Je to pozitívny test?

@kvetinka1797 teraz vyšiel negat, možno je príliš skoro, ovuláciu som mala 12. A možno kto vie 🙂 nechcem sa tesit predčasne, tak teda čakám a čakám
@kvetinka1797 bazalnu si meriam ta je stále nejak 37.3, zajtra mam dostať ms.
@nikolavalencia žienky je to na nervy, toto čakanie, už sa bojim
@nikolavalencia ked ti jeden vysiel pozitivny, aj druhy by mal.. aku citlivost maju tie testy?
@kvetinka1797 10mIu, kto vieš môže byť falošné pozitívny, pripadne každý test ukazuje inak, možno je skoro na to ešte, a práve tento bol ten stastko co to zachytil a ostatné nereagujú.
Ja som dneska robila pepino test a bol tam biely duch ktorý potom zmizol, ja už tiež neviem počkám do utorka a potom test zopakujem. Ono je to aj tými testami 😏
@nikolavalencia ako skoro je dobre ísť na krvne vyšetrenie hcg? Je nejaký limit časový až po ktorom sa dá? Ja som fuuu asi 12 dní od ovu.
@nikolavalencia Ja som si robila snáď 8 testov v priebehu mesiaca, každý druhy pozitívny a každý druhy negativny 😂 tehotná som na 99%, takže to len ako pozitívna podpora 😇
@erzi23 moja zlata 😃 ďakujem, ja som na prášky z toho, cely deň len myslím aby som nedostala ms,v stredu idem na krv, dúfam ze to nie je skoro, tak uvidíme. Veľmi si to prajem. Aj tebe to prajem, teším sa s tebou ❤️
@nikolavalencia Áno, poznam ten pocit 😂 tiež mám dnes deň, kedy by mala prísť, a keby príde, tak sa veľmi zľaknem. Takze nepride 🙊😂. Ďakujem krásne 🤍 ja už jedno takmer 2-ročne bábo mám, druhé sme plánovali až o dva mesiace neskôr (lebo ideme na svadbu 😂😂), ale ocividne sa rozhodlo prísť skôr 😂…URČITE DAJ VEDIEŤ! Aj keď možno na utz doktor vidieť nič nebude ešte, ale z krvi ti povie na 100%🤍🤍🤍
@nikolavalencia tak zajtra teda idem na krv ráno, výsledok do 24 hod, myslite ze ešte v ten deň zvyknú stihnúť? Súkromná klinika. Držte mi palce nech sa to podarí, celým srdiečkom na to myslím. Nech to nie je biochemické alebo podobne. ❤️Myslíte na mňa ženy, ďakujem.
@nikolavalencia Budeme!❤️
@erzi23 strašne sa bojim :(
Ja som menštruáciu nakoniec dostala, daj vedieť ako si dopadla a tehu test ako dopadol máš už čiarky viditeľne? Ja som mala tušenie že budem tehu ale nevyšlo to, snáď sa podarí nabudúce a tebe držím palce 🙏
@nikolavalencia To je úplne pochopiteľné ☺️ Ale už sa len raz vyspíš❤️
Ja som mala takýto 2x a mam 2 chlapcov doma💕♥️💝
@nikolavalencia napíš potom ako si dopadla
@macik166 veľa testikov žiaľ dopadlo negatívne, tak už sa pripravujem na to, že to nemusí byť tak, nech ma to moc neboli potom. Stále je to nejakých 12 dní od ovu myslím, menzes mi mešká len tri dni. V bruchu mam tlak, prsia postupne s pms prestavaju bolieť, bazalnu teplotu mam stále 37,2.
@nikolavalencia Niečo nové? 🙂
@erzi23 dnes som bola na krv, zajtta výsledky, žiaľ u mňa ďalšie testy negatívne, MS stále nemám, tak už mám menšiu nádej a som zosmutnela
@nikolavalencia hmm☹️ Uvidis až zajtra! Hlavu hore ☺️ Aj ja som mala dnes test negativny, ale robila som si ho večer … ja som dostala niečo ako menštruáciu, ale mňa to nejako neodrádza (skôr zvláštne pocity, že wtf😅), lebo bruško mám a stále rastie. Pýtala som sa aj v poradni a je bežne mať ešte 1-2 cykly menštruácie aj počas tehotenstva. A testy? Sú to len papieriky 🙂
@nikolavalencia čakaaaame🧸

@nikolavalencia a este si nebola cikat? najlepsie je robit test z prveho ranneho mocu