Je to duch alebo iba kanálik?
Ahojte testy su robené 10dpo a 11dpo vrchné dva su z 10dpo ale na strednom vidím druhú slabulinku čiarku. Vidite ju tiež? Ci je to len chybný test alebo len kanalik keďže spodny robeny 11dpo je len s jednou ciarkou. Pridavam aj upravenú foto kedze na tej ju vidim lepsie inak na zivo ju vidiet ako na upravenej. Za kazdu odpoveď ďakujem
@alina765 bolia ma prsia. Síce ma bolia pred ms vždy, ale teraz mám pocit že sú citlivejšie, od včera večera ma boli brucho, teda od pupku dole, potom to prejde, potom ma pichne, náladová a to ja nebývam pred ms, aj môj dráhy sa čuduje, že som daka iná. Ale vieš, možno sa len pozorujem 🤷♀️😁 neznášam to čakanie keď neviem mesiac čo mesiac na čom som
@zuzka1090 na 8 dpo bola tiez vseliaka... no drzim palce aby to nebol len kanalik. Ja som mala tiez takto tesila som sa ze to vyslo a bol to len kanalik :( tak som sa aj bala testovat. Skus z ranneho a mozno aj iny test a uvidis. Niekom ulepsie ukazuje poobede niekomu rano 🙂 drziiiim palce silno
@zuzka1090 ako si dopadla?
@majkak66 skús zase zajtra . Držím palce 🙂
@summersunny94 zajtra už idem k dokotrovi celý tento môj cyklus je divny dlhy je 60 dní bazalna teplota je raz hore raz dole ovulácne testy ukazujú raz pozitívne raz nie no je to celé zvlasne nechceli sme to skúšať v takomto cykle ale pozabudli sme sa a príznaky by aj bolí žalúdok mám ako na vode a podrusko má bolí nie stále ale tak nárazovo na ms to vôbec nevyzerá to sa už poznám v tomto ...
@majkak66 ak ti teda bude brať krv tak by ti mala zistiť už tehotenstvo 🙂
@majkak66 čo ti povedali?
Ahojte z manželom sa snažíme vyše 2rokov o druhé bábo no zatiaľ ani stopy náznaku po tehu,mám za sebou 2x mikro potrat,chodím na gyn na KO vajíčok,budúci mesiac idem okolo 14.8 tak som zvedavá že aký bude ďalší postup. Mám nepravidelný cyklus toto je najhoršie pre mňa aspoň 😏boli sme z manželom na Orave ,užili si ju ale mala som tam bolesti v podbrušku ako pri ms, svrbenie bradaviek mám aj teraz a stále by som spala :/ jeden test som robila v nedeľu a druhý test som robila v pondelok,je tam aspoň náznak alebo nič ? V skutočnosti je tam mám to 2x potvrdené od manžela že ju tam vidí. Plánujem spraviť ešte jeden test aby som si porovnala.
@summersunny94 ahoj tak na sone nevidel vôbec nič v maternici nie je jediné sa mu nepáči moje vakcínu vyzerajú ako keby som mala syndróm polycystických vaječníkov ale doktor to nechce uspjecjat zobral mi krv dnes mi pošle výsledky, viem že mám problem zo štítnou žľazou znížená funkčnosť tam už riešim lieky s endokrynologom takže gynekológ si myslí že to môže byť s toho takže nezostáva nič iné len testovať ovu každý deň bez tiež pretoze pri tomto je možná ovu hocikedy, jeden zamknutý potrat mám za sebou takže občas ťa ovu tak je keď sa to už raz podarilo
@majkak66 PCO mám aj ja 😔 tak uvidíš teda aké budú tie výsledku z krvi no

@alina765 tu niečo vidíš prosím? Som 4dni pred ms, 10dni po ovulácii… snažíme sa