icon

Je to pozitívny tehotenský test?

ksinia
30. okt 2025

Ahojte baby, co myslite? Test som robila dnes rano 😊 duchovali mi a dnes uz takto ❤️

Je to pozitívny tehotenský test?
ja200223
30. okt 2025
@ksinia

Žial to neviem odfotit tak dobre ako to vidim ja 😔

@ksinia tento test je iný od toho hore tak neviem no. Uvidíš čo ti povie doktor, už by som to nechala tak

kobz
30. okt 2025
@ksinia

@ksinia na oboch vidím veľmi veľmi veľmi slabú čiarku ( na tom druhom až na druhej fotke). Držím palce ✊🏻❤️

ksinia
autor
30. okt 2025
@kobz

@ksinia na oboch vidím veľmi veľmi veľmi slabú čiarku ( na tom druhom až na druhej fotke). Držím palce ✊🏻❤️

@kobz dakujem krasne ❤️

terry658
30. okt 2025
@ksinia

@ksinia niečo slabé tam vidím ale s presnosťou to budeš vedieť o pár dní. Ja keď som mala takéto nič tak mi digitálny ukázal +1-2.

anonym_ee0525
30. okt 2025

Na oboch vidim slabulinké čiarky ale prvy mi pride ako pepino a druhy ako mamatest a obe robia sústavne falošné čiarky. Kúp si dr max klasicky paličkovy test, ten som ešte nevidela ukázať zle. A urob si test až zajtra ráno, počas dňa to nemá zmysel, moč je málo koncentrovaný.

ksinia
autor
30. okt 2025
@anonym_ee0525

Na oboch vidim slabulinké čiarky ale prvy mi pride ako pepino a druhy ako mamatest a obe robia sústavne falošné čiarky. Kúp si dr max klasicky paličkovy test, ten som ešte nevidela ukázať zle. A urob si test až zajtra ráno, počas dňa to nemá zmysel, moč je málo koncentrovaný.

@anonym_ee0525 dakujem, skusim teda ten ☺️ skusila som cez den aj in time a ten tiez ukazal slabucku ciarku ale je pravda ze cez den je to naprd testovat 🙄

krasneleto
30. okt 2025

ak je toto vysledok po case ocakavanej MS, zial na prosperujuce tehu to nevyzera... mrzi ma to, drzim palce

domka222
30. okt 2025
@ksinia

@anonym_ee0525 dakujem, skusim teda ten ☺️ skusila som cez den aj in time a ten tiez ukazal slabucku ciarku ale je pravda ze cez den je to naprd testovat 🙄

@ksinia a načo testuješ 3x za deň?

terry658
30. okt 2025
@ksinia

@ksinia ja som mala takéto nič a už som v 6.mesiaci. Skús zajtra alebo pozajtra.

ksinia
autor
30. okt 2025
@terry658

@ksinia ja som mala takéto nič a už som v 6.mesiaci. Skús zajtra alebo pozajtra.

@terry658 gratulujem ❤️ zajtra rano skusim znovu 😊 ale aj tak idem na 9 tu k dr tak uvidim co povie

ksinia
autor
31. okt 2025

Dnes takto

marhulka13
31. okt 2025
@ksinia

Dnes takto

@ksinia tam už niečo viac vidno, každopádne daj vedieť, ako si dopadla u lekára, aj keď na done ešte nič neuvidi

ksinia
autor
31. okt 2025
@marhulka13

@ksinia tam už niečo viac vidno, každopádne daj vedieť, ako si dopadla u lekára, aj keď na done ešte nič neuvidi

@marhulka13 presne neuvidi, ale tak snad bude vediet povedat ci ide o tehotenstvo 😊

marhulka13
31. okt 2025
@ksinia

@marhulka13 presne neuvidi, ale tak snad bude vediet povedat ci ide o tehotenstvo 😊

