icon

Je to duch na teste?

dandyka136
28. jún 2021

Ahojte , prosim o nazor tie babenky co uz toto maju za sebou, prosim.vidite tam ducha? Lebo z fotky to je sice este slabsie asi vidiet ale ja som ho rano videla , ale slabucky, asi nedostatok hormonu este, meskaju mi 3 dni, mne chodieva stale na cas 28 den, takze som si povedala ze by to mohlo byt .. ale nechcem sa tesit dopredu. Ma vyznam si robit test aj vecer dnes? Alebo az zajtra? Lebo asi to nevydrzim 🙂 dakujeeeem za nazory

Je to duch na teste?Je to duch na teste?
dandyka136
autor
1. júl 2021

@vahcaac dakujem ti za radu, ja by som aj skor isla ,myslis ze to ma zmysel ist aj skor ? Piatok bt boli dva tyzdnr meskania , alr mozno zajdem uz v stredu, aspon nech mi potvrdi ci je to vsetko ok . ❤️

vahcaac
1. júl 2021

@dandyka136 HCG ti povie aj keby ti zobral krv teraz, príslušné týždne majú mať určite HCG hodnoty, čiže tebe keď vyjde v piatom týždni hodnota extra nizka, tak vieš už podľa výsledkov, že to nemusí dobre dopadnúť a môže ti vyjsť úplne super a budeš pokojne tehulkovať 🙂

vahcaac
1. júl 2021

@dandyka136 ak sa bavíme o tom, že chceš vidieť akciu srdiečka, tak potom rozumiem že chceš ísť až budúci piatok. Pre mňa je ale to HCG lepšia volba, aby si a nestresovala 🙂 budeš mať ako také uistenie, na krv berú väčšinou hneď, nato nepotrebuješ ísť ani za lekárom, stačí ku sestričke

dandyka136
autor
1. júl 2021

@vahcaac vies co radsej pockam , nechcem tak dopredu chodit a na krv len preto aby som urychlene zistila. Pocuvnem lekarku, tak vravela ze ak meska dva tyzdne uz mozem prist. Snad to nebude biochemicke, ved to by mi prisla potom mrcha... A nato nechxem myslet

vahcaac
1. júl 2021

@dandyka136 dobre 🙂 ptm daj vediet

dandyka136
autor
1. júl 2021

@vahcaac 🙏 dam dam, som zvedava aj na teba. 🙂

dejna_
1. júl 2021

@dandyka136 hlavne nemyslí na najhoršie a práve naopak všetko bude v poriadku 🙏 a na to sa nalad a neprivolavaj nič zle 😬 lebo myšlienky sú niekedy najhoršie

dandyka136
autor
1. júl 2021

@dejna_ ved tak veru ako pises,.tie clanky vselijake ma zneistili, ale verim ze to bude v poriadku a ziadne biochemicke ani nic podobne nebude. Budem sa modlit. A dakujem za povzbudenie ;)

vahcaac
2. júl 2021

@dandyka136 akurát včera som čítala príspevok jednej ženy, tiež mala testy ako ty a je tehotná ❤ pri dlhšom omeškaní

dandyka136
autor
Autor odpoveď zmazal
dandyka136
autor
Autor odpoveď zmazal
dandyka136
autor
2. júl 2021

Dievcata aha 🙏🥰 cerstve este , ale je 🥰 len si akosi neviem vyratat... Mali sme tutu mutu 12 juna a 22 tak naposledy. Bud jeden datum alebo druhy 😃 sice mi to akosi nevychadza na tyzden skor viac ako dva . 🙂

vahcaac
2. júl 2021

@dandyka136 tak ženy toho 22., to by mohlo sedieť s tými testami 😍😍 gratulujeeeeeem zo ❤

dandyka136
autor
2. júl 2021

@vahcaac @vahcaac heej 🙂 ale nemyslim ze mam nejake omeskanie 😃 podla mna je skor urcujuce ked zena pocka ci jej meska 🙂 ale viem ako to myslis s tym omeskanim 🙂 dakujem 💞

rybka1985
2. júl 2021

Je tam nieco ci si namyslam?

