Je to duch alebo iba kanálik?
Ahojte testy su robené 10dpo a 11dpo vrchné dva su z 10dpo ale na strednom vidím druhú slabulinku čiarku. Vidite ju tiež? Ci je to len chybný test alebo len kanalik keďže spodny robeny 11dpo je len s jednou ciarkou. Pridavam aj upravenú foto kedze na tej ju vidim lepsie inak na zivo ju vidiet ako na upravenej. Za kazdu odpoveď ďakujem
@casillas28 nikdy som sa nemusela testovat vopred lebo sa nam zadarilo na prvy krat. ALE, viem si predstavit, ze ak by som musela dlho cakat, tak by som si urobila aj test skor aby som to vedela co najskor, aj za cenu zbytocne vyhodenych penazi, s tym rozdielom, zeby som to nedavala sem ani nikam. Aj ked nemam k tomuto schvalujuci alebo zamietavy pristup, prislo mi to spravne, sa Zuzke ozvat, aj ked sa osobne nepozname. Myslim, ze niekedy je dobre len vypocut, dobre to padne.
@zuzka1090 kolko mas do MS? Tuto uz druhu ciarocku nemusim hladat ;) uz sa ti stalo ze si mala dve ciarocky a potom prisla MS?
@janica_ ja to nemyslim kvoli peniazom..to je par eur za test...skor som to myslela kvoli tomu sklamaniu ktore potom na zenach vidno a tu na MK velmi casto 🙂 kazdy ale nech robi ako mu je dobre... 🙂
@casillas28 prepac, tie peniaze sa mi tam len tak mimovolne priplietli, asi ze bol dnes rodicak 😃 samozrejme viem ako si to myslela, ze to zvysi sklamanie ze zas nic. Niesom v nikoho hlave, ale mozno prezit kazdy den jedno male sklamanie a uz nemysliet na to, ze este musim cakat tyzden niekomu vyhovuje. Musim sa ist pozriet na to biochemicke tehotenstvo, kedze som to nemusela riesit tak o tom viem velke makove, ale zaujima ma to.
@janica_ jasne popozeraj...sestra je na gynde a ked mi to rozprava ake to je caste a co potom s tymi zenami musi riesit..no brutal 🙈 jasne kazdy to ma inak..ja som otehotnela hned prvy mesiac a to som si myslela ze nie je sanca aby to tak rychlo vyslo 🤣 ale ano kebyze sa snazim 2-3-5 rokov mozno by moj postoj bol iny..mne je tych zien len luto ked to tu citam ze cim si niektore musia prechadzat kazdy mesiac :/
@janica_ viem o čom píšeš. Síce som nikdy až takých pekných “duchov” na teste nemala a nebola som hneď u gynekologicky, ale máš pravdu. Ale ako písala
@casillas28 , snažím sa dlho, veľmi po tom túžim. Uvidíme, ako sa to bude vyvíjať. Ms by som mala dostať zajtra, ak nepríde, otestujem sa vo štvrtok a počkám ešte pár dni, kým sa objednam (ak to bude tehotenstvo). Ak nie, objednáme sa s priateľom na testy obaja. Ale ďakujem za podporu obom zienky, a dúfam, že to tentokrát konečne vyšlo
@zuzka1090 neboj sa bude to dobre ;) ciarku ti tam uz vidno, teraz uz len aby silnelaa bolo vsetko ok 😊 ale to bude, treba verit ze ano ❤
@casillas28 precitala som si o tom biochemickom. Raz som pozerala taky niekolkodielny dokument o umelom oplodneni a skumali tam embrya, niekedy museli vylucit vsetky, lebo neboli v poriadku. Toto biochemicke beriem teda nieco ako prirodzeny vyber, ze sa nevyvija dalej z nejakeho dovodu. Da sa to brat pozitivne, ze zena dokaze otehotniet alebo su pripady kedy to vzdy ostane len pri biochemickom? Ked uz mas tu fundovanu sestru ☺️
@janica_ zena otehotniet dokaze ale u vacsiny je nejaky dovod pre ktore sa embryo neudrzi a odide..ale zas ke to individualne..su zeny ktorym sa to stane raz ( moznonprave vtedy telo s niecim.bojuje) a potom uz normalne vynosia ale su zeny ktorym sa ro opakuje pravidelne a jednoducho aj ked tehotne su vzdy ta Ms pride...tam uz sa potom vraj robia na to speci vysetrenia ze co je v tom tele "zle" ze to embryo odmieta a neudrzi sa..
@zuzka1090 super gratulujem Ti! Veľa zdravíčka do celého tehotenstva a neskôr šťastný pôrod ☺️
@summersunny94 ďakujem ❤️😘 k lekárovi ešte času dosť. A chcem sa spýtať, či kyselinu listovú ďalej brat alebo nie.
@zuzka1090 jéj tak predsa 🙂 gratulujem...kyselinu listovu urcite ebr aspon cely prvy trimester.. ;)
@casillas28 ďakujem, budem 🙂 len som učiteľka v škôlke, mám 21 deti. Akože tie ma vedia nahnevať a vytočiť, bude ťažké ostať v klude a nemať stres 😁 tu je to na dennom poriadku
@zuzka1090 ked nebudes vladat tak sa proste treba dat vypisat..zdravie je prvoprade ;)
@zuzka1090 rada som bola pritomna pri tomto tvojom zisteni ☺️ pri zahniezdovani vajicka moze zena zacat spinit, teraz som to studovala lebo som zacala spinit, ale pri ovulacii, ale to som sa nedopatrala preco. Ja som uzivala vitaminy Jamieson prenatal cely cas, potrebujes kyselinu listovu plus DHA kyselinu a tie ju obsahuju. Ked som lupila cisto len DHA tak mi nebolo dobre pri nej
@zuzka1090 to ma hrozne mrzi...bohuzial sa tobstava castejsie nez vieme...s krvou? Zeby sa nezhodoval Rh faktor? 🤔
@casillas28 tiez mi to napadlo, pokial viem, az pri druhom byva problem.
@janica_ moze byt aj pri prvom ale zriedkavo...ze nie su kompatibilne a moc sa biju..toto je velmi zaujimava vec v tele ze sa to deje...bohuzial to mava taketo fatalne nasledky 😑

@zuzka1090 baby ja vam to neskutocne prajem aby sa podarilo 🙏❤ ale preco sa testujete pred ocakavanou MS? Ma sa testovat az ked MS meška...a dovod? Sestra je zenska lekarka..
Keby ste videlo tie sklamania zien ktore od nej idu lebo mali pozitivny test pred MS ale nakoniec MS prisla...velke mnozstvo tehotenstiev je biochemicke a skoncia skor ako zacali :( ja len ze same si robite zle aj ked viem pochopit tu tuzbu po babatku...mna osobne testovat skor ako ked mi den dva meska MS nenapadne a to mam trombofiliu a je potrebne hned nasadit injekcie... ma to len mrzi ked vidis ako niektore testujete tyzden pred MS a same sklamanie...drzim palce