Je to duch alebo kanálik?
Ahojte, 12 ty deň čo mi mešká menzes. Chcem sa spýtať na Váš názor. Toto sú kanáliky? Alebo tehotenstvo podľa Vás? Vrchný aktuálny, spodný z rána. Ďakujem

Ja myslím, že tam niečo je
Osobne som kanalik nikdy nemala. Určite to je duch
Držím palce
@tessa2299 áno ale zbytočne sa žena len stresuje keď ide skôr...preto lekár objednáva až na 8-9tt...aby sa ukázalo srdiečko..jasne že keď sú nejaké komplikácie tak treba ísť k lek.aby sa vylúčilo mimomaternicové teh.alebo niečo iné..
@sono2 ja mám napríklad už 10dni meškanie, ms mám pravidelnú s odchýlkou Max 1 deň a teda druhý pásik mám veľmi slabý 😔 samozrejme test sledujem podľa návodu, viem že správny výsledok sa ukáže do 5min a potom už to nie je relevantné. Robila som si test woman secret vraj je najspoľahlivejši
@petruska173 mne woman secret nic neukazal, tak tiez neviem na com som :/
@petruska173 Tak to mi ľúto. Cyta sa tiež môže tváriť ako tehotenstvo, alebo vtedy je slabý párik keď tehu neprospieva
@petruska173 Mne pepino úplne najlacnejší a citlivý
@sono2 pepino mi vyšiel celkom pekne ten som si tiež robila ako prvý. Cystu som už mala a pamätám si nafúknuté brucho. Teraz mám aj brucho, aj prsa mám zväčšené bolia ma...a tá nervozita, mne všetci strašne lezú na nervy. 😂
Baby tak prišla som od doktora, povedal , že zatiaľ nevie, mám prísť v piatok, mám veľmi vysokú sliznicu, takže buď pride ms alebo som tehotná, tak uvidíme😊
@didi44444 neber to tak, ze ta chcem stresovat. To nie, prajem ti. Ale davam doraz na lekara, ze vlastne uz ides byt 6tt a on ti ani nevie povedat ci si alebo nie si tehu? Preco doteraz nezobral krv na HCG? Preco ti poriadne nespravil sono? V takomto tyzdni uz vidiet gestacny vak (mozes si to aj precitat). Ak nahodou nevidel vacok v maternici, preco nevylucil mimomaternicove tehu?
Zobrala by som nohy na plecia a utekala prec od neho.
@didi44444 niečo tam je , držím palce teda na piatok aby to dobre dopadlo ☺️
povedal , že tam niečo vidí, zdá sa mu, že tam niečo svieti, uvidí či sa do piatku bude zväčšovať alebo príde ms. A v piatok vezme aj krvi. Preto zatiaľ nezobral, lebo ked mi vysiel test u nich negativny, mozno mam este nizke hcg. 🙂
@tessa2299 ja som zase rada ze to neurychlil, radsej si pockam do piatku ak má vidieť viac . V 6 tt urcite niesom , pretoze priatel asi doma nebol. Mala som urcite posunutu ovulaciu. 🙂
@summersunny94 srdečne ďakujem❤️Ja som rada naopak, ze to nie je cysta ani nic zle, ak by aj prisla ms , nevadi ideme sa cez leto brat, mam 21 a potom sa len začneme snažiť☺️
Baby veľmi ste ma potešili 😊😊😊 tak budem už len veriť že to vyšlo 😘
Baby od včera večera teplotujem a cítim sa akoby chorá , sice len 37,4 .. ale citim sa uplne slabo, zima mi je a podobne. Zažili ste to niektora?
@alina765 chápem, ale ja sa cítim extremne zle, bojim sa ci to nie je zle nieco, alebo to naopak nema suvis s tehotenstvom ale som chorá, co tiez urcite nie je dobre pre tehotenstvo. Neviem ci dat paralen ci radsej nic. Normalne sa citim akoby som mala 40 tku teplotu a prespala som cely den :(
@didi44444 nevravim ze je to tiez tym, ale ja som obidve tehotenstva prve dva tyzdne (myslim po zahniezdneni) prelezala v horuckach a vlastne az neskôr som zistila ze to teda bolo tym…nebola som veľakrát schopna ani vstať z postele co mi bolo zle…cize to moze byt tym ale aj nemusí samozrejme

Tak. Ono keby aj taký tenký pásik bol, teda slabý, tak to by bolo tak do tých 7 dní po sexe. Aspoň ja som tak mala. Teda po ovu myslím, regulérnej, takej, že vieš, určite že v ten deň prebehla.
Keď mešká 12 dní to by už museli byť koľajnice ako hrom a už by mohli začať pomaly aj príznaky.
Píšeš o vyvolávačke, asi nemáš pravidelnú ms.
Takže ťažko hovoriť, koľko ti mešká ms.
Mne to príde tiež ako pásik a k dr máš veľmi skoro
Urobila by som test za 3 dní. Ak čo je, bude čiarka určite silnejšia.
Držím veľmi palace!