icon

Je to naozaj pozitívny výsledok na teste Clearblue?

lucilu_
24. máj 2024

Ahojte, mám otázočku na teste clearblue ultra včasný mi vyhodil výsledok po viac ako 10 min. takýto
(Prikladám foto) nie sú úplne jasne vidieť čiarky ako v skutočnosti no sú veľmi tenučké. Horný som si urobila včera a spodný dnes ráno. A menzes mám dostať o 2 týždne, viem že je to priskoro no príznaky ako hnačka, bolesť hlavy, závraty, silný výtok sa potvrdzujú. Tak a teraz som v rozpakoch či je to len falošne pozitívny alebo nie

Je to naozaj pozitívny výsledok na teste Clearblue?
stellarstar
•
24. máj 2024

Menzes máš mať až o 2 t a ty testujes?? Tak máš len teraz ovu obdobie 🙈 ved to máš bud príznaky ovu alebo nejaký žalúdočný vírus

januska12323
•
24. máj 2024

2 týždne pred MS je len ovulácia, aj keby si mala byť tehotná ešte sa to nestalo. Ak myslíš z minulého cyklu to by si čiarky videla hneď.

dadka1997
•
24. máj 2024

@lucilu_ po 10 minut sa žiadny test neodčítuje, test je negatívny

anna777115
•
24. máj 2024

Ešte je možnosť ovulácie počas menštruácie. Kolegyňa, takto otehotnela.

stellarstar
•
24. máj 2024

@dadka1997 čítaj v kt cykle je, ved ma len ovu teraz

stellarstar
•
24. máj 2024

@vyrovnanaosoba tvoj koment v druhom príspevku som nestihla prečítať

maryetta
•
24. máj 2024

Test je negativny. Tieto “priznaky” su casto aj pri ovulacii ktoru by si mojla teraz mat. Kedy si mala naposledy ms? Cyklus mas pravidelny?

lucia7933
•
24. máj 2024

negativny

lelelienka
•
24. máj 2024

Oprášiť základy biológie a prečítať návod k testu 🙂 testuje sa po vynechaní, akékoľvek dohady sú zbytočné, aj keby to 100 žien malo nejako, ty to môžeš mať inak, čiže počkať a testovať až keď je relevantné, čo ale teraz nie je. Teraz by si mohla byt tehotná iba ak z minulého cyklu (že menzes nebol reálny menzes), ale to by boli čiary že by si sa nemusela pýtať…

mirkam3
•
24. máj 2024

@lucilu_ testovať 2t pred menzesom a odčítať po 10 min? To si ho mohla rovno umyt v umývadle a výsledok by mal rovnakú výpovednú hodnotu 🙄. A k tvojim príznakom - kľudne to môže byt len ovu, ved polovica tehotných nepociťuje nic z toho, čo opisuješ ty (napr ani ja), - ale vsetkym nám (predpokladam) vynechala menstruacia, čo tebe zatiaľ nie. Odporucam kúpiť nový test, PREČÍTAŤ návod a použit ho najskôr o 2t.

dadka1997
•
24. máj 2024

@stellarstar a co ? Ved jej pisem ze test je negativny