icon

Je to ďalšie tehotenstvo?

25. máj 2023

Ahojte, pýtam sa takto kedže nieje to na 100% ... dnes by som mala mať MS no vždy mi zvykla dôjsť ešte skor aj o týždeň, alebo noc pred terminom 🙂 ... žiadne bolesti, žiadne príznaky, no tak som.si spravila test pre istotu, kukala som na neho asi 2min. a zahodila... bol negativny, ciarka dalšia ani náznakom 🙂 ... otázka znie ... ak si zoberieme že som nepočkala 5min. a ak teda že uplno tých 5min. môže sa tam ukázať aj druhá? alebo neviem ako vysvetliť 🙂 jednoducho či tým že po uplnutí času sa môže zmeniť výsledok? 🙂
Ďakujem maminky 🙂

anjelicek26
25. máj 2023

Ved vezmi novy test, zajtra rano a pockaj tych 5 minut... niektore testy po limite duchuju, inde len trva, kym dotiahnu pigment. To ti nikto nepovie.

autor
25. máj 2023

no nevedela som že môžu po termíne ukázať ducha 🙂 kedze aj predtým som kupovala tento druh 🙂 eše sa mi nestalo 🙂 .. to je jasné že kúpim 🙂 len rozmýšlam aký 🙂 kedze na tomto bola úplne slaba čiarka 🙂

jaskolka
25. máj 2023

No ak ti zvykne chodiť menzes často takto skôr aj o týždeň, tak ti nechodí skôr, ale takyto proste máš cyklus. (zrejme nepravidelný)
A.test po limite sa berie ako neplatný, a je jedno, či ma /, alebo //.

magic08
25. máj 2023

ked na tom, co si vyhodila bola uplne slaba ciarka, tak si tehotna. Odporučam kupit novy test a spravit azjtra rano

zuza265
25. máj 2023

@jaskolka suhlasim. Podla mna tam skace rozne ovulacia a potom ms prichadza podla toho. Neexist, ze by prisla o tyzden skor a ovulacia by bola vzdy cca v rovnaky den

selena_luna
25. máj 2023

Akakolvek ciarka po termine neplati. Treba citat navod, test odcitavaj len v case v ktorom mas. Test odporucam digitalny clearblue. Je sice drahsi, ale nikdy ma nesklamal.