Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
Zajdi k lekarovi , nechcem ta strasit ale slabnuca ciarka moze znamenat aj zacinajuci potrat. Ale aj nemudi..v kazdom pripade su to pozitivne testy
@katkarv ja mavam take kanaliky skoro kazdy mesiac a nikdy niesom tehotna! nedavaj jej zbytocnu nadej
@miselar no ono ťažko povedať, ty musíš vedieť, či to po uschnutí ostalo pekne ružové, alebo šedé, alebo úplne zmizlo. Ak je to čiarka z HCG, MUSÍ ostať ružová aj po uschnutí, ináč je to skutočne len kanálik. Ale jasnú odpoveď ti dá test rovnakej značky za dva dni... ak je toto dnešné pozitívny test, za dva dni bude diaľnica 🙂
Ja som mala ducha tiez,pat dni meskala mrcha a duch sa objavil na prvom teste az po par minutach....duch na dalsom teste o hodinu po chvilke....stresovala som sa a teraz ten duch sa vola agatka a ma 3'mesiace 🙂
Baby chcem sa opýtať, viem ze tu pridávate vačšinou tehotenské testy ale ja sa chcem opýtať na tie ovulacne... 1.test - robený pred 4 dnami 2.test - včera
3.test - dnes
2. a 3. sa nijak nezmenil... Ako to je s tou ovulkou, kedže testovací prítok ma byt aspoň taký ako kontrolný? Ak tak nieje považuje sa to za negatívny výsledok...ale ked nieje žiadna palička tak to je ze sa ani ovulka nechystá prist nie? Cite by to malo byt dobre ked tam je aspoň duch? Co si myslite príde mi ovulka?A cca kedy? Máte s tym skúsenosti nejaké?
@adka012 ak cakas na ovulku,tak ti prichadza,lebo ciarka silnie....a ano,mali by ste ist na to,ked su obe ciarky ako tak rovnake....z mojej skusenosti mozem povedat,ze ked som mala slabsiu kontrolnu,tak to nevyslo nikdy,ale ked som mala dost tmavu kontrolnu ciarku,tak to vyslo a uz cakame nasu lasku😉
@adka012 proste vsetky testy co si dala su negativ a pozitiv bude az ked budu obidve uuuplne rovnake,alebo testovacia este silnejsia ako kontrolna a vtedy to znamena ze ovu nastane do 12-48hodin..aj to si zena nemusi byt ista ze ovu prebehla,preto by som na tvojom mieste merala bazalnu teplotu kde ti graf ovu potvrdi na 100%

ahojte baby , co poviete na tieto testy ... ten silnejsi je robeny dnes... dakujem za nazory