icon

Je to duch alebo iba kanálik?

elysse121
28. júl 2021

Ahojte testy su robené 10dpo a 11dpo vrchné dva su z 10dpo ale na strednom vidím druhú slabulinku čiarku. Vidite ju tiež? Ci je to len chybný test alebo len kanalik keďže spodny robeny 11dpo je len s jednou ciarkou. Pridavam aj upravenú foto kedze na tej ju vidim lepsie inak na zivo ju vidiet ako na upravenej. Za kazdu odpoveď ďakujem

lensii
16. dec 2021

@summersunny94 v negatívne to vidno o niečo lepšie asi

summersunny94
16. dec 2021

@lensii ja to vidím aj bez negativu, skús spraviť zajtra 😊

lensii
16. dec 2021

@summersunny94 ďakujem si zlatá ❤️ K lekárovi idem až 12.1. len sa obávam že tá čiarka je slabá na 6 deň meškania.....

summersunny94
16. dec 2021

@lensii každému inak stúpa HCG v tele, niekomu rýchlejšie, inému pomalšie. Mne pri dcérke sa pozitívny test objavil až vyše mesiaca čo som už tehotná bola 😊 a nanajvýš mohla si mať aj ovuláciu posunutú na neskôr 😊

lensii
16. dec 2021

@summersunny94 Viem že každému stúpa hcg inak ... Len ma to celkom prekvapilo keďže pri synovi som mala pozitívny test už deň pred očakávanou ms

summersunny94
16. dec 2021

@lensii každé tehotenstvo je iné od začiatku z neboj dobre bude a hlavne myslí pozitivne . Silno držím palceky 🙏😊🙂

lensii
16. dec 2021

@summersunny94 teraz robený... Myslíš že to môžem brať ako "Ducha"?

summersunny94
17. dec 2021

@lensii podľa mňa anooo 🙂 ale určite by som ešte vyskúšala z ranneho

lensii
17. dec 2021

@summersunny94 Ahoj ☺️ Test robený dnes ráno ... Myslím že tá čiarka je rovnaká ako včera ,alebo možno aj slabšia ... Asi bude najlepšie testovať až o pár dní

sense
17. dec 2021

@lensii ak ti mešká 7 dní a vieš kedy si mala ovuláciu tak by som už ne testovala à šla k lekarovi

lensii
17. dec 2021

@sense K lekárovi som objednaná na 13.1.

cucoriedkacucoriedka
17. dec 2021

@lensii na 6 den meskania ma byt druha ciarka viditelna volnym okom...tento test je negat
Myslim ale nepamatam ze si tak pisala...6 den...diskusiu som.len prebehla

lensii
18. dec 2021

@summersunny94 dnešný test 🥰 Zdá sa mi tá čiarka o niečo silnejšia ale predsa slabá 😐

baru2
18. dec 2021

@lensii mne sa zda ze tie druhe ,,ciarky,, mas nejak blizko tej kontrolnej ciarky :/ neviem a na tomto poslednom veru ja nevidim nic :(

baru2
18. dec 2021

@lensii v tych prvych vidim nejaky naznak. Ale co sa deje veru neviem :/

lensii
Autor odpoveď zmazal
lensii
18. dec 2021

@baru2 tu to je vidno asi o niečo lepšie

cucoriedkacucoriedka
19. dec 2021

@lensii tento test je negat.uplne cisty...jedna ciarka.

baru2
19. dec 2021

@lensii no veru nevidim nic :/ mna to mrzi ... ja som mala.takehoto ducha. Tiez ho bolo ledva vidiet. Ale poobede a na druhy den uz to bol vacsi rozdiel

baru2
19. dec 2021

@lensii kolko dpo si prosim? Vies kedy si mala ovu?

lensii
20. dec 2021

@baru2 ovu som mala mať 26.11. ale podľa hlienu som ju mala až okolo 3.12. ..
Moc to nesledujem keďže sa nesnažíme ale hlien som si všimla 3.12.

baru2
20. dec 2021

@lensii mna to strasne mrzi, kazdej prajem vytuzene miminko a dve ciarky, ale bola by si cca 16-17dpo a to uz by boli riadne ciarky :/

lensii
20. dec 2021

@baru2 Dnes pôjdem kúpiť digitálny tehu test a uvidí sa 🥰 Pred chvíľou som mala naťahovací ružový hlien no mešká mi už 10 dní

baru2
20. dec 2021

@lensii myslim ze ak ti palickove nic neukazali 10 dni po meskani tak digitalny uz ti naozaj nic neukaze. Zbytocne peniazky. A ruzovy natahovaci hlien. No neviem ci to skor nebude nejaky problem. Ale nechcem mudrovat. Chapem ze nadej umiera posledna.

baru2
20. dec 2021

@lensii ako dlho sa snazite?

lensii
20. dec 2021

@baru2 práveže sa nesnažíme keďže mám už dvojročné dieťa... Paličkové ukázali ducha .. skúsim asi ten digitálny a uvidí sa .. hlien stále mám no vyzerá ako ukážkový plodný hlien no s prímesou krvi ... Tej krvi je tam naozaj len málinko

baru2
20. dec 2021

@lensii ja som mala tiez par duchov a tehotenstvo to nebolo :/ zrejme blby test alebo neviem. A uz si kupila ten digitalny?

zuzka1090
29. mar 2022

Tu je asi len kanalik, že? :( som 5 dni pred ms, ale snažíme sa dlho a asi mi to prerastá cez hlavu

summersunny94
29. mar 2022

@zuzka1090 je mi to moc ľúto ale je to naozaj asi len kanáliky, lebo je biela tá čiarka , ale testujes skoro , skús o pár dní a ja silno držím palceky 😌✊ tiež sa snažíme už veľmi dlho a zatiaľ stále nič, tak viem ako sa cítiš . Dúfam že o tých 5 dní sem pošleš radostnú foto 😊

zuzka1090
29. mar 2022

@summersunny94 ďakujem, si mila 🙂 aj tebe držím pršteky, hádam sa tu budeme tešiť spolu