Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

@katarinkapetrik gratulujem, a som to mala podobne a kezdý den silnela 🙂
Moja gynekologicka ma do piatku dovolenku, takze az na druhy tyzden to bude potvrdene, Tento tyzden bude premna velmi dlhy 😠
@kristinka28 Ahoj no ja tam vidím to isté s čím som tehu začínala (ružového dušika) skús testnut o dva dni,myslím, že čiarka bude silnejšia. Ktorý dpo si?
@zuzka0405 ahoj na ja mam mrchu dostat zajtra 😒 ,lenze mam taky vytok ruzovy,,, a priesvitny z krvou,,,bojim ze pride mrcha,,bazalku som si merala iba ten tyzden a mam 37,1.37 ,,viem ze to sa tazko povie ked nemeram cely mesiac ale tak skusila som 😀 ,,mam strach ze to pride zajtra mrcha,,,ja nikdy nemam o den skvor mrchu mavam presne co uz uvidime ako bude zajtra
@kristinka28 no aj ja tam vidím pekne 🙂 ducha 🙂 je tam nemaj strach 🙂 budem držať palce nech mrcha nepríde a ciarka bude silniet 🙂
@valeriap mam strach lebo ako som uz pisala mam krvavy vytok ruzovy a to mam dostat zajtra mrchu,,co uz ak pride skusame dalej
Co vidote nieco? Dakujem
@kristinka28 skus večer ale hneď zajtra ráno 🙂 už by mala bit silnejšia však ?🙂 A nebuď smutná 🙂
@darina90 co ci vidime nedala si fotku 🙂
@darina90 ano nieco tam je vidiet ti meska 🙂
@valeriap hm nemam uz testik ,,ak nebude silna zajtra tak si este kupim ak pride nebudem nic kupovat
@kristinka28 ja som ms mala ale velmi kratku a slabu...tak neviem
@kristinka28 tebe vidno..drzim palce 🙂
@darina90 ak si mala kratku a slabu mozno je to tehu 🙂 ,pockaj dva dni a sprav si testik ,daj potom vediet
@kristinka28 dam 🙂
@darina90 drzim palce 🙂 ja mam mrchu dostat zajtra len teraz mam nejaky vytok krvavy ruzovy ,,neviem co to je a dufam ze nepride mrcha
@kristinka28 Neboj sa. Pozri ja som pri prvom tehu normálne prvý mesiac krvacala, každá sme iná...ale držím ti palce,lebo test vyzerá ozaj dosť nádejne.
@zuzka0405 ahoj tak nieco prislo mrcha ☹
@kristinka28 To mi je ľúto,ale skús si ju odsledovat či bude taká ako inokedy,pretože test si mala pekný
@zuzka0405 ano dakujem ti ty ak si bola tehu si mala tiez mrchu a test 2 ciarky si mala aj silnu
@kristinka28 zajdi k Dr ked ti skonči ms
@karmela vies uz som blba z tych testov,,ano zajdem
@kristinka28 verim ti preto zajdi k Dr nech ta komplet vyšetria.Rovno im povec ze tehu testy ti Duchuju a držím palce

@hexena načo čakaš? 😝 😎