Je to tam?
Prepáčte babule,ale s mamou to už dlhšiu dobu študujeme.Mám pocit,že tam nič nie je,ale mama vraví,že niečo slabunké tam bude.
Je ich viac :/
s mamou debatujeme o tom už dva dni :D priateľ sa dištancuje,že sa tomu veľmi nerozumie :D
jeden test,a ms by mala byť o týždeň,dnes som v nohavičkách mala kúsok zaschnutej krvi.Neviem si to vysvetliť.Nie veľa.
Vidim tam zatial len nejake tiene, akoby rozpita ciarka... Skus inu znacku, alebo zajtra prvy ranny moc.. Drzim palceky.. 😉
Ja tam zatiaľ nevidím nič ale netreba to takto strašne síliť, to nič dobre neprináša. Počkaj zo 2-3 dni, urob si a budeš mať istotu.
Testovala si strasne skoro - podla vlastnej skusenosti odporucam pockat az ked meska MS, vtedy to uz byva dost jednoznacne.
Ahojte maminky.. čo poviete?.. 🙂
Ahojte,maminky.. čo poviete ?
Ďakujem.. ja som strašne šťastna... a to som zistila pred včerom mi vyšiel 1.pozit test.. po 5 dňovom meškaní MS... a dneska som si robila 2. a to je tento.. No nechápem lebo podľa tehotenskej kalukačky som v 5tt lebo poslednú MS som mala 13.6 a týždeň pred prvým testom som si robila testy a všetky som mala negat. ☹
Takže sa môžeme tešiť?.. 🙂 ďakujeme ... len som trošku v strese.. nedávno po 18stke 🙂že aka budem maminka .. 🙂
@noxis treba pockat do vynechanie ms. a aj potom moze test stale ukazat negativny - ako mne 2 dni po vynechani. pozitivny som mala az tyzden po vynechani ms, a to som si kupovala z tych citlivejsich. takze nesil to, pockaj na termin ms a ak vynecha, potom testuj. ale tym najcitlivejