Je to negatívny výsledok?
Baby, toto mam brat ako negativny vysledok alebo sa mam zacat stresovat? 😅

Vidim slabučku čiarku
Ak je to pepino tak je to negativne.robi falosne nadeje 😐
Je to negatívne
Nepoznam pepino,ale je tam duch 🙂
@marticka85po akurat pred dvoma dnami bol uplne biely a teraz toto. Mna by potesil negativny vysledok viac.
Ja som asi sprostá ale ako pozerám tak pozerám ja tam druhú čiarku nevidím
@buberova tiez neviem ci mi iba sibe 🤷🏼♀️
ja tiez ciarku nevidim. este ked maximalne zaostrim, tak sa mi tam zda byt kanalik,a le farebna ciarka ziadna.
ja vidim ciarku a mala som take tiez. podla mna o dva-tri dni bude jasne vidiet.
Podľa mňa negatívne
@mojeprvebabatko tak snad aj u nas bude nakonec negativne. Skusim rano iny test.
Vyskúšaj,pepinu by som neverila ...
Ano,pekne vidiet ciarku…ale ako citam,ty si nechcela byt tehotna 🙁
Negativny
@patrixxx23 mame uz dve deti. Dalsie sme neplanovali takze je to sok. Ale mozno je to ozaj len nejaky omyl. Ak by to bolo ozaj babatko tak vychovame 🤷🏼♀️
A mešká ti menzes?
Vyskusaj iny test..daj vediet potom ako to dopadlo
@mojeprvebabatko mam nepravidelny menzes ale jediny den kedy by asi pripadalo do uvahy otehotnenie je 12.11. takze 11 dni je odvtedy. Blbe je, ze neviem kedy bola ovulacia.
@mojeprvebabatko ja som mala jednu noc taky stav ako som mala ked som bola tehotna, ze mi bolo take teplo, ze som si musela vyzliect pyzamo. To sa mi stavalo len v tehotenstve. A teraz sa pridala zvlastna bolest prs (ale to si mozno nahovaram) Ja uz som taka zmagorena z toho, ze neviem ani cia som 🤦🏼♀️ Chcela by som jednoznacnu odpoved ano alebo nie.
Jedine iný test vyskúšať...
skus iny test, a rano
@patrixxx23 jj napisem ☺️
Skus digitalny. Je sice drahsi ale asi ti da najjasnejsiu odpoved 🙂
Dneska mamatest uplne snehobiely. Ufff. Takze snad iba plany poplach. Nechapem, ze hentake nepresne testy predavaju 🤦🏼♀️

Slabučká čiarka tam je.