@ksinia jasne, môže ti zobrať krv. Ved to už oni vedia. Ale veľmi držím palce

ksinia
autor
31. okt 2025
@marhulka13

@ksinia jasne, môže ti zobrať krv. Ved to už oni vedia. Ale veľmi držím palce

@marhulka13 krv mi nebral, ked ma vysetroval povedal ze vyzera to tak ze ano, a ked mi spravil sono tak na sone videl ze sa blizi menstruacia. Tak ja uz neviem ozaj 🥺

terry658
31. okt 2025
@ksinia

@marhulka13 krv mi nebral, ked ma vysetroval povedal ze vyzera to tak ze ano, a ked mi spravil sono tak na sone videl ze sa blizi menstruacia. Tak ja uz neviem ozaj 🥺

@ksinia on na sone nevidí blížiacu sa menštruáciu ale len zhrubnutú sliznicu, čo je aj v prípade tehotenstva. Takto skoro na sone nevidno ani prd. Najskôr o dva-tri týždne.

ksinia
autor
31. okt 2025
@terry658

@ksinia on na sone nevidí blížiacu sa menštruáciu ale len zhrubnutú sliznicu, čo je aj v prípade tehotenstva. Takto skoro na sone nevidno ani prd. Najskôr o dva-tri týždne.

@terry658 ano kazal prist o 10 dni, ze ak sa spusti mam len zavolat a ked nie tak o 10 dni prist

marhulka13
31. okt 2025
@ksinia

@ksinia každopádne, testy musia silniet, podľa toho sama zistíš, či je to tehotenstvo alebo nie.

ksinia
autor
31. okt 2025
@marhulka13

@ksinia každopádne, testy musia silniet, podľa toho sama zistíš, či je to tehotenstvo alebo nie.

@marhulka13 no dnes som mala krasnu ciarku, uvidime zajtra rano ❤️

pehavcek
31. okt 2025

😊to je napätie však? Niečo sa tam črtá a len čas ukáže čo z toho bude. Na začiatku to môže byť aj biochemické ale kludne to môže byť aj úplne v poriadku. Neboj, o týždeň už budeš múdrejšia. Skús si hlavu zamestnať niečim príjemným. Držím palce 🍀

ksinia
autor
31. okt 2025
@pehavcek

😊to je napätie však? Niečo sa tam črtá a len čas ukáže čo z toho bude. Na začiatku to môže byť aj biochemické ale kludne to môže byť aj úplne v poriadku. Neboj, o týždeň už budeš múdrejšia. Skús si hlavu zamestnať niečim príjemným. Držím palce 🍀

@pehavcek zlakla som sa ked povedal ze v najblizsich dnoch dostanem menstruaciu 🙄

pehavcek
31. okt 2025

Ak chces testovat kazdy den tak testuj rovnakym testom. Nech vies porovnat

ksinia
autor
1. nov 2025

Dnes rano test bez druhej ciarky 🙄

pehavcek
1. nov 2025

To ma mrzi. Skus nabuduce testovat az ked ti niekolko dni meska menzes. Taketo veci sa pred menzesom deju velmi casti. Len zeny o nich nevedia.Alebo to boli tie testy, ktore tu dievcata spominali, ze falosne duchuju

ksinia
autor
1. nov 2025
@pehavcek

To ma mrzi. Skus nabuduce testovat az ked ti niekolko dni meska menzes. Taketo veci sa pred menzesom deju velmi casti. Len zeny o nich nevedia.Alebo to boli tie testy, ktore tu dievcata spominali, ze falosne duchuju

@pehavcek ja som mala dostat menstruaciu 16teho, ta mi neprisla, namiesto toho som mala 20-23 mierne krvacanie, ale zacali ma strasne boliet bradavky, skusila som test a zrazu zacali duchovat, potom silnejsie, a zrazu dnes rano negativny. Mala som len mama test doma,vcera som zabudla kupit normalny v lekarni. Takze ja som netestovala pred menstruaciou, a ak to minuly tyzden bola menstruacia je nelogicke aby prisla znova ani nie po dvoch tyzdnoch 🥺

anonym_ee0525
1. nov 2025

A nemohlo to krvácanie a keď ťa boleli bradavky byť ovulácia? Vtedy niektoré ženy trochu špinia. Mňa vždy vtedy bolia bradavky. Sedelo by to s tým, čo povedal doktor, že sa blíži menštruácia. Mamatesty ukazuju taketo čiarky aj keď žena nie je tehotná.

