icon

Je to duch alebo moja bujná fantázia?

laauraa
1. apr 2013

Vidite aj vy takú slabú čiaročku ,,alebo sa mi to len zdá ? 😒 (fotky som kus upravila lebo mám slabší foťak )

Strana
z2
katka1981
1. apr 2013

@laauraa, urob si test o par dni, ja nevidim nic.

ivec16
1. apr 2013

Nechcem byt zla, ale nevidim, ktory si DC?

abbie
1. apr 2013

vyzera to negativne

breslerka
1. apr 2013

Nuz ja nic nevidim, pravdupovediac...a po akom dlhom case sa tam ta slaba ciarka objavila?Lebo mne raz gynekolog povedal (ked som dlhsie nemohla otehotniet) a tiez som po dlhsom case ako hovori test kukla na to testovadlo, bola tam ta ciarka...ale to uz vraj nie je vypovedne, jednoducho mi povedal, ze musim presne dodrzat cas, kedy sa tam moze ta ciarka objavit.....

patkobo
1. apr 2013

urob o par dni..na tomto nie je nic

pimpulienka
1. apr 2013

Nevidim nič

laauraa
autor
1. apr 2013

@katka1981 ...je to dosť slabo vidiet :( .. pretože nemám taku kvalitu foťaku..inak to vyzerá naživo... na tej prvej foto ked salepšie zahladiš no ja fakt neviem :/

aninka30
1. apr 2013

@laauraa ńeviem ci ta to potesi alebo sklame ale nevidim tam absolutne nic..

bubu4125
1. apr 2013

skús si tú foto hodiť do negatívu...vtedy by to malo byť vidieť či to tam je alebo nie...

laauraa
autor
1. apr 2013

@bubu4125 oki idem to skusiť

laauraa
autor
1. apr 2013
laauraa
autor
1. apr 2013

Fotku som upravila a ked si ju bud priblížite alebo naklonite obrazovku je tam vidieť tenučká čiarka PROOSIM čo si o tom myslite ?? :( (teraz) ?

zdenkam
1. apr 2013

ja som mala tehu test na ktorom bol slabulinky tien , miatlo ma to, ze toto som este nevidela / a uz mam 2 deti/ a vravim muzovi, ze aha, bude babo a on ze nie, to tam takmer neni vidiet /takyto tehotensky test som mala, ked som potracala, najprv bola ciarka silna a po 3 dnoch mizla a len tien/.......a druhy test zas rovnaky...tak som isla kupila rano digitalny s indikaciou tyzdna tehu a tam bola 1-2 t od oplodnenia. A dnes taham na 17t tehu 😉 Tenulinku ciarku tam vidim

laauraa
autor
1. apr 2013

@zdenkam takže čo to podla teba asi znamená ? :/..myslíš si že je pozitivný ?

zdenkam
1. apr 2013

@laauraa v mojom pripade som presne vedela co to znamena...ty sa ako citis / v mojom pripade to bolo velke prekvapenie ale proste som vedela a to nemavam ziadne priznaky tehotestva na zaciatku a potom len rastu brusko 😀 / ale bud pockaj 2-3 dni alebo si kup velmi kvalitny test, ak nechces cakat. Ja som to proste len potrebovala vediet, aby som vedela. Dnes sa tesim velmi, ale prvu hodinu to bol sok.....mala som teoriu, ze 2 deti , lebo 2 pary ruk na kazde. 🙂

anjelicek26
1. apr 2013

Toto je negativny testik, nie je tam ani ten duch. To neznamena, ze nie si tehotna, len, ze testujes priskoro. Skus to az o par dni.

laauraa
autor
1. apr 2013

@zdenkam no ja som mala poslednú menštruáciu som mala 28 Januára.. dalšiu som mala dostať 25. Februára ale týžden pred nou po ovulacných dnoch som 3dni špinila prvý den len sláby hnedkastý výtok druhy den bol ako ružový hnis a na tretí opäť hnedý výtok..no o týžden som menštruáciu nedostala a nemám ju do dnes ,,. pred mesiacom ma bolelo brucho a mala som pocit nutkania na vracanie pred párdnami ma nepríjemne pichalo v pravom vaječníku ..mám pocit ako keby mi trplo podbruško ale preto si nie som istá pretože som si robila za tu dobu už 4 testy no ani jeden nebol pozitívny dnes som si robila tento a vyzerá asi takto

dianka3
1. apr 2013

Ahojky, ja som mala presne taku slabucku ciarocku pred rokom a bol to len duch, lebo tehotna som nebola, ja tam nic nevydim ale ako pisu baby urob si test o 2 tyzdne a kup si iny test a uvydis. 😉 A kolko ti uz meska?

laauraa
autor
1. apr 2013

@dianka3 naposledy som mala 28 januára ,, a vyššie som písala ake mám príznaky

ada12345
Autor odpoveď zmazal
dianka3
1. apr 2013

@laauraa ano precitala som si to az po napisani, no podla poslednej mrchy by si mala byt cca v 9 tt a to by uz boli vydiet poriadne // ciarky. Moze to byt cokolvek ale jednoznacne by si mala navstit svojho doktora nech ta vysetri a zoberie ti krv.Rozhodne nastiv lekara 😉

laauraa
autor
1. apr 2013

@ada12345 no ja som chcela lenže nemal volne idem v piatok som objednaná ,,,ale pre istotu sa pýtam ...lebo už som fakt zufalá .. a začinam sa báť ...

laauraa
autor
1. apr 2013

@dianka3 ved aj mne sa to zdá ,,,že by mi ukázaalo ..ale už som tu čítala aj také fóra kde baby písali ,že boli tehotné ale testy mali negatívne .. tak dufam ,že to bude babo 🙂..a nie niejaky problem :(

nikoletka_h
1. apr 2013

ja tam tu ciarku vidím 🙂 držíím palce nech je to tehu 🙂

andy04
2. apr 2013

@laauraa Pripomina mi to moj prvy test... Tu skoro neviditelnu ciarku som videla len ja 😀 Ale bola tam dodnes mam ten test odlozeny a je tam este vidiet tenulinka ako vlasok.... Na druhy den som uz mala slabulinkeho ducha a az po troch dnoch bol pozitiv ako v navode

magali
2. apr 2013

ani ja nic nevidim, ale fakt skus o par dni neskor, mozno to tam uz bude

laauraa
autor
2. apr 2013

@andy04 a mýslíš si ,že je možne že mám nízke HcG v moči ...a že mi len teraz začína ukazovať ? ked nemám menzes už od 25.februára? 🙂

andy04
2. apr 2013

@laauraa ja som si ho robila vtedy den pred ocakavanym menzesom... Kolko ti vlastne meska 25 f. Bol tvoj posledny menzes?
To sa mi zda dost dlho. Let k doktorovi

laauraa
autor
2. apr 2013

@andy04 nie 28 januára ,,,, som mala posledný ...a vyššie som písala čo pocitujem.. áno na piatok som objednáná skor sa nedalo nemal volne :(

mimi321
2. apr 2013

@laauraa no ale zas moze to byt taky pripad, ze HCG je uz take vysoke, ze ho tehotensky test nedokaze zachytit... 9 tt je dost.... Vyriesi to sono... v 9 tt uz bude vidiet aj plod aj srdiecko ak tam nieco je. 😉

Strana
z2