Je tmavnutie tehotenských testov vždy spoľahlivé?
Ahojte. Je v poriadku ak mi testy obdeň pomaly ani netmavnú? Viem ,že mamatesty majú dobré farbivo a mne sa nezdá žiadny rozdiel .
Spodný je tmavší podľa mňa
Tiez som mala pred dvomi mesiacmi pomale tmavnutie a biochemicke alebo MA, doktor sa jasne nevyjadril. Po takej skusenosti by som isla na opakovany odber krvi.
Tiez som mala pred dvomi mesiacmi pomale tmavnutie a biochemicke alebo MA, doktor sa jasne nevyjadril. Po takej skusenosti by som isla na opakovany odber krvi.
@jakoma lekárke som volala včera. Kontrolu mám až o dva týždne. Tiež mi to napadlo keďže nedávno som mala biochemické.
@anonym_autor ahoj mne tiez este okolo ocakavanej ms napriklad z ranneho bola bleda a poobede silnejsia uplne opacne ako malo byt potom jeden den doabdia tal som dala pauzu a o dalsie tri styri dni uz zase silnejsia cize ano hlavne ze nejaka je 🙂
@anonym_autor ahoj, ako si prosím dopadla ? Aktuálne mám aj ja 3 dnu rovnakú intenzitu
@angie972 ahoj. Už som v druhom trimestri zatiaľ všetko v poriadku 🙂 ja som si testy fotila obdeň aby som videla nejakú zmenu na nich .
@anonym_autor toto sú moje z piatka (horný ) a z dnes (spodný) , takže obden
@angie972 ja som začala cítiť tlaky v podbrušku už 5 dní pred očakávanou menštruáciou tak som spravila test ktorý bol pozitívny (bol duch). Po týždni od prvého testu boli rovnako silné.
@anonym_autor toto sú moje z piatka (horný ) a z dnes (spodný) , takže obden
@angie972 čiarka na spodnom je výraznejšia 🙂

@anonym_autor prikladám foto sem. Je tam nepatrný rozdiel ktorý vidím ... Tri mesiace dozadu mi veľmi pomaly tmavli testy a bolo z toho biochemické tak snáď toto nebude ten prípad 🙂