Je to duch na teste?
Ahojte , prosim o nazor tie babenky co uz toto maju za sebou, prosim.vidite tam ducha? Lebo z fotky to je sice este slabsie asi vidiet ale ja som ho rano videla , ale slabucky, asi nedostatok hormonu este, meskaju mi 3 dni, mne chodieva stale na cas 28 den, takze som si povedala ze by to mohlo byt .. ale nechcem sa tesit dopredu. Ma vyznam si robit test aj vecer dnes? Alebo az zajtra? Lebo asi to nevydrzim 🙂 dakujeeeem za nazory

@dandyka136 jasné, ty poznáš najlepšie svoje telo 🙂 tak zajtra uvidíme aké budú čiarky
@vahcaac ved to a neviem tera ak by to nebolo tehu co ine by to mohlo znamenat :/ . Jj som zvedava zajtra, jedna kamoska mi pisala dokonca ze si test spravila az na 9 den po meskani . Takze kazda to mame inak. Tal si drzme prsty 🙂
@dandyka136 Drzime palce a neboj všetko bude ok zajtra bude silnieť 💪😊
@dejna_ dakujem 😘
@dandyka136 áno, tu už je pekne voľným okom viditeľná 😍
@dandyka136 myslím , že to je na dobrej ceste 😍
@dandyka136 je silnejšia a hlavne si si ho robila poobede čiže ráno bude ešte silnejšia 🥰 gratulujem 😊
@terezia323 jaj dakujem pekne 🙂 tesim
@vahcaac tesim sa 🙂 velmi. Drzim prsty aj tebe 🙂
@dejna_ presne , ja som nevydrzala a ze spravim si. Ale hej rano bude dudam silnejsi 🙂
@dandyka136 nech sa ti dobre tehuľkuje a silniete 🙂 ďakujem
@vahcaac dakujeem aj ja 🙂 dufam ze sa bude dobre darit nam vsetkym tehulkam 🙂
@dandyka136 ahoj, som na tom rovnako, vôbec mi čiarky nesilnejú, takže sa zmierujem s biochemickým 🙂
@vahcaac och :( a to znamena ? :(
@dandyka136 ale zas vela bab tu pisalo ze nemali silnu ciarku a vsetko bolo v poriadku tak dufam...
@dandyka136 ale HCG stúpa každé dva dni a pozri si prvý test a tento posledný, je to silnejšie, ďalšia vec je že vidím, že používaš rôzne druhy testov, každý je iný, inak sa zafarbí, takže do budúcna skús jednu značku a tam budeš vidieť či silnie alebo nie 🙂
@dandyka136 jasné, je to individuálne 🙂 takže s tvojim tehu môže byť kľudne vsetko uplne v poriadku 🙂 ako dlho mešká ? Vieš ca. Kedy ovuluješ ? Aké dlhé máš cykly ?
@vahcaac predtym som mavala ten isty, ale ze vyskusam druhy 🙂 ako citam na fore, kazda to mala inak s tou ciarkou. https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/musia-byt-ciarky-na-tehotenskom-teste-vzdy-rovnakej-intenzity/
@vahcaac este mi z tohto druhu ostal jeden test vyskusam zajtra rano, v sobotu by som chcela ten clear blue co ukaze aj tyzdne
@vahcaac meska mi piaty den, co predtym krasne 28 dnovy cyklus nikdy nemeskala, ovulaciou som si nie taka ista, neviem si to nejak odkontrolovat , iba podla apky, moze byt ze mam o dva dni posunutu
@dandyka136 keď si porovnám prvý test z pred troch dní a dnešný vidím rozdiel ale ako píšu dievčatá ak chches porovnať tak rovnaku značku používaj..mne sa marí že ten modrý je dokonca 25 tkovy a nie 10 tkovy 🙈 ale nejsom si úplne istá .. každopádne sa ešte nestresuj zajtra si sprav clear blue aj keď ten by ti podľa mňa ukázal aj dnes 🙃
@dejna_ a mas pravdu je 25 , ked som kupovala nevsimla som si 😲 zajtra spravim este tento ked ho uz mam,a ten clear blue asi sobotu. Dufam ze v sobotu to bude fakt uz silnejsia ciarka , ked citam po internete vaetko mozne... Desim sa toho biochemickeho... Ale zas vela zien tu pisalo ze mali slabe ciarky a porodili
Dievcata a prosim.Vas, myslite ze je skoro ist k lekarke buduci piatok? Neviem ci dobre ratam , tak vam napisem takto v sobotu som mala dostat, ovulku mam aai posunutu, takze o tyzden piatok to budu cca dva tyzdne co mi meska
@dandyka136 ja som tak bola a na sone uz bolo vidiet hoci este srdiecko tusim nebolo uz si to presne nepamatam
@maria898 jj chapem, ja len ze dlhsie by som nevydrzala cakat, ved sa aspon ukazem, potvrdi mi min tehotenstvo a uvidim co povie. Dakujem 🙂
@dandyka136 jasné, choď, minimálne ti skontroluje HCG a už z toho bude vedieť určiť, či je to prosperujúce tehotenstvo.. Na HCG môžeš ísť kľudne kedy chceš a nemusíš ani čakať na budúci piatok, ale rozumiem, že už asi chce aby bolo niečo vidno na ultrazvuku 💕

@vahcaac hej chapem, moze byt. Vies co , ja sa nevytesujem uplne, ale poznam sa a taketo meskanie MS som nemala v zivote. A tym ze skusame, mi to pride ako jedine vysvetlenie 🙂 tak dufam