icon

Je to duch?

30. nov 2022
Je to duch?
anjelicek26
30. nov 2022

To je pekna ciarka podla mna... je to ruzove ci sede? Lepsiu foto (na svetle) nemas?

autor
30. nov 2022

@anjelicek26 ďakujem ze si sa ozvala, tu to možno lepšie vidno

autor
30. nov 2022

@anjelicek26 mne to príde ružové ale neviem

anjelicek26
30. nov 2022

Vyzera to nadejne, aj ked na foto je to nejake sede. Pokial nazivo ruzove, tak potichu gratulujem. Musi o dva dni posilniet.

martinka13
30. nov 2022

Ano, pozitívny test

autor
30. nov 2022

@anjelicek26 no uvidíme

ildiko36
30. nov 2022

Pozitívny test, gratulujem❤️

autor
1. dec 2022

@ildiko36 dakujeem

ildiko36
1. dec 2022

Zbytocne rozoberat test, do buducna ked sa testuješ a chceš mať 100%istotu kup si clear blue digital, ten ti aj týždne ukaže, len ked sa vypne po par hod už to nezapneš.

autor
1. dec 2022

@ildiko36 pochybujem ze by už ukázal ešte mi ani nemeská ms

jzuzka
2. dec 2022

Ahojte chcem sa spytat , menstruaciu som mala 15.11. A 13 dni po nej ma napadlo , kedze sa snazime o babo....si urobit tehu test a vysla na nom velmi velmi slaba druha ciarka, myslite ze je to mozne...ze by som mohla byt tehotna...idem kvoli tomu aj 7.12. Na krv tak uvidim, ale este chcela som vediet vas nazor , ja viem je to skoro urobeny test ale vzdy to kontrolujem cez test pred menzesom aj po ci nie som...dakujem vopred za odpoved

jzuzka
2. dec 2022

Este prikladam foto

ildiko36
2. dec 2022

Ja som 2dni pred očakavajucou ms mala pozitivny test

autor
2. dec 2022

@jzuzka mne príde ten test negatívny nehovoriac o tom, že tato šarža pepino testov robí čiarky aj keď žena nieje tehotná

ruby_
4. dec 2022

Caute baby, ja mam iny divny pripad… som 17dc cca 6dpo a dnes mi vysiel takyto clearblue vcasny test. Mala som ho doma tak som otestovala lebo mi rano bolo trochu zle a dost ma pobolieva brucho… nechapem ci to je vadny test alebo ste sa s tym uz niekto stretli. V minulosti mi vzdy ukazali testy pozitivitu uz 5-6 dni pred mrchou a z kazdeho takeho mam dieta… len toto je 10dni pred menstruaciou tak sa neviem vysomarit…. Dakujem❤️

autor
4. dec 2022

@ruby_ možno bola skôr ovulácia

autor
4. dec 2022

Každopádne vyzerá byť pozitívny @ruby_

ruby_
4. dec 2022

No je to mozne, len mi to fakt pride strasne skoro🤷‍♀️🤷‍♀️ ale cas ukaze😂 len keby to cakanie nebolo take narocne🤭

autor
4. dec 2022

@ruby_ hovor mi niečo o tom 😅ja stále čakám ci príde ešte ms alebo teda nie

autor
4. dec 2022

Ešte som sa chcela spýtať môžu bolieť prsia na začiatku tehotenstva tak ako pred menštruáciou?

ruby_
4. dec 2022

Jasne, mna sice neboleli, az okolo 7tt vzdy, ale je to jeden z priznakov, ktory sedi aj na pms aj na tehotenstvo🤞drzim palce

anjelicek26
5. dec 2022

@ruby_ s tymto testom opatrnne, tieto vlasocnivove linie robi strasne casto aj ked zena tehotna nie je, ja sa divim, ze ich este predavaju. Ta ciarka nie je hruba, je skutocne taka tenucka a 10 dni pred MS ruku na srdce, to si vajicko este veselo plava dole vajcovodom...

ruby_
5. dec 2022

@anjelicek26 no ved mna prave prekvapilo ze aj tieto testy su naprd, to potom clovek moze hodit mincou a pravdepodobnost te sa trafi je rovnaka ako pri testoch 😂😂