icon

Je test z ranného moču pozitívny?

emuska34
17. mar 2026

Ahojte robila som si test z ranného moču myslite že je pozitívny ? Pretože jedna čiarka je biela a tá druha ružová .. je to divne 😕a preto sa rada poradím svami 😇 ďakujem za každú radu .

Je test z ranného moču pozitívny?
maskpure
17. mar 2026

Urob este jeden. Tento je strasne premoceny.

emuska34
autor
17. mar 2026
@maskpure

Urob este jeden. Tento je strasne premoceny.

@maskpure robila som ich asi 3 a všetky ukázali rovnako a nenechávala som ich tam dlho …

maskpure
17. mar 2026
@emuska34

@maskpure robila som ich asi 3 a všetky ukázali rovnako a nenechávala som ich tam dlho …

@emuska34 no neviem, pockaj kym uschnu. Ale myslim, ze ovu testy sa aj tak nemaju robit z ranneho mocu, ale az od nejakej 10.

belllinka
17. mar 2026
@emuska34

@emuska34 to si celý test namočila do moču, či prečo to je také premáčané?

anonym_d4a2b0
17. mar 2026

ovu test sa narozdiel od tehu testu nerobi rano. Je velmi premoceny, a test je velmi nespolahlivy ukazovatel ovulacie, skus radcej teplotu idealne sa dohodni z lekarom nech odsleduje

anonym_8e937b
17. mar 2026

Ahoj, je velmi premoceny. Ak su take vsetky co si robila, predpokladam ze ich zle robis, co sa tyka procesu.

anonym_f44cc6
17. mar 2026
@emuska34

@emuska34 Zlatko, prečítaj si najprv návod, musíš ich namočiť iba po tú čiarku MAX, preto tam je nakreslená.

krasneleto
17. mar 2026

cely je premoceny...

motylik2559
17. mar 2026

@emuska34 Tento nevyzera moc kvalitne, skus kupit kvalitnejsi test a pokus sa ho tak nepremocit😁 Z tohto ti vysledok nepovie nikto🤷‍♀️🙂

tatianna56
17. mar 2026

pride mi ten test znehodnoteny, skus si kupit iny a nenamacaj ho cely 😉

micha1linka
17. mar 2026

Nie je to dobry test. Sprav si druhy, z tohto sa neda odcitat vysledok.

anonym_2c85ce
17. mar 2026

Kúp si iný test, namoč ho po čiarku, kde je napísané max na pár sekund a ovulačný test si nerob z ranného moču ale neskôr. Ja robievam okolo 11h.

kessica87
17. mar 2026

Ovulačné sa nemajú robiť z ranného moču. A vážne sú totálne premočené 😐