Je to kanálik?
Ahojte pridam fotky do komentu. Je to prosim kanalik? 8dpo.
@stellarstar zas necitas? Chranime sa. Praskol nam. Mame moc divoky sex 🤣
🤦♀️
Do podobna nemusíš ísť 🤣🤣
@stellarstar no ale stane sa no. Tomu sa neda zabranit. Tak stresujem. A tabletka po ma vobec nenapadla. Nikdy som to nepotrebovala.
Držím palce
@stellarstar diky
@stellarstar a ty si trosku mimo? Ved to ma dobre označené 🤣🙏
@mamulik10 neboj som na mieste 😉 a nepísali sme nikde o označovaní sa
@stellarstar tak si kup silnejšie dioptrie lebo bud nevieš citat alebo nevieš co píšeš. 🙆♀️
Vyzerá to na slabú čiarku podľa mňa 🥰
Nemá zmysel s tebou komunikovať. Začínaš útočiť,lebo si nedostala odpoveď akú si chcela. Ak teda máš dieťa,vieš ako na to. Teraz však rozmýšľam,ako svoje dieťa naučíš čitateľskej gramotnosti,keď ju ty sama nemáš.
@mamulik10 dakujem 🙏
@nelca0510 moje dieťa má viac čitateľskej gramotnosti než ty 🙈
@nelca0510 nechápem ako môžeš napísať že utocim lebo som nedostala odpoved aku som chcela keď ste mi obe napisali ze je negativny 🙈 co bola odpoved v aku dufam. Akurát ze este ste k tomu pridali nevyziadane rady o chranenom styku a umiestneni ciarky na teste 🙈 a ty tu ides pisat o citatelskej gramotnosti. To by si najprv musela vedieť čítať.
@mamulik10 skludni sa
Ahoj 🙂 mne takto raz ukázal test Pepino a tehotná som nebola. Možno skús o dva tri dni inú značku testu 😊
@veronika966 dakujem pekne skusim 😊😊
Príde mi to ako kanalik,z foto vidim iba ohranicenie ,nie ruzove takze neviem ...no tieto testy sú sj tak dosť zle,čiže radšej iným skus..
@zuzi0911 dobre supeer diky

Tak treba sa počas styku chrániť bud HAK alebo kondóm 🤷♀️