Ahojte,potrebujem sa poradiť,je to podľa vás ,,duch "na teste či len kanálik?ďakujem
@s99 skus na dennom svetle na parapete napríklad odfotiť
@nina0412 asi skúsim ten digitálny si ísť kúpiť a keď vyjde negatívny tak to už bude asi istota :D
@nina0412 nie je tam nič
@s99 vyskúšaj veru ten digi mne dnes ukázal mínus
@mir_ad no vyzerá to na čiarku kedy si mala ovu? Pri 4dnoch meškania som mala koľajnice
@sofia1979 veľmi to nesledujem, pravdepodobne však 30. alebo 31.8. podľa kalendára
Ahojte,mali ste niektorá už 9 dní pred MS takúto slabú čiarku na teste?
@neluska03 ahoj neviem koľko to bolo pred ms ale áno mala teraz som v 20tt.
@vaness77 Tak uvidím,pred mesiacom som mala silnejšiu čiaru a predsa nič z toho,už asi fakt netreba pepino testy kupovať
@neluska03 raz som mala na pepino toto - to bolo hneď po ovulácii, len som chcela skúsiť či robia falošne čiarky… potvrdilo sami že áno
Ahojte baby. Je toto duch alebo kanalik? Ešte som s niečím takým nestretla. Dnes som 24dc . Voľným okom je vidieť úplne slabulinku čiarku,no keď zasvieti svetlom je ju vidieť viac. Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstvaModrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@s99 skus na dennom svetle na parapete napríklad odfotiť