icon

Je to pozitívny tehotenský test?

ksinia
30. okt 2025

Ahojte baby, co myslite? Test som robila dnes rano 😊 duchovali mi a dnes uz takto ❤️

Je to pozitívny tehotenský test?
Strana
z3
anonym_ee0525
1. nov 2025
@ksinia

@anonym_ee0525 ale potom mi nemoze za tyzden prist dalsia 🫣 lebo ak to mam brat ako menstruaciu tak podla kalendara mam teraz ovulaciu, tak potom neviem ozaj co na tom sone videl. Uz sa nato pozeram z kadejakeho hladiska. Ale ak to nebola menstruacia 20-23 tak dnes je to 16ty den co mi meska. Poviem to takto aby sme sa rozumeli, priatel chodi na 4 tyzdne von, je doma tyzden, takze sme sli naplno kazdy den od 10 do 18 aj ked meskala, aj v tie dni. Preto ma to znepokojuje, lebo v podstate ako mi gynekolog povedal ze zena moze ostat tehotna hocikedy, len je mensia sanca. A potom prislo to spinenie 20-23, z hygienickeho hladiska keby si nemenim vlozku tak mi v klude vydrzi 24 hodin. Potom zacala ta bolest bradaviek, nedalo mi to a testla som. No hovorim vcera ciarka pekna, aj na rapiCler teste viditelna. Dnes mama test uplne negativny

@ksinia preto ako som napísala sa ti podla mňa výrazne posunul cyklus. Mne sa to stalo tiež z ničoho nič. Nie som odborník ale jedine toto mi dáva logiku. Podla mna je to len jedna z tychto možnosti: Ms mala prísť 16-teho, neprišla, miesto toho bola ovulacia medzi 20-23-ho (čiže sa posunula o cca 3t), preto si mala špinenie a bolesť bradaviek. Lekar na sone asi videl že praskol folikul, uvolnilo sa vajíčko, možno videl že sa sliznica pripravuje na menštruaciu a vajičko sa neuhniezdilo. Testy ti ukazovali falošnu pozitivitu. Alebo druha možnosť, videl iba že ovulacia prebehla ale nevidel či sa uhniezdilo alebo nie (lebo je teraz akurat čas čerstvo po uhniezdeni) a tehotna si, testy ukazuju dobre, ale jeden ti z nejakeho dôvodu ukazal negativny.
Podla mna uplne nerealne aby si mala ovulaciu mesiac nazad (čiže načas) a ms by ti prišla až vyrazne neskôr.

anonym_ee0525
1. nov 2025
@ksinia

@anonym_ee0525 ale potom mi nemoze za tyzden prist dalsia 🫣 lebo ak to mam brat ako menstruaciu tak podla kalendara mam teraz ovulaciu, tak potom neviem ozaj co na tom sone videl. Uz sa nato pozeram z kadejakeho hladiska. Ale ak to nebola menstruacia 20-23 tak dnes je to 16ty den co mi meska. Poviem to takto aby sme sa rozumeli, priatel chodi na 4 tyzdne von, je doma tyzden, takze sme sli naplno kazdy den od 10 do 18 aj ked meskala, aj v tie dni. Preto ma to znepokojuje, lebo v podstate ako mi gynekolog povedal ze zena moze ostat tehotna hocikedy, len je mensia sanca. A potom prislo to spinenie 20-23, z hygienickeho hladiska keby si nemenim vlozku tak mi v klude vydrzi 24 hodin. Potom zacala ta bolest bradaviek, nedalo mi to a testla som. No hovorim vcera ciarka pekna, aj na rapiCler teste viditelna. Dnes mama test uplne negativny

@ksinia alebo to môže byť ešte biochemické. Ťažko povedať. Nemáš ten včerajši kde je podla teba silná čiarka? Lebo tie čo si posielala su ešte slabé, nie jasne pozitívne.

ja200223
1. nov 2025

Žiaľ ak nebola čiarka už tak tehotná nie si a je treba to spracovať a pokúšať sa ďalej.

ksinia
autor
1. nov 2025
@ja200223

Žiaľ ak nebola čiarka už tak tehotná nie si a je treba to spracovať a pokúšať sa ďalej.

@ja200223 ved jadne, uz je jedno. Uplne mam pocit ako keby sa mi spustala uz kazdu chvilu 🥺

ja200223
1. nov 2025
@ksinia

@ja200223 ved jadne, uz je jedno. Uplne mam pocit ako keby sa mi spustala uz kazdu chvilu 🥺

@ksinia netráp sa. Prestaneš na to myslieť a príde to že nebudeš vedieť ani ako❤️😊

pehavcek
1. nov 2025

No ja mam menzes ako hodinky a raz sa stalo, ze mi prisiel po 12 tich dnoch. Vtedy som ale vedela, ze nemozem byt tehotna. Isla som k lekarovi. Nezistil nic len mi povedal, ze telo nie je stroj a niekedy sa stane aj toto. No a potom mi prisla menstruacie po dalsich 28 dnoch. Deje sa kadeco. V kazdom pripade drzim palce do buducna

ksinia
autor
1. nov 2025

Ďakujem baby, povzbudili ste ma ❤️ snad to raz vynde a ja sa vam tu pochvalim potom ❤️

anonym_5a5719
1. nov 2025

Ja by som hlavu nevesala mala som taktiez slabulinke testy a potom na jednom nevysla zoadna ciarka, povedala som ze serem nato. Menstruacia meskala tak si vravim doraz pride mala som krce, ale ta nechodila tak som kupila opat test a tam uz boli kolajnice. Doma mam uz dvojmesacnu princeznu s toho negativneho testu.

anonym_5a5719
1. nov 2025

4 december, 6 december bol cisty, 9 december s digitalnym a posledne kolajnice 16 december to uz bolo 7 dnove meskanie.

mircalla
1. nov 2025

Urcite nie

ksinia
autor
1. nov 2025
@anonym_5a5719

4 december, 6 december bol cisty, 9 december s digitalnym a posledne kolajnice 16 december to uz bolo 7 dnove meskanie.

@anonym_5a5719 jeeej, gratulujem ❤️ no mne povedal v piatok ze vidi na sone bliziacu menstruaciu 🥺 uvidim do pondelka, potom mozno este testnem.

ksinia
autor
1. nov 2025
@mircalla

Urcite nie

@mircalla urcite nie? Co? 😁

zuzi0911
1. nov 2025

Mamatest a pepino du není moc dobre . Ciarky robia výrazne, no falosne určite skus inú značku

14petulka88
Autor odpoveď zmazal
14petulka88
1. nov 2025

@ksinia kupuj testy dr. Max tie su spolahlivejsie. Silno drzim palce ❤️🫶🏻

ksinia
autor
1. nov 2025

Ďakujem baby ❤️ ak do pondelka nedorazi kupim si tie ☺️

mircalla
1. nov 2025
@ksinia

@mircalla urcite nie? Co? 😁

@ksinia Nic tam nie je

ksinia
autor
1. nov 2025
@mircalla

@ksinia Nic tam nie je

@mircalla ved som pisala ze mi doktor povedal ze na sone bidi prichadzajucu menstruaciu 🙈

anonym_8a33d6
1. nov 2025
@ksinia

@mircalla ved som pisala ze mi doktor povedal ze na sone bidi prichadzajucu menstruaciu 🙈

@ksinia to som este nepocula aby bolo na sone vidiet bliziacu sa menstruaciu 😄. Jedine ak videl vysoku sliznicu. Ak nekrvacas, tak je to super, mala si predtym pozitivny test, a ten mamatest mohol byt chybny.

mircalla
1. nov 2025
@ksinia

@ksinia Ja som necitala celu diskusiu. Len nechapem, co mame vidiet na bielom teste, kde nebol ani kanalik.

ksinia
autor
1. nov 2025
@anonym_8a33d6

@ksinia to som este nepocula aby bolo na sone vidiet bliziacu sa menstruaciu 😄. Jedine ak videl vysoku sliznicu. Ak nekrvacas, tak je to super, mala si predtym pozitivny test, a ten mamatest mohol byt chybny.

@anonym_8a33d6 zatial nie, ak vydrzim do pondelka kupim ten dr max 😊

ksinia
autor
3. nov 2025

Baby ms nedorazila, dnes skusim normalny test z lekarni 😊

ksinia
autor
3. nov 2025

Tak negativne 🙄🥺

krasneleto
3. nov 2025
@ksinia

Tak negativne 🙄🥺

@ksinia mrzi ma to, ale ver, ze je to tak ako ma byt... nabuduce sa hadam zadari, drzim palce

Strana
z3