icon

Je to duch alebo čiarka?

18. jan 2021

Ahojte už si neviem sama rady je to duch alebo ciarka? Respektíve urobil vám mama test falošne pozitívnu takuto čiarku a nebolo to tehotenstvo?

Strana
z3
mariska1989
23. jan 2021

@wladus tak to je normálne .uhniezduje sa .pri prvých dvoch tehu som to nemala pri 3 som normal vedela že to vyšlo lebo boli také pocity v brúsky že sa tam uchytava naporiadok ale aj tak somnou zamávalo na teste výsledok☺️ .takže kľud a objednaj alebo choď k dr jed ti bude meškať dva týždne alebo 2/pol až je vidieť srdiečko

wladus
23. jan 2021

@mariska1989 ja uz mam tiez dve deturence ...jeden ma tri roky a druhy jeden rok...ja len som nemala taketo pocity ani pri prvom ani pri druhom..a dost som prekvapena teraz...neviem...neni to vela uz tri deticky ???...neviem ci sa mam radovat alebo baat

wladus
23. jan 2021

@veronikalubko a mala si take testy ? Ze skor slabu a potom riadne ?...neviem dako nesilnie ta ciarka.este niesom asi pripravena uverit tomu ze...som...toto bolo necakane neplanovane...len som mala zvlastne pocity tak reku spravim si test a slaba ciara..a potom uz silnejsia ...

veronikalubko
23. jan 2021

@wladus pri prvom tehu áno, začalo to slabými dusikmi, nedockavost 🙂 toto tehu mi už pár dní meskalo tak reku len tak urobím a zrazu kolajnice😃 a digi test ukázal 2-3 +

mariska1989
23. jan 2021

@wladus v pohodičke .len ja mám staršie no tak keď musím niečo vonku urobiť tak poprosím najstaršiu nech dá pozor na malú keď spí ..ja dom ale na všetko sama či na domácnosť .deti .prácu kolo záhrady a všetko možné keďže manžel v práci na turnusy chodí ale v pohode to fakt zvládam

veronikalubko
23. jan 2021

@wladus začínalo to takmer neviditelnou čiarkou 😃 určite sa teš 😍 my sme sa snažili vyse 2 roky a konečne sa nám postastilo pred Vianocami ❣️ darček bol tehu test 😊 detičky sú starosti ale krásne, ja budem mat druhé 😊

alexandra523
25. feb 2021
martinap735
25. feb 2021

Ahojte, vidíte tam slabucku druhu čiarku ci nie? Menzes mi mešká 4 dni

mikasz
25. feb 2021

@martinap735 slabulinky naznak tam je, ale na meskanie 4dni sa mi to zda malinko, skus o 2dni, ci ciarka tmavne

sekerka18
25. feb 2021

@martinap735 vpohode aj ja som mala takú čiarku dokonca neskôr. Ovulaciu som mala tyzden pred menzesom tak preto až neskôr ukázalo 😊

martinap735
2. mar 2021

Test robený dnes 🙂

veronikalubko
2. mar 2021

@martinap735 potichučky gratulujem, nech je všetko ako ma byt 💙

macicka111
6. sep 2021

Mešká dva dni 🤔

Strana
z3