Je to duch alebo iba kanálik?
Ahojte testy su robené 10dpo a 11dpo vrchné dva su z 10dpo ale na strednom vidím druhú slabulinku čiarku. Vidite ju tiež? Ci je to len chybný test alebo len kanalik keďže spodny robeny 11dpo je len s jednou ciarkou. Pridavam aj upravenú foto kedze na tej ju vidim lepsie inak na zivo ju vidiet ako na upravenej. Za kazdu odpoveď ďakujem
@zuzka1090 myslím že to sa už vôbec nemusíš báť, a tento si robila ráno či kedy? 🙂
@summersunny94 nie, večer je robený, asi pred hodinou
@zuzka1090 no tak to máš ráno tutovku, bude isto este silnejší 🙂
@summersunny94 nechcem sa tešiť, dlho sa snažíme… 😔 tak nechcem byt sklamaná
@zuzka1090 verím to aj my sme sa tak, ak sa smiem spýtať ako dlho ? 😌
@summersunny94 8rokov cca :( preto sa bojím a snažím držať pri zemi
@zuzka1090 to riadne dlho , verím že sa stal teraz zázrak, preto tie sa naozaj dejú a že tento test bude len silnieť a že budeš tiež tehulka 🙏🙂
@summersunny94 ďakujem. Si mila
@zuzka1090 tak ráno sa ozvy 🙂
@summersunny94 tak slabá tam je… no uvidím… počkám pár dni a uvidím
Nie je to len kanalik?
@zuzka1090 je tam slabá čiarka ja ju vidím , nie to by bola náhoda keby po včerajšom teste bol kanálik. Testuj ďalej 🙂🙏
@summersunny94 budem ďalej teda testovať
@zuzka1090 nerob takto poobede zajtra z ranneho, a ja by som skúsila klasický prúžkovy 🙂
@zuzka1090 netestovala si dnes?
@summersunny94 nie dnes nič… počkám do nedele asi … ak vydržím 😁
@summersunny94 tento mesiac zase nič :(
@zuzka1090 na tom vrchnom sa mi zdalo ze tam nieco vidim, ale ked som si to priblizila tak som si nie celkom ista. Ja som si robila prvy test v den ocakavanej MS a mala som uz dve ciarky, takze neviem kedy sa objavuje aj druhy zretelne. Co sa priznakov tyka tak ma svrbeli prsia a v den ked som zistila ze som tehotna, tak som pila najlepsiu kofolu na svete, uz vtedy som mala intenzivnejsi cuch a chut 🙂 ako hovorila baby, skus o dva dni otestovat…. ale ako poznam seba, ja by som sa testovala doobeda, poobede, v noci ked by som sa zobudila …😃

@summersunny94 tak na to nezabudnem 😁👍 len sa bojím výsledku