icon

Je to pozitívny test?

majah28
7. okt 2024
Je to pozitívny test?
ina2405
7. okt 2024

@majah28 vyzerá pozitívne, ale je to Pepino. Tak ani srnka netuší. Sprav o 2 dni a uvidíš.
Ženy, kedy začnete bojkotovať túto hroznú značku?

revikat
7. okt 2024

@majah28 jasne pozitívny 🙂 ale asi značka Pepino, skús ešte inú značku, mne Intime ukázal dobre 😊

ronie338
7. okt 2024

Skus inú značku, také tu dávali aj keď tehu neboli

evcagabi
7. okt 2024

Kazda tu kydate na pepino ale mne jednoznacne ukazal, ked som tehotna bola a jednoznacne, ked som tehotna nebola. Nic medzitym. Ziaden duch, nic

vanilkovazmrzka
7. okt 2024

@evcagabi drviva vacsina zien nema potrebu pridavat fotky testov do fora. Takze ked to niekto verejne riesi tak je to prave ta mensina ktorej sa mohol pritrafit chybny test… a tiez kto hlada duchov, tak ich aj zacne vidiet.

Za mna pozitivny test, ak bol spravne pouzity a fotka vznikla v tom case kedy sa ma odcitat vysledok a nie o 3 dni neskor

natuliatko777
7. okt 2024

@evcagabi presne mne tak isto.. sak bodaj by im neduchoval ked sa testuju tyzden pred ms

evcagabi
7. okt 2024

@natuliatko777 alebo hned po sexe 😅😅😅

viky_21
7. okt 2024

@evcagabi ja to isté. Nikdy nikdy sa mi nestalo,žeby mi ukázal zle. Buď bol snehobiely alebo ukázal krásne 2 //

evcagabi
7. okt 2024

@viky_21 asi vieme pouzit test 😁😅

majah28
autor
Autor odpoveď zmazal
luciador
7. okt 2024

@viky_21 Mne sa stalo, že som testovala poobede a výsledok hneď jasne pozitivny,2 čiarky, potom som testovala ráno a test snehobiely...🫤