Je to duch alebo iba kanálik?
Ahojte testy su robené 10dpo a 11dpo vrchné dva su z 10dpo ale na strednom vidím druhú slabulinku čiarku. Vidite ju tiež? Ci je to len chybný test alebo len kanalik keďže spodny robeny 11dpo je len s jednou ciarkou. Pridavam aj upravenú foto kedze na tej ju vidim lepsie inak na zivo ju vidiet ako na upravenej. Za kazdu odpoveď ďakujem
@lensii ja to vidím aj bez negativu, skús spraviť zajtra 😊
@summersunny94 ďakujem si zlatá ❤️ K lekárovi idem až 12.1. len sa obávam že tá čiarka je slabá na 6 deň meškania.....
@lensii každému inak stúpa HCG v tele, niekomu rýchlejšie, inému pomalšie. Mne pri dcérke sa pozitívny test objavil až vyše mesiaca čo som už tehotná bola 😊 a nanajvýš mohla si mať aj ovuláciu posunutú na neskôr 😊
@summersunny94 Viem že každému stúpa hcg inak ... Len ma to celkom prekvapilo keďže pri synovi som mala pozitívny test už deň pred očakávanou ms
@lensii každé tehotenstvo je iné od začiatku z neboj dobre bude a hlavne myslí pozitivne . Silno držím palceky 🙏😊🙂
@summersunny94 teraz robený... Myslíš že to môžem brať ako "Ducha"?
@lensii podľa mňa anooo 🙂 ale určite by som ešte vyskúšala z ranneho
@summersunny94 Ahoj ☺️ Test robený dnes ráno ... Myslím že tá čiarka je rovnaká ako včera ,alebo možno aj slabšia ... Asi bude najlepšie testovať až o pár dní
@lensii na 6 den meskania ma byt druha ciarka viditelna volnym okom...tento test je negat
Myslim ale nepamatam ze si tak pisala...6 den...diskusiu som.len prebehla
@summersunny94 dnešný test 🥰 Zdá sa mi tá čiarka o niečo silnejšia ale predsa slabá 😐
@lensii tento test je negat.uplne cisty...jedna ciarka.
@zuzka1090 je mi to moc ľúto ale je to naozaj asi len kanáliky, lebo je biela tá čiarka , ale testujes skoro , skús o pár dní a ja silno držím palceky 😌✊ tiež sa snažíme už veľmi dlho a zatiaľ stále nič, tak viem ako sa cítiš . Dúfam že o tých 5 dní sem pošleš radostnú foto 😊
@summersunny94 ďakujem, si mila 🙂 aj tebe držím pršteky, hádam sa tu budeme tešiť spolu

@summersunny94 v negatívne to vidno o niečo lepšie asi