icon

Je to negatívny test?

30. dec 2022
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
30. dec 2022

Nerobila som si to ja ale zdravotníctvo, toto mi dali, že si mám odčítať výsledok

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
30. dec 2022

@bilberryday pracujem v nemocnici, sestričky mi spravili test a poslali ma s nim domov, že potom mám volať teda či prídem 1.do práce alebo som pozit.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
borka168
30. dec 2022

@bilberryday covid, ved je to na tom teste aj napísané, že sa jedná o covid test

veronikaszabova
30. dec 2022

@bilberryday ved na teste je covid-19

autor
30. dec 2022

@borka168 ďakujem 🙏🏻

veronikaszabova
30. dec 2022

Podla mna sa tam crta aj dalsia ciarka

ariola
30. dec 2022

@bilberryday
Asi mas selektivne videnie, vsak na teste je napisane, je to covid, ako inak ma rozvinut myslienku? 🤦🏻‍♀️

Autorka- za mna je to negat test. Ale tiez by som skusila kupit v lekarni alebo v DM iny a spravila si aj pre istotu aj zajtra…

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
patus_2
Autor odpoveď zmazal
mamulik10
30. dec 2022

Preco si toto dala do diskusie medzi tehotne? Teraz ja nechápem akosi 🙈🤣

gabca295
30. dec 2022

@mamulik10 sama si nevolis diskusiu. Kedysi to tak bolo teras nie. Teras ta ty z hora priradia

gabika8855
30. dec 2022

@veronikaszabova aj mne sa zda

mamulik10
30. dec 2022

@gabca295 no to asi ťažko... sama si dokážeš zvoliť diskusiu kam to das napr moje zdravie?

doda26
31. dec 2022

@mamulik10 to priradili zle na modrom koniku, autor to nebol…

A k otazke, vyzera, ze to je len kanalik, take sme mali uz a neboli sme covid pozitivny, ale tazko povedat…zajtra si skus spravit z lekarne nejaky iny, a bud bude negativ, alebo uz silnejsia ciarka…mozno to bol len nejaky chybny kus…tieto co sa fasuju v nemocniciach a skolach vo velkom niesu podla mna moc kvalitne, podla mojej skusenosti