Je to duch alebo iba kanálik?
Ahojte testy su robené 10dpo a 11dpo vrchné dva su z 10dpo ale na strednom vidím druhú slabulinku čiarku. Vidite ju tiež? Ci je to len chybný test alebo len kanalik keďže spodny robeny 11dpo je len s jednou ciarkou. Pridavam aj upravenú foto kedze na tej ju vidim lepsie inak na zivo ju vidiet ako na upravenej. Za kazdu odpoveď ďakujem
pekna ciarka, ale nie je to ovulacny test?
uzasne, blahozelam
@baru2 negat
@cucoriedkacucoriedka aj som si myslela... ale budem dufat ze som len zbytocne skoro robila. :/
@elysse121 a ja som.slepaaaaa????? Asi....ja nic nevidim...ale prajeeeeem,))))
@baru2 zopakuj o 2 dni...uz meska ms?
@cucoriedkacucoriedka nie kdeze :D skusim zas a z ranneho. Len mam divne stavy tak som si to chcela zdovodnit :D
@baru2 ja som tiez duchov nahanala...neoplati sa.volnym okom by uz mal byt v den ms test vyhodnotitelny
@baru2 drzim prsty,)
@cucoriedkacucoriedka dakujem moc 🙂
@baru2 my sme 8 rokov cakali...az 2 ivf uspesne...a ver ze som si.az v 9 tt tehu urobila test...po 5 tyzdnoch v nemocnici..co uz som.vedela ze tehu som
...ale ja som tie 2 ciarky potrebovala vidiet....takze velmi prajem.pekny vecer;)
@cucoriedkacucoriedka no mne pri prvom vysiel pozitivny az v 6 alebo 7 tt . A to ma mrzi ze ste si tolko vytrpeli ale gratulujem ;)
@summersunny94 Ano,ja vidim,je to slabuvke,ale za dva dni to bude uz regulerna ciarka 😊
@maminkadeticiek ďakujem ❤️snáď to tak bude 🙏🙂
@cucoriedkacucoriedka ta sprava asi nemala byt mne že? Ci? Na mojom teste vidno celkom pekne druhú čiarku 😊
@elysse121 jooioj.prepac...asi nie;))) vidim na prvej strane tvoj test...sak tam.caaaara;))))
@cucoriedkacucoriedka aj silnie ta čaraaa chvala bohu🙏 nevies mi poradit aku tabletku od bolesti môžem? Strasne ma hlava bolí 😬
@elysse121 ty si prvý príspevok dávala 28.7. To už si bola vtedy tehotná, alebo až další cyklus, keď si dala tie čiarky až o mesiac neskôr?? Ďakujem 🙂
@babushkaem az ďalší mesiac ☺️
@elysse121 tabletku ziadnu
@lensii vyzerá byť do ružova takže asi duch, skús opäť zajtra držím ti palceky 😊

@elysse121 toto uz je pekna ciarka, gratulujem