Je to duch na teste?
Ahojte , prosim o nazor tie babenky co uz toto maju za sebou, prosim.vidite tam ducha? Lebo z fotky to je sice este slabsie asi vidiet ale ja som ho rano videla , ale slabucky, asi nedostatok hormonu este, meskaju mi 3 dni, mne chodieva stale na cas 28 den, takze som si povedala ze by to mohlo byt .. ale nechcem sa tesit dopredu. Ma vyznam si robit test aj vecer dnes? Alebo az zajtra? Lebo asi to nevydrzim 🙂 dakujeeeem za nazory

@dandyka136 mala som oveľa bledsie čiarky a bola som,táto je pekne vidieť 🤗
@marion30 to uz neviem ake bledsie od tohto 🙂 🙂 ja neviem preco tam neni pekna ruzova aj druha :( mozno mne to fakt ukaze az po 5 dnoch od meskania
@dandyka136 preto sa má robiť obden aby bolo rozdiel vidieť 🙂 hcg stupa každý druhý deň. Počkaj do zajtra
@dandyka136 počkaj si 😀:
@milka1988 dakujem, som totalne na vázkach ci som co nie boze 🙂 ale citala som ze nezalezi na sfarbeni palicky ze ai tak to je teho, lebo ze sfarbenie zalezi od hormonu , takze hej, asi ho mam este nizky. Spravim piatok az asi
@alguno boze, len to cakanie, tento tyzden bude dlhy :D alee stale neverim ze asi sa to podarilo
@dandyka136 veru to cakanie je des, najprv cakame na ovulaciu, potom cakame po ovulacii, potom na ms/ pripadne na prve vysetrenie :D ja mam na dalsi tyzden prve vysetrenie od kedy povedali ze krv je pozitivna a vlecie sa to neskutocne. Inokedy tie tyzdne len tak preletia
@milka1988 veru tak ako pises. Takze aj ty si aktualne tehu? Tak drzim silno prsteky nech je vsetko v poriadku
@dandyka136 ano boli sme na IUI mali sme morfologiu 0,8% iba a hned nam vyslo, boh vie do kedy by sme skusali kym by sa ta jedna normalna potvorka nasla 🙂
dakujeme aj tebe drzim palceky daj vediet potom 🙂
@milka1988 fiha no pekne teda potvorka jedna 🙂 dakujem pekne aj ja. Jj urcite budem informovat, kedze ste mi to tu kazda tak pekne napisala ze tam nieco vidite 🙂
@dandyka136 treba veriť.
@dandyka136 je vidieť aj na tomto testiku 😅 každopádne keď si veľmi nedočkava kúp si clear blue s týždňami ten určite nesklame 😊
@dejna_ dakujem :D som :D pocula som o tom teste ale ja sa aj bojim ci mi nieco ukaze, ach ale skusim. To musim hladat cleat blue digitalny? Lebo som videla ze ich je viac 🙂
@alguno ved verim, dufam. 🙂
@dandyka136 ahoj, tvoj test sa mi zdá strašne slabunky, čo by nebolo divné, keďže mohlo dôjsť k oplodneniu neskôr, zvláštne je skôr, že nesilnie. Skús si spraviť digitálny test s týždňami. Mne ten včera ukázal 1-2+ a na kazetovom women secret iba duchovia, som 4 dní pred MS
@vahcaac aj mne :( pondelok som robila a utorok, to s bola 2 dni po meskani. Ale kupim si asi clear blue digitalny, ako ja si myslim ze som v tom, meskaju mi od soboty, pravidelne sme skusali s priatelom. Ale citala som rozne pripady, farba vraj neznamena ze nie si tehotna , ale znamena ze mas nizky hormon hcg tak u mna sa ukaze asi az neskor
@dandyka136 kľudne to tak môže byť, ako píšeš. Farba hovorí presne o tom čo si spomenula, hovorí o HCG a ten by sa mal zdvojnásobnovať každých 48 hodin, tým pádom by mali testy silnieť, ak sa žena testuje obdeň, dôležité je používať ten istý test a prvý ranný moč. Ale nie som odborník a môžem sa mýliť.
@dandyka136 ale myslím si, že je viac viditeľná na tomto teste 🙂 takže ti môže stúpať, dneska si netestovala? Ja mám dobre skusenosti s Women secret a clear blue 🙂
@dandyka136 ale je tam vidieť aj v negative
@vahcaac dnes nie skusim asi zajtra rano, a soboru si spravim clear blue. Dufam ze uz bude silnejsia palicka, lebo ani raz mi nemeskali 4 dni a kefze skusame pride mi to ako jedine vysvetlenie 🙂
@ereska tak ja to tam nevidim :( ale nazivo som tu palicku videla lepsie 🙂
@dandyka136 tiež som v rovnakej situácii🙂
@vahcaac ano? No a ty si ako s testom na tom? Mala si asi pekne ciarky co 🙂
@dandyka136 ja mám 3 dní do ms, včera som si spravila dva a dnes jeden test. Ale boli ma brucho🙂 takže nič si neslubujem
@vahcaac nechapem ty mas este len pred MS a uz vidim na prvom teste slabu druhu ciarku 🙂 a ja pozri stale slaba a 4 dni po :( a co znamena na tom teste 1-2? Na tom clear blue ? 🙂 A inak drzim prsty 🙂))
@dandyka136 to môže byť že mi rýchlejšie stúpa, alebo že som mal skôr ovulaciu ako ty, 1-2 myslím znamená, že ako dlho som od odplodnenia, ale počíta sa to ako keby som už bola v 4tom týždni. No ja si nerobím nádeje a byť tebou, tiež by som sa držala pri zemi, aby sme neboli potom sklamane 🙂

@dandyka136 ďakujem veľmi pekne a aj ja vám prajem nech je všetko v poriadku ❤️