Je test Woman Secret spoľahlivý?
Ahojte zaujimalo by ma ci je woman secret test spolahlivy v posledbej dobe. Dr. Max som si robila v pondelok a utorok boli slabe ciarky viditelne len na svetle v urcitom uhle. Poobede mi to nedalo som urobila woman secret bola tam ruzova ciarka po zaschbuti slabsia a dnes rano ciarka do limitu slaba a po zaschnuti ruzovy duch. MS mam mat az v nedelu. Mam na to dovod preco tak skoro testujem, clearblue ultra vcasny mam objednany od piatku ale este mi neprisiel. Dakujem

@lalia33 inak tvoja mala je tiež januarovka ? :D
@aduuuuskaa áno 😀 aj ty máš januarove dieťa?
@lalia33 ano :D :D :D hned zaciatok januara :D tahame spolu pozeram :D ani o tom nevieme a na fb v skupine januarovky 2024 si nebola ?
@aduuuuskaa hej 😀aj moja je začiatkom januára 😀 aj na fb som v oboch tých skupinach😀🙈 aká náhoda 😀
@lalia33 aj ja aj v novembrovkach 2024 aj v januarovkach 2022 a aj v decembrovkach som lebo to bolo tak nahrane ze či v decembri alebo v januari a sa mi v decembrovkach pačilo :D :D riadna nahoda veru :P tahame druhy krat spolu :D dufam že do štastneho konca 🙂
@aduuuuskaa veru tak dúfam ze do šťastného konca, tak ma teší ze sme takto natrafili na seba 😀 moja je 4.januara narodená. Tak uvidíme aký drobček k nám pribudne.
@lalia33 moja 3 :D :D :D veru som aj ja zvedava tak som rada ze sme takto na seba natrafili 🙂
@aduuuuskaa to je fakt nahodička😀
@lalia33 to veru ano 🙂 potom sa ozvy ako si dopadla 🙂 budeme to opäť ťahať spolu :P :D
@aduuuuskaa 😀jasne ozvem sa.
@lalia33 ahoj ako všetko v poriadku ?
@aduuuuskaa ahoj nie neviem nič pretože mi preložili vyšetrenie na pondelok🙈 takže stále len cakaaam🙈
@lalia33 juj no to je na nervi veru ked uz teda sa tesis a potom prelozia ale tak zas na druhej strane bude Dr. viac vidiet 🙂
@aduuuuskaa no dufam veľmi ze bude všetko v poriadku 😊
@lalia33 určite bude 🙂
@aduuuuskaa ahoj,tak aj ja už mám konečne po kontrole🥰 a už mu bilo aj srdiečko ❤️ len mam znova s bábätkom aj hematom tak mi dal aj progestenall,a kontrolu až o mesiac.
@lalia33 moja to je skvele tesim sa stebou teda stym ze uz bilo aj srdiečko a ze je vsetko v poriadku a ten hematom ma mrzi velmi ja to nepoznam ale si to mala aj predchadzajuce tehotenstvo ? a ked az o mesiac to uz budes na konci prveho trimestra skoro ci ?
@aduuuuskaa hej mala som aj pri prvej hematom,to je krvná zrazenina alebo niečo také. No teraz som 6+0 a keď pôjdem na kontrolu tak to vychádza na 10 týždeň tusim.
@aduuuuskaa a vraj nemám zdvihať ani malú.. ale to sa nedá proste🙈 uvidíme ako pokročime so spánkom. Keďže stále zaspava na rukach🙈
@lalia33 fiha no to u nas by neslo s malou sa natahujem stale najma ked sme vonku a hadze sa mi o zem... tak skus po sediacky ju mat na rukach alebo mozno hlupost ale take hojdacie kreslo ze by si ju mala na rukach a hojdala sa alebo nech ti pomoze niekto iny hlavne aby si bola v poriadku u nas mala nastastie na rukach nie ale teraz ma obdobie ze zaspava pri mne na gauci a potom ju prenesiem...
@aduuuuskaa hej už máme požičané hupacie kreslo od svokrovcov, zatiaľ ju uspavam tak cez obed a vecer musí manzel😃
@lalia33 jej tak super to som rada

@lalia33 no som zvedava aj ja potom napiš 🙂 oki idem to kuknut 🙂 dakujem