Je to duch, alebo si už domýšľam?
Ahojte, vedeli by ste sa na to niekto pozrieť nejaujatým okom. Mešká mi 7 deň. Toto je môj dnešný test. Vidíte tam niečo? Či si domýšlam? Ďakujem za každú odpoveď.

@pracujucazienka
@vevulik18
@natalia123456789
@jahodka11
@zara1357
@lyci
Dievčatá, tak pridávam foto dnešného testu z ranneho moču. Podľa mňa je tá čiaročka už viditeľnejšia, ale na to, že mi mešká 9 dní, sa mi zdá dosť slabá. Jedine, že by som zle určila ovulaciu, že sa mi posunula. Čo myslíte vy? Ďakujem za každú odpoveď.
@tulipanicek
@54tinka54
podľa mňa je silnejšia 🙂, blahoželám
@mariaveronikag Pekná čiarka. Gratulujem. Ja keby pri prvej testujem v deň MS tak nič neotestujem. Ovu som mala na 21 DC, takze na 28 DC by tam nebolo nič.
@juli1408 no koze byť že si mala posunutu ovulku.
Ja som mala po 7 dňoch už riadne //. Test robíš rovnakej značky?
@paulinkaa2 áno, oba sú dr max. Predtým som si ešte robila top test, ale ten bol ešte snehobiely
@tulipanicek Tvoju odpoveď preposielame autorke 🙂, dobre? @juli1408
Pekná čiarka. Gratulujem. Ja keby pri prvej testujem v deň MS tak nič neotestujem. Ovu som mala na 21 DC, takze na 28 DC by tam nebolo nič.
@juli1408 prepáč ale podľa mna je tvoja nádej len v posunutej ovulácii..testy sú síce trosku silnejšie ale keďže ti tak dlho mešká už by mali byt viditeľnejšie ..najlepšie je ísť k dr ten ti bude vedieť najlepšie povedat
@juli1408 sorry, ale podla mna je rovnako slaba. a ak je prvy test poobedny moc a druhy test z ranneho, tak nesilnie, lebo druhy je z koncentrovanejsieho mocu. spomaleny vyvin je znak neprosperujuceho tehotenstva, mala som to tak 3x za posledny rok. 2x MA a minuly mesiac biochemicke
znovu gratulujem, podla mna je to taaaaam 🙂 moj mladsi Damian podla testu v brusku nebol....a uz bude oslavovat 10 rokov 🙂
Tak dnes sa mi ukázali koľajničky, je to tam. ♥️
@juli1408 tak je super…asi si mala posunutú ovulaciu
@juli1408 jéééééj 🙂 teším sa s Tebou
@pracujucazienka
@mariaveronikag ďakujem, bohužiaľ, nebol to jediný pozitívny test, ktorý mi dnes vyšiel. Toto nevymysliš. Snáď bude všetko v poriadku.
juj, rýchlo sa uzdrav. Ale bábätku by to uškodiŤ nemalo
🙏
@juli1408 gratulujem a covid zvládneš, neboj, Omikron už nie je taký agresívny 🙂 ja som mala covid keď som končila tretí mesiac, to bol ešte ten prvý čínsky variant kedy nikto veľmi nevedel aké bude mať dopady na tehotenstvo 🙈 a v pohode, nemala som žiadne komplikácie ani následky a malý prospieval cely čas ukážkovo 🙂
@mariaveronikag
@54tinka54 ďakujem dievčatá, už sme z najhoršieho vonku. Teda ja som len stratila čuch. Horšie na tom bol manžel s dcérkou. Ale už dobre. Veríme, že aj mimi je v poriadku.
@juli1408 super ..a kedy ideš k dr?
tak to sa teším 🙂
@pracujucazienka tak zatiaľ sme v karanténe, ale chcem sa objednať na koniec budúceho týždňa. To už by som mala byť cca v 5tt.
@juli1408 pokial nemusis brat žiadne lieky byt tebou by som išla až okolo 8 týždňa aby bolo aj srdiečko vidieť..aby so zase nemusela tri týždne byt v neistote