Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
@kajabartal lieky by som nasadila az ked ti zacne ciarka tmavnut.. sprav test o 2 dni a ked bude silnejsia tak potom si nasad,alebo zavolaj lekarovi,co mas spravit
@nikca1234 jaj, no tak to este skoro na testy 🙂 ja sama som robila na 7 den a vysiel asi taky velmi slabulinky duch jak ty mas, to som si este nic nemyslela, ale ked som na den 9 zrobila dalsi, dost sa mi zdalo, ze je ta slaba ciarocka trosku silnejsia a zacala som tusit, ze sa to asi podarilo, neskor na 11 den som spravila este dalsi rovnaky test, ktory zosilnel trochu zase a na digitalnom teste sa objavilo, ze som tehotna 1-2 tyzden, takze za mna este skoro, tak na 9-10 den by si tam mohla nieco najst kebyze sa to podarilo

@lavinis
mam doma utrogestan, mam si radsej dat?