icon

Je to len duch na teste?

katarinkapetrik
23. feb 2014

Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

happymia
29. aug 2016

ahojte baby , co poviete na tieto testy ... ten silnejsi je robeny dnes... dakujem za nazory

lanci23
29. aug 2016

@happymia ja tam nieco vidim.kolko ti meska?

happymia
29. aug 2016

@lanci23 mne nemeska dnes som mala dostat na 33dc

korytkaja
19. sep 2016

Dievcata co si myslite?
Dnes som si robila test zaspo 2 dnoch a vysla tiez ciarka, ale slabsia ako tu.

sibalka21
19. sep 2016

@korytkaja nemala si MS? ten spodny je dnesny?

korytkaja
19. sep 2016

@sibalka21 Spodny je zo soboty poobedia, stredny zo soboty rana.
Dnesny som nestihla odfotit ale ciarka tam je aj manzel ju videl. Len je slabsia o kusok.
Mrska meska, neviem presne kolko mam nepravidelny cyklus.

sense
19. sep 2016

Zajdi k lekarovi , nechcem ta strasit ale slabnuca ciarka moze znamenat aj zacinajuci potrat. Ale aj nemudi..v kazdom pripade su to pozitivne testy

korytkaja
19. sep 2016

@sense robila som si test aj teraz zas na inom type testu. A vysla takato celkom pekna.

terry658
19. sep 2016

@korytkaja Gratulujem. Mas krasnu ciarku. Objednaj sa k doktorovi,ten Ti to potvrdi. Ale vyzera to super.

sense
19. sep 2016

@korytkaja tak to je pekna...drzim palceky nech to dobre dopadne

korytkaja
19. sep 2016

@sense dakujem 🙂 stvrtok idem ku gynde 🙂 dam vediet 😉

miselar
27. sep 2016

Dievčatá aký je váš názor? Mrcha mi mešká zatiaľ jeden deň....Dakujem

kotatko1232
27. sep 2016

@miselar aj ja som to mala kolko krat....to je iba kanalik...nic viac

sibalka21
27. sep 2016

@miselar cisty kanalik

katkarv
27. sep 2016

@miselar ja mam také kanaliky doma,volajú sa Maťko a Adelka.Skús urobiť zajtra ráno,ak budú silnejšie tak rozmýšľaj nad menom 🙂

kotatko1232
27. sep 2016

@katkarv ja mavam take kanaliky skoro kazdy mesiac a nikdy niesom tehotna! nedavaj jej zbytocnu nadej

piacere
27. sep 2016

@miselar no ono ťažko povedať, ty musíš vedieť, či to po uschnutí ostalo pekne ružové, alebo šedé, alebo úplne zmizlo. Ak je to čiarka z HCG, MUSÍ ostať ružová aj po uschnutí, ináč je to skutočne len kanálik. Ale jasnú odpoveď ti dá test rovnakej značky za dva dni... ak je toto dnešné pozitívny test, za dva dni bude diaľnica 🙂

miselar
27. sep 2016

Ďakujem za rady ja to beriem športovo ;) buď budem alebo nie ;)

katkarv
27. sep 2016

@miselar budem rada ak dáš vedieť čo to bolo,či silneli 🙂

miselar
27. sep 2016

@katkarv neboj určite dám vedieť ;)

korytkaja
28. sep 2016

@sense
@terry658
tak dievčata ja som mala skorý potrat. už sa asi nebudem radovať z pozitívneho testu. Verím, že nabudúce bude všetko ok.

veronika1603
28. sep 2016

@korytkaja teraz si mala potrat?

terry658
28. sep 2016

@korytkaja to ma mrzi. Ver mi viem ako sa citis.

korytkaja
28. sep 2016
veronika1603
28. sep 2016

@korytkaja to je mi luto.si mala pekne testiky. Neboj nabudúce to vyjde

magnolie1234
28. sep 2016

Ja som mala ducha tiez,pat dni meskala mrcha a duch sa objavil na prvom teste az po par minutach....duch na dalsom teste o hodinu po chvilke....stresovala som sa a teraz ten duch sa vola agatka a ma 3'mesiace 🙂

adka012
28. sep 2016

Baby chcem sa opýtať, viem ze tu pridávate vačšinou tehotenské testy ale ja sa chcem opýtať na tie ovulacne... 1.test - robený pred 4 dnami 2.test - včera
3.test - dnes

2. a 3. sa nijak nezmenil... Ako to je s tou ovulkou, kedže testovací prítok ma byt aspoň taký ako kontrolný? Ak tak nieje považuje sa to za negatívny výsledok...ale ked nieje žiadna palička tak to je ze sa ani ovulka nechystá prist nie? Cite by to malo byt dobre ked tam je aspoň duch? Co si myslite príde mi ovulka?A cca kedy? Máte s tym skúsenosti nejaké?

lucyyjja
28. sep 2016

@adka012 ak cakas na ovulku,tak ti prichadza,lebo ciarka silnie....a ano,mali by ste ist na to,ked su obe ciarky ako tak rovnake....z mojej skusenosti mozem povedat,ze ked som mala slabsiu kontrolnu,tak to nevyslo nikdy,ale ked som mala dost tmavu kontrolnu ciarku,tak to vyslo a uz cakame nasu lasku😉

adka012
28. sep 2016

@lucyyjja jeeeej si zlata te si ma povzbudila, dakujem krásne, myslis ze silnie? Kedže 2 a 3 test sú rovnaké ako keby zastala... Vám gratulujem zachvíľku bude pokladik medzi vami 🙂

veronika1603
28. sep 2016

@adka012 proste vsetky testy co si dala su negativ a pozitiv bude az ked budu obidve uuuplne rovnake,alebo testovacia este silnejsia ako kontrolna a vtedy to znamena ze ovu nastane do 12-48hodin..aj to si zena nemusi byt ista ze ovu prebehla,preto by som na tvojom mieste merala bazalnu teplotu kde ti graf ovu potvrdi na 100%