ksinia
autor
1. nov 2025
@anonym_ee0525

A nemohlo to krvácanie a keď ťa boleli bradavky byť ovulácia? Vtedy niektoré ženy trochu špinia. Mňa vždy vtedy bolia bradavky. Sedelo by to s tým, čo povedal doktor, že sa blíži menštruácia. Mamatesty ukazuju taketo čiarky aj keď žena nie je tehotná.

@anonym_ee0525 ja som mala mat normalnu menstruaciu 16teho. Pochybujem ze by sa mi takto zmenil cyklus s takym posunom. Nikdy mi nemeskala ani na den, bud prisla na den alebo den predtym. Pri ovulacii ma nikdy nic nebolelo, ani som nevedela kedy ju mam 🙄

anonym_ee0525
1. nov 2025
@ksinia

@anonym_ee0525 ja som mala mat normalnu menstruaciu 16teho. Pochybujem ze by sa mi takto zmenil cyklus s takym posunom. Nikdy mi nemeskala ani na den, bud prisla na den alebo den predtym. Pri ovulacii ma nikdy nic nebolelo, ani som nevedela kedy ju mam 🙄

@ksinia tak ale čo iného z toho podla teba vyplýva? Ak by si mala ovuláciu v normálnom čase tak by ti už menštruácia dávno prišla alebo by si mala dávno pozitívny test. Velmi velmi malá šanca, že by si mala ovuláciu na čas, tehotná by si nebola a menštruácia by ti tak dlho nechodila. A ak berieš to krvácanie 20-23ho za menštruáciu, tak vtedy by si ešte o tomto čase nemala šancu byť tehotná.

ksinia
autor
1. nov 2025
@anonym_ee0525

@ksinia tak ale čo iného z toho podla teba vyplýva? Ak by si mala ovuláciu v normálnom čase tak by ti už menštruácia dávno prišla alebo by si mala dávno pozitívny test. Velmi velmi malá šanca, že by si mala ovuláciu na čas, tehotná by si nebola a menštruácia by ti tak dlho nechodila. A ak berieš to krvácanie 20-23ho za menštruáciu, tak vtedy by si ešte o tomto čase nemala šancu byť tehotná.

@anonym_ee0525 ale potom mi nemoze za tyzden prist dalsia 🫣 lebo ak to mam brat ako menstruaciu tak podla kalendara mam teraz ovulaciu, tak potom neviem ozaj co na tom sone videl. Uz sa nato pozeram z kadejakeho hladiska. Ale ak to nebola menstruacia 20-23 tak dnes je to 16ty den co mi meska. Poviem to takto aby sme sa rozumeli, priatel chodi na 4 tyzdne von, je doma tyzden, takze sme sli naplno kazdy den od 10 do 18 aj ked meskala, aj v tie dni. Preto ma to znepokojuje, lebo v podstate ako mi gynekolog povedal ze zena moze ostat tehotna hocikedy, len je mensia sanca. A potom prislo to spinenie 20-23, z hygienickeho hladiska keby si nemenim vlozku tak mi v klude vydrzi 24 hodin. Potom zacala ta bolest bradaviek, nedalo mi to a testla som. No hovorim vcera ciarka pekna, aj na rapiCler teste viditelna. Dnes mama test uplne negativny

domka222
1. nov 2025

Ja som ti písala, že keby to bolo uhniezdenie,tak test by si už mala jasne pozitívny. Teraz by si nemusela už hľadať žiadne čiarky. Hormonálna hladina,pms sa môžu počas života hocikedy zmeniť. Čiže skôr toto stojí za bolesťou,slabou menštruáciou a nie tehotenstvo.