Je to na dobrej ceste? Sú tam //?
Ahojte baby chcem sa poradit. Menstruacia mi mala prist 2.6. ale v ten den som mala len trosicku spinenie.testy som si uz nejake robila, len sa bojim ze ci nie su prilis malo viditelne tie druhe ciarky. Najspodnejsi je dnesny test zrana (vsetky pepino), co by mal byt uz 16ty den po ovulacii. Dnes som ukazala vysledok testu priatelovi ze aha asi som tehu a on ma vysmial ze ved tam skoro nic nie je vidno, uplne ma zneistil.v januari som potratila tak teraz strasne stresujem. Ani som mu preto skor test neukazovala lebo som sa po tom spineni bala ze ci sa nerozbehne mrcha ale nic sa nedeje. Cez vikend sa mi aj zmiernili priznaky ale dnes od rana zas naplno boli podbrusko a citlive prsia. Len mi stale vrta v hlave ze ci ta druha ciarka by nemala byt uz silnejsie vidiet. Bojim sa aby to zas nedopadlo zle 😑
no podľa mňa je to tam krásne vidieť.. ❤
Tiež si myslím, že je to tam krásne vidieť. Takže držím prsty aby všetko dobre dopadlo a gratulujem 🙂
Všetky tri čiarky je pekne vidieť a je úplne zreteľné, že silnejú. Určite si tehotná.
Ahoj, Ja som mala podobne ciarky na zaciatku. Robila som si test kazdy den, chcela som vidiet dve silne ciarky. A ciarka mi zacala neskor naopak blednut. Najprv som sa zlakla, a potom som sa docitala, ze ked koncentracia HCG je prilis vysoka, tak test to uz nevie zachytit, ze treba pridat vodu ku vzorke mocu. A ked som to urobila, tak potom som uvidiela prvy krat dve silne ciarky. Ale to uz bolo asi o par tyzdnov po tom ako mal prijst menzes. Takze podla mna ta carka je OK, ju krasne vidiet a vidiet, ze je silnie.
podľa mňa je asi vidno, že to vyšlo. no pogratulujem, až keď ti to potvrdí lekár 🙂
@bubazv suhlasim s ostatnymi. a potvrdzujem, ze druha ciarka ani u mna nebola taka silna ako ta testovacia a uz som na konci 6. mesiaca 🙂 (bol to moj asi 3 test v zivote, z coho prve dva boli jasne negativne, ze na nich nebol z druhej ciarky ani naznak) Tiez som ale cakala nejaku silnu ciarku a davala som foto sem na MK, baby mi tvrdili, ze urcite to ciarka je a pan doktor mi to dva dni na to potvrdil tiez 🙂 drzim palce aby to tak bolo aj u teba a aby to dobre dopadlo.
Baby dakujem vsetkym za odpovede, ste ma potesili ❤ jasne ze este vsetko moze kadejak dopadnut, zostava mi len verit a dufat ze tentoraz si to babo nerozmysli a zostane pri mne uz navzdy 😊
Perfektne, teš sa, čiarka je krásna...
Podla mna si tehu, ale lekar povie na istotu .
Sú to krásne paličky takže aj podľa mňa si tehotná 🙂
Oba testy vyzerajú pozitívne.
Pri takej jasnej ciarke asi zbytocne robit este test??
Dakujem vsetkym!! Som v 12. tyzdni ❤️☀️ Tesime sa velmi 🌹
@eviku21 super sprava gratulejem vela zdravia
@wewuliatko174 dakujem❤️❤️
@wewuliatko174 dakujem krasne 🧡❤️

@bubazv gratulujem, silnie 😍