dandyka136
autor
2. júl 2021

@vahcaac @vahcaac asi hej skor toho 22 🙂 a to bolo tesne pred MS ani ovulacia podla apky 🙂 kto ho vie , hlavne ze to tam je na zaciatok, a teraz uz len nech to ide ako ma 💞 dakujem Ti krasne🙏❤️

dandyka136
autor
2. júl 2021

@rybka1985 mas pred alebo po MS?

rybka1985
2. júl 2021

@dandyka136 dnes som 28 dc ale u mna chodi neskor. 16.6.mi pichli ovitrelle.

dandyka136
autor
2. júl 2021

@rybka1985 podla mna to je skoro ... Nerob si testy pred meskanim . Nie kazdej zene sa to ukaze tak skoro. Aspon moj nazor.

rybka1985
2. júl 2021

@dandyka136 musim lebo beriem progesteron tak aby som vedela ci ho vysadit alebo pokracovat

vahcaac
2. júl 2021

@rybka1985 ahoj, ja chápem tvoju nedockavosť a ľahko sa povie že nerob si testy skoro, keď to láka.. ale k veci, vidím tam ducha, testuj o dva dni, alebo si sprav clear blue digi ak si chceš byť istá, ale dandyka, je lepšie testovať po, ja som tiež testovala pred a iba mám zbytočné stresy že či príde ms 🙂 40 % čiarok odíde s ms, takže preto je to viac výpovedné

vahcaac
2. júl 2021

@dandyka136 ty si písala, že ti mešká 2 týždne, takže iba preto som to napísala

vahcaac
2. júl 2021

@rybka1985 tak to potom úplne chápem, sprav si digi test, pozri vyssie ako ukázal mne ... Na kazetovom skoro nič, digi 1-2 🙂

dandyka136
autor
2. júl 2021

@vahcaac MS meska od soboty 🙂 a ovulku tak ako som pisala entusim ci bola tak ako apka 🙂 ja som taka dopletena aj z tej ovulky jak sa to rata aj vsetko 🙂

dandyka136
autor
2. júl 2021

@vahcaac hej baby presne ako aj ja chapem , sama sok bola taka nedockava, ved aj ja sama som predtym testovala pred , nemyslite si 🙂 to kamoska ma oblbla ze urob po 2 tyzdnoch od pohl styku ako ja hned mi to ukazalo, no neviem... Co je natom pravdy u nej. Ale to co tym chcem , ze proste vela testov som si spravila zavcasu a bola som len v strese. Tento mesiac som to brala, ze aa dojdu zas kramy. A aha. Poznam sa viem ze ak meska uz aj dva dni nieco sa deje 🙂. Takze u mna asi tak. A hej aj ja tam vidim slabuckeho ducha. Skus ozaj pockat 🙂

vahcaac
2. júl 2021

@dandyka136 ja ju cítim, takže viem presne kedy :D :D boli ma vaječník z ktorého ovulujem

dandyka136
autor
2. júl 2021

@vahcaac tak to mas fajn 🙂🙂ja som ani len netusila ze je nejaka ovulka 🙂

dandyka136
autor
3. júl 2021

Dievcata este som si posledny spravila, ci mi stupa, a stupa, palicka je silnejsia, nie je uplne ruzova, ale aspon viem ze neklesa, skor stupa ale pomalsie. Som zvedava co mi povie v piatok 🙂

vahcaac
3. júl 2021

@dandyka136 toto už vôbec nie je o čom 💗💗💗💗💗

dandyka136
autor
3. júl 2021

@dandyka136 co mi povie piatok lekarka som myslela. A inak dievcata je normalne ze som kazdy den unavena? Ja dojdem z prace a musim si kazdy den lahnut a zaspim. Pichanie v podbrusku mi zacali tak 3 dni po meskani MS. A chodilla som casto na wc. Ale snad je to vsetko ok. Citala som ze su to takw prve priznaky, ze sa maternica zvacsuje a tak. No je ta zazrak cely ten cyklus zeny. Snad bude vsetko v poriadku. U kazdej! 💟 Prepacte som sa rozpisala ale nemam to s kym zatial preberat 🙂