Je to duch na teste?
Ahojte , prosim o nazor tie babenky co uz toto maju za sebou, prosim.vidite tam ducha? Lebo z fotky to je sice este slabsie asi vidiet ale ja som ho rano videla , ale slabucky, asi nedostatok hormonu este, meskaju mi 3 dni, mne chodieva stale na cas 28 den, takze som si povedala ze by to mohlo byt .. ale nechcem sa tesit dopredu. Ma vyznam si robit test aj vecer dnes? Alebo az zajtra? Lebo asi to nevydrzim 🙂 dakujeeeem za nazory

@vahcaac myslis moja? ❤️❤️Som rada. Stupa. To je hlavne ,dakujem za debaty, aj prianie. Nech to ide vsetrko ako ma. Aj tebe prajem zo ❤️
@vahcaac moja ani ja som nebola, vsetko nove premna , ale viem ze toeto bolesti su normalne ak su znesitelne. Citala som clanky rozne. Este mamina mi vravela davnejsie ze pockaj to zistis budes unavena a prsia ts budu boliet, hold jedine tie ma nebolia 🙂
@dandyka136 ani na také nemyslí, teraz už iba pozitívne... toto je moja z dnes rána, prvý deň meškanie
@dandyka136
@vahcaac dievčatá gratulujem 🥰 vám obom a prajem veľa zdravíčka ❤️
@vahcaac Tak aj tt to mas jasne moja 🙂 a to si prvy denmeskania, pozri namna ja az 5 den ... Ale kazda sme ina, jedinecna 💞 gragulujem aj tebe. A veru myslime pozitivne uz len 🙂
@dejna_ dakujeme velmi pekneee 💞💞
@dandyka136 ahoj, mám druhý deň meškania, všetky symptómy mi zmizli a ciarka je stále slabšia ako kontrolná, tak neviem ako to dopadne, ale clear blue šiel hore.
@vahcaac ahoj ale ved mas krasnu tu ciarku, aj clear ukazuje viac dokonca ako u mna. Ja si nemyslim ze by si mala mysliet na to najhorsie. A tie priznaky ma kazda inak z toho si nic nerob. Kedy ides na gyndu si to potvrdit? Ja idem piatok
Ved ti silnie od posledneho testu to je vidiet
@dandyka136 ja pôjdem na krv zajtra a štvrtok, ak sa to zdvojnásobí, tak to bude asi moja posledná návšteva pred 12. tt.
@vahcaac nechapem, preco na krv? Preco nie ku gynekologovi? Ci uz si bola si to potvrdit?
@dandyka136 nechcem aby mi robili USG zbytočné skoro, keď v 12 tt je veľký USG, navyše v auguste pôjdem do Norska, tam študujem a prvý USG je v 12tom týždni cez brucho. Lekár mi hovoril, že sa dá mimomaternicove aj inak odsledovať. Áno idem ku gynekologovi, ale na krv iba.
@vahcaac aha, no ved je to na tebe. Ja radsej navsteva lekara ... Tak drzim prsty
@luciarasto javí sa tam niečo skús urobiť test z ranného moču
@dejna_ test robený ráno neviem mám pocit že je trošičku viac či?
@luciarasto ťažko povedať skús zopakovať o dva dni ...
@dejna_ Nevydržala som a testovala teraz večer a zdá sa mi že je to trošku silnejšia čiarka na Tom poslednom teste či sa mi to iba zdá? 5dni mi už mešká menzes
@luciarasto testovala si ráno ? Lebo na meškanie 5 dní je čiarka dosť slabá 😬 aj keď teda samozrejme každá sme iná
@dejna_ nie posledný test je robený asi okolo 21hod ale aj som cez deň pila asi to bude tým,chcem spraviť aj zajtra ráno snáď bude viac,dnes som mala aj ružové spinenie po utretí toaletakom a neskutočne ma začali bolieť kríže,je možné že som mala posunutú ovulku a ešte sa môže len implantovať ?a preto také slabé čiarky ?alebo mám zlé testy to sú len z drogérie intime značka
@luciarasto hej mohla si mať posunutú ťažko povedať keď si to nemerias tak je možné všetko ..niektoré testy zvyknú aj duchovat ... Asi ti Insie ako čakať a znova testovať neostáva

@dandyka136 myslela som to tak, že nie je o čom, toto je už čiaria, nie duch ... Ja by som mala dostať ms dnes, tiež som unavená a tiež ma pichá.. Ja som tehotná ešte nebola, tak neviem či to je normálne, ale podľa toho čo som čítala, tak úplne bežné, pokiaľ tie bolesti nie sú silné