Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
Coze?....ked si nekrvacala,tak to moze byt ozaj skoro....drzim palec....bud v pohode.....
A v kolkom tyzdni by si mala byt?....mozno je to skoro,aby nieco bolo uz vidiet....
@lucyyjja nie krv mi nebrala..ale povedala mi ze ked mam nepravidelnu ms tak mohla som mat plodne dni neskor a preto to moze byt male..mam tam ist 7.3. Tak dufam ze ms uz nepride
@zuzanka792 tak drzim palec a pozitivne myslenie....😉.....ja si to hovorim stale,lebo tiez neviem,na com som....
@zuzanka792 v akom so tyzdni?....ja v piatom (teda podla MS) a ked pojdem v stredu dokimu,tiez nebude nic vidiet....ale dufam,ze hcg z krvi bude vysoke tak,ako ma byt na zaciatku 6teho tt....
@lucyyjja no neni som a meska mi to skoro 3 tyzdne :( dala mi injekciu a nejake lieky co by nam mohli pomoct otehotniet 🙂 tak raz sa to podari dufam ...drzim palce a daj vediet
@zuzanka792 to mi je luto....tak dufam lieky pomozu a coskoro to vyjde😉....
Hlavu hore....to pomaha😉
Aj to tak robim myslim pozitivne a verim ze sa nam to podari 🙂 potom daj hned vediet 🙂
@lucyyjja
@zuzanka792 tak tak...podari sa....ako nam....
No ja dnes dobre...,bolo vidno ze je plod v gestacnom vaku....buduci tyzden v piatok idem znovu....dufam je to tentokrat uz dobre a pojdeme az dokonca....
Vam drzim palec,nech tu coskoro znova pises😉
@monika1791 čiže si to nenahovorám a je to ozaj tam ??? 😅 teraz ste mi spravila veľkú radosť ♥ ďakujem vám
@monika1791 ee nemám to som automaticky fotila cez jednu aplikáciu a pri robení negatívu mi uložilo iba takto ... na obyčajnej je to strašne ťažko nájsť a foťák to veľmi ťažko zabere ... preto som to upravila aby som videla lepšie či sa mi to iba marí alebo je to naozaj 🙂
@coko_sima Tak ale je tam čosi 🙂 skús zajtra ráno ďalší.A vieš kolko si aspoň po ovulke?
@monika1791 tak toto vám viem celkom presne povedať :D ja mám nepravidelnú menštruáciu ale toto mi bolo jasné... minulý týždeň v piatok..to bol posledný deň ovulácie..(vedela som to podľa výtoku a podľa toho že jeho "vojačikovia" zo mňa nevyšli) :D ... no posledné dni ma začala páliť záha...mám žltý výtok čo som zvykla mať pri tehotenstvách...začínam byť strašne unavená a pobolieva ma žalúdok..jedlo do mňa nejde..káva mi nechutí :( bolí ma celé telo..no a je to dneska presne dneska 10 deň po pohlavnom styku...a od poslednej menštruácie to je zatiaľ iba 26.deň... 🙂 viem nemešká .. ale kamarátka viem že keď dostane krámy tak ja sa ešte v ten deň začnem špiniť :D špinim sa týždeň .. jej keď krámy skončia tak mne začínajú---ona dostala ale ja som sa ešte nezačala ani špiniť a mám tieto stavy .. 🙂
@monika1791 ešte musím podotknúť ... mala som hormonálne výkyvy ktoré sa mi prejavovali na pleti...mala som strašne zapálné akné na jednej strane tváre ... po tomto styku sa mi všetko zahojilo a zmyzlo... 🙂
@coko_sima No vidíš..sama spoznáš kedy si tehu 😀 a tie 2 tehotenstvá ti prečo nevyšli?
@monika1791 mala som zamĺčané potraty... prvé v 26.tt...nezistil sa dôvod :( maličký bol vo mne mŕtvy týždeň + ďalších 5 dní čo mi vyvolávali pôrod :( telíčko sa rozkladalo tak už nevedeli zistiť príčinu :( druhé tehotenstvo to isté... ale to som bola v 10.tt no tiež vo mne týždeň nežilo a to sa dôvod už nezisťoval :( ...
@coko_sima Ach jaj...to mi je ľúto ☹ Ja som mala tiež zamlknutý..mala som byť v 10tt a vývoj sa zastavil v 7tt.Ale neboj..toto musí už dobre dopadnúť 🙂
@monika1791 uvidíme...nuž všetko je vo hviezdach 🙂 ale ďakujem...a mrzí ma to čo sa ti stalo.. tak sme si obe niečo prežili...
@coko_sima Zajtra ráno sprav tehu test a čakám fotku🙂 a držím palce..to by si mala také Januárové bábo 🙂
@monika1791 uvažujem či s tým nepočkám do utorka poprípade do stredy .. uvidím teda ako sa rozhodnem a ako vydržím od nedočkavosti 🙂
@coko_sima Tak najlepšie by si mala počkať do utorka bo HCG stúpa čo 2 dni..tak aspoň budeš vedieť na čom si 🙂

@lucyyjja ahoj no bola som ale doktorka mi povedala ze bud je strasne skoro alebo som neni ze nech pridem o tyzden :( brucho ma stale boli a nic..test si spravim zase zajtra