Je to duch alebo moja bujná fantázia?
Vidite aj vy takú slabú čiaročku ,,alebo sa mi to len zdá ? 😒 (fotky som kus upravila lebo mám slabší foťak )
Nuz ja nic nevidim, pravdupovediac...a po akom dlhom case sa tam ta slaba ciarka objavila?Lebo mne raz gynekolog povedal (ked som dlhsie nemohla otehotniet) a tiez som po dlhsom case ako hovori test kukla na to testovadlo, bola tam ta ciarka...ale to uz vraj nie je vypovedne, jednoducho mi povedal, ze musim presne dodrzat cas, kedy sa tam moze ta ciarka objavit.....
skús si tú foto hodiť do negatívu...vtedy by to malo byť vidieť či to tam je alebo nie...
ja som mala tehu test na ktorom bol slabulinky tien , miatlo ma to, ze toto som este nevidela / a uz mam 2 deti/ a vravim muzovi, ze aha, bude babo a on ze nie, to tam takmer neni vidiet /takyto tehotensky test som mala, ked som potracala, najprv bola ciarka silna a po 3 dnoch mizla a len tien/.......a druhy test zas rovnaky...tak som isla kupila rano digitalny s indikaciou tyzdna tehu a tam bola 1-2 t od oplodnenia. A dnes taham na 17t tehu 😉 Tenulinku ciarku tam vidim
@laauraa v mojom pripade som presne vedela co to znamena...ty sa ako citis / v mojom pripade to bolo velke prekvapenie ale proste som vedela a to nemavam ziadne priznaky tehotestva na zaciatku a potom len rastu brusko 😀 / ale bud pockaj 2-3 dni alebo si kup velmi kvalitny test, ak nechces cakat. Ja som to proste len potrebovala vediet, aby som vedela. Dnes sa tesim velmi, ale prvu hodinu to bol sok.....mala som teoriu, ze 2 deti , lebo 2 pary ruk na kazde. 🙂
Toto je negativny testik, nie je tam ani ten duch. To neznamena, ze nie si tehotna, len, ze testujes priskoro. Skus to az o par dni.
@zdenkam no ja som mala poslednú menštruáciu som mala 28 Januára.. dalšiu som mala dostať 25. Februára ale týžden pred nou po ovulacných dnoch som 3dni špinila prvý den len sláby hnedkastý výtok druhy den bol ako ružový hnis a na tretí opäť hnedý výtok..no o týžden som menštruáciu nedostala a nemám ju do dnes ,,. pred mesiacom ma bolelo brucho a mala som pocit nutkania na vracanie pred párdnami ma nepríjemne pichalo v pravom vaječníku ..mám pocit ako keby mi trplo podbruško ale preto si nie som istá pretože som si robila za tu dobu už 4 testy no ani jeden nebol pozitívny dnes som si robila tento a vyzerá asi takto
Ahojky, ja som mala presne taku slabucku ciarocku pred rokom a bol to len duch, lebo tehotna som nebola, ja tam nic nevydim ale ako pisu baby urob si test o 2 tyzdne a kup si iny test a uvydis. 😉 A kolko ti uz meska?

@laauraa, urob si test o par dni, ja nevidim nic.