Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
@judit26... co ja viem tak hcg zacne klesat az po prvom trimestri..aspon tak som citala
@judit26 neni mozne aby ti ms meskala mesiac a test bol negativ.bola si u doktora?
@judit26 presne ako hovori nivea777 musis ist lekarovi co ti nato povie.aj ja tam vidim ruzovy tienik ale nieje mozne aby ti tolko meskala ms ...test by bol uuuuplne pozitiv.
@veronika1603 to je to ze som mala tak isto pri prvom tehu a test ukazoval take ciarky.a som isla dr a nevidel este nic.ale vsak pojdem.mobli by ste mi dat do negat?
@judit26 ano slabo ale vidno.ked je ta ciarka ruzova tak je fajn.daj potom vediet jak si dopadla u doktora
@judit26 hcg ti sice zacne klesat ale az po 1. trimestri a urcite nie az tak aby to test nezachytil... Ono hcg zacne klesat len strasne pomaly a aj to je na takej vysokej vyske ze na teste musis mat silne dve ciarky aj v 5. mesiaci... Keby ti klesalo az tak ze by to ani test nezachytil tak by to znamenalo ze sa babatko nevyvija a potratila by si... Cize da sa hovorit o poklese hcg ale o velmi malom, na to z akej hodnoty vysokej ti zacne klesat.... Pokial ti meska mesiac mala by si mat riadne kolajnice kedze by si bola uz aspon na zaciatku 3. mesiaca.... Mozes mat aj cystu ktora ti ukazuje falosne pozitivne testy.... Neodkladaj navstevu lekara

@kubinca jeej super tak daj info