icon

Je to pozitívny tehotenský test?

midee
12. júl 2022

Ahojte dievčatá máte skúsenosti s testami pepino? Som 9 dní dpo a takto mi ukazujú testy, no nejde mi to už lepšie odfotiť, ale snáď je to druhá čiarka a nie len "kanálik". Čo poviete? 🙂

Je to pozitívny tehotenský test?
nev80
Autor odpoveď zmazal
nev80
24. júl 2024

@ragaca skus o 2 dni. Zatial mi to pripada ako zacinajuca pozitivita

nev80
24. júl 2024

@ragaca ja som mala taketo zaciatky. Asi aj ty mas pozit.

ragaca
25. júl 2024

@nev80 ahoj máš niečo nové?

nev80
26. júl 2024

@ragaca zatial iba priznaky. Akné ale to moze byt aj z horka, bolesti bruška a od dnes aj prsia ale to moze byt aj PMS. Este mi zacali aj brutalne padat vlasy a dnes mi 1x nechutila moja oblubena kava. Oooo a este som sa strasne rozplakala ked som uvidela v aute pavuka. Muž ma musel ukludnovat. To sa mi nestava. Uvidime ci to budu hormony alebo PMS.

ragaca
26. júl 2024

@nev80 ja som si po dvoch dňoch robila test ale ani nebol nejak dlho namočení,a vošiel mi takto.co to je.

nev80
26. júl 2024

@ragaca mne to tiez robilo. Doktor mi kazal aby som tak ako ty sledovala ci je ciarka vidiet uz pri napijani. Vtedy je to iste. Mozno si to nehala dlhsie alebo dala hlbsie ako je MAX. Pozri ako to ukazovalo minule mne.

nev80
26. júl 2024

@ragaca toto je moja z rána. Nehala som to presny cas ponorene aj po risku. Je to ruzove len to od rana trochu vybledlo tak som dala filter.

nev80
26. júl 2024
ragaca
26. júl 2024

@nev80 práveže to bolo hneď vidieť ako sa to namočilo ale aj keď to uschlo tak to isto zostalo len to trochu vybledlo ako vravíš ale tie ciari cez to nie

nev80
26. júl 2024

@ragaca test mas kupeny kvalitny. Otestuj zas o dva dni. Kedy mas dostat ms. Ja v pondelok

ragaca
26. júl 2024

@nev80 no práveže mne to už dosť dlho nedošlo preto si myslím či nejdem už aj do prechodu a takto to hapruje potom s tými testami.ale pred 15 dňami som mala len náznak že to dostanem take spinenie jeden deň a potom nič.

nev80
27. júl 2024

@ragaca to su predsta jasne priznaky. Špinenie ako uhniezdovanie. Kolko ti meška mrcha

ragaca
27. júl 2024

@nev80 2 mesiace ale ja som to mávala takto stále že mi to hoci kedy chodilo nemala som vždy pravidelnú

nev80
27. júl 2024

@ragaca ale 2 mesiace extrem. Napis mi 1den poslednej ak si to zapisovala pravidelne. Nieco vyratam.

ragaca
27. júl 2024

@nev80 24.maja som mala MS poslednú potom 31.maja pohlavný styk ,aj 16.juna bol pohlavný styk a 11.jula som mala len jeden deň ale úplne slabé spinenie

nev80
27. júl 2024

@ragaca takže. Mala by si ist na prehliadku k dr nakolko babo moze mat uz 10 týždeň a ani si to nemusela postrehnut. Nie si viac unavená v poslednom case? Nemas problemy nejake hormonálne? Ako vyrazky na tvári? Napnute prsia alebo tlaky v brusku?

ragaca
28. júl 2024

@nev80 bývam viac unavená občas bolí pod bruchom ako keby som mala mať MS a občas ma zabolia prsia a niekedy ráno býva mi blbo že nechcem nič jesť a po chvíli som zas hladná

nev80
28. júl 2024

@ragaca ja by som necakala. Objednaj sa k dr prosim. Aby si bola v poriadku.

ragaca
28. júl 2024

@nev80 pôjdem po dovolenke lebo ma môj lekár dovolenku a idem preč 31.jula mimo Slovenska ale robila som si posledný čo som mala ešte a to zasa.Tak to budem riešiť po dovolenke

nev80
28. júl 2024

@ragaca no moze to byt ze si uz v takom tt ze hcg klesa. Ved uvidis. Ale urcite mi daj vediet. Alebo chod na odber krvi na hcg. Ako samoplatca. Mna to stalo max 12-15e

nev80
29. júl 2024

@ragaca dnes ma prist ms ak vobec pride

ragaca
29. júl 2024

@nev80 nech nepríde to máš pekné čiarky

nev80
29. júl 2024

@ragaca ďakujem. Aj ja dufam ze nepride.

ragaca
29. júl 2024

@nev80 silno držím palce nech ti to teraz vijde

nev80
2. aug 2024

@ragaca vyšiel 🙂 uz som neverila

ragaca
2. aug 2024

@nev80 jej super sa veľmi teším stebou som strašné šťastná nech všetko dobre dopadne .dúfam že dáš potom aj naďalej vedieť .

nev80
2. aug 2024

@ragaca pošli mi fb ak mas. Mozeme ostat v kontakte.

nev80
3. aug 2024

@ragaca ahoj. Som v nemocnici. Zacala som krvacat a babo nikde. Ani takym testom sa uz neda verit. Cakame na vysledky odberov.

ragaca
3. aug 2024

@nev80 ok pošlem ti to do správy .Jemu e strašne ma to mrzí a tak som sa stebou tesila