Čo znamená tmavnutie tehotenského testu?
@anonym_fcbd4b skúšala som aj včera poobede a vyšiel takto.
@evka_29 ale co riesiš? Akože, čakaš ze budu paličky tmavšie? Boze ženské, máš krasny pozitivny test, viac už nerieš, uživaj si to, aj tak, čo sa má stať stane sa .. no predovsetkým mysli na to, že to vyšlk a rastie v tebe nový život.. o tmavnutie čiarok sa nestaraj
ja nerozumiem vôbec, o akom tmavnuti je reč?? testy sú buď pozitívne alebo nie, žiadne že tmavší, svetlejší…
tmavnutie tehotenského testu znamená, že ti stúpa HCG 🙂 nerozumiem otázke..
tmavnutie tehotenského testu znamená, že ti stúpa HCG 🙂 nerozumiem otázke..
@denisa_deniska neviem prečo sa zmenila otázka sama ja som sa len pytala či test stmavol po 2 dňoch 😊
@denisa_deniska neviem prečo sa zmenila otázka sama ja som sa len pytala či test stmavol po 2 dňoch 😊
@evka_29 ten test sa ma po použití vyhodiť ,je to MOC,ktory podlieha rozkladu....
@evka_29 aha 🙂 tak v tom prípade áno, naľavo je tmavší
Ja by som neriešila tmavnutie.Ževraj stúpa HCG, no niektoré testy majú málo farbiva tak tam možeš čakať na tmavnutie , budú stále slabé

@evka_29 vobec nič, su pekne pozitivne, o tmavnutie sa nestaraj, testy nemaju vzdy rovnake farbivo .. napriklad dr nax by nemusel mať ani takú čiarku ako maš tu