icon

Je test Woman Secret spoľahlivý?

aduuuuskaa
28. feb 2024

Ahojte zaujimalo by ma ci je woman secret test spolahlivy v posledbej dobe. Dr. Max som si robila v pondelok a utorok boli slabe ciarky viditelne len na svetle v urcitom uhle. Poobede mi to nedalo som urobila woman secret bola tam ruzova ciarka po zaschbuti slabsia a dnes rano ciarka do limitu slaba a po zaschnuti ruzovy duch. MS mam mat az v nedelu. Mam na to dovod preco tak skoro testujem, clearblue ultra vcasny mam objednany od piatku ale este mi neprisiel. Dakujem

Je test Woman Secret spoľahlivý?
Strana
z4
aduuuuskaa
autor
11. mar 2024

@lalia33 no som zvedava aj ja potom napiš 🙂 oki idem to kuknut 🙂 dakujem

aduuuuskaa
autor
11. mar 2024

@lalia33 inak tvoja mala je tiež januarovka ? :D

lalia33
11. mar 2024

@aduuuuskaa áno 😀 aj ty máš januarove dieťa?

aduuuuskaa
autor
12. mar 2024

@lalia33 ano :D :D :D hned zaciatok januara :D tahame spolu pozeram :D ani o tom nevieme a na fb v skupine januarovky 2024 si nebola ?

lalia33
12. mar 2024

@aduuuuskaa hej 😀aj moja je začiatkom januára 😀 aj na fb som v oboch tých skupinach😀🙈 aká náhoda 😀

aduuuuskaa
autor
12. mar 2024

@lalia33 aj ja aj v novembrovkach 2024 aj v januarovkach 2022 a aj v decembrovkach som lebo to bolo tak nahrane ze či v decembri alebo v januari a sa mi v decembrovkach pačilo :D :D riadna nahoda veru :P tahame druhy krat spolu :D dufam že do štastneho konca 🙂

lalia33
12. mar 2024

@aduuuuskaa veru tak dúfam ze do šťastného konca, tak ma teší ze sme takto natrafili na seba 😀 moja je 4.januara narodená. Tak uvidíme aký drobček k nám pribudne.

aduuuuskaa
autor
12. mar 2024

@lalia33 moja 3 :D :D :D veru som aj ja zvedava tak som rada ze sme takto na seba natrafili 🙂

lalia33
12. mar 2024

@aduuuuskaa to je fakt nahodička😀

aduuuuskaa
autor
12. mar 2024

@lalia33 to veru ano 🙂 potom sa ozvy ako si dopadla 🙂 budeme to opäť ťahať spolu :P :D

lalia33
12. mar 2024

@aduuuuskaa 😀jasne ozvem sa.

aduuuuskaa
autor
15. mar 2024

@lalia33 ahoj ako všetko v poriadku ?

lalia33
15. mar 2024

@aduuuuskaa ahoj nie neviem nič pretože mi preložili vyšetrenie na pondelok🙈 takže stále len cakaaam🙈

aduuuuskaa
autor
15. mar 2024

@lalia33 juj no to je na nervi veru ked uz teda sa tesis a potom prelozia ale tak zas na druhej strane bude Dr. viac vidiet 🙂

lalia33
15. mar 2024

@aduuuuskaa no dufam veľmi ze bude všetko v poriadku 😊

aduuuuskaa
autor
15. mar 2024

@lalia33 určite bude 🙂

lalia33
18. mar 2024

@aduuuuskaa ahoj,tak aj ja už mám konečne po kontrole🥰 a už mu bilo aj srdiečko ❤️ len mam znova s bábätkom aj hematom tak mi dal aj progestenall,a kontrolu až o mesiac.

aduuuuskaa
autor
18. mar 2024

@lalia33 moja to je skvele tesim sa stebou teda stym ze uz bilo aj srdiečko a ze je vsetko v poriadku a ten hematom ma mrzi velmi ja to nepoznam ale si to mala aj predchadzajuce tehotenstvo ? a ked az o mesiac to uz budes na konci prveho trimestra skoro ci ?

lalia33
18. mar 2024

@aduuuuskaa hej mala som aj pri prvej hematom,to je krvná zrazenina alebo niečo také. No teraz som 6+0 a keď pôjdem na kontrolu tak to vychádza na 10 týždeň tusim.

lalia33
18. mar 2024

@aduuuuskaa a vraj nemám zdvihať ani malú.. ale to sa nedá proste🙈 uvidíme ako pokročime so spánkom. Keďže stále zaspava na rukach🙈

aduuuuskaa
autor
18. mar 2024

@lalia33 fiha no to u nas by neslo s malou sa natahujem stale najma ked sme vonku a hadze sa mi o zem... tak skus po sediacky ju mat na rukach alebo mozno hlupost ale take hojdacie kreslo ze by si ju mala na rukach a hojdala sa alebo nech ti pomoze niekto iny hlavne aby si bola v poriadku u nas mala nastastie na rukach nie ale teraz ma obdobie ze zaspava pri mne na gauci a potom ju prenesiem...

lalia33
18. mar 2024

@aduuuuskaa hej už máme požičané hupacie kreslo od svokrovcov, zatiaľ ju uspavam tak cez obed a vecer musí manzel😃

aduuuuskaa
autor
19. mar 2024

@lalia33 jej tak super to som rada

Strana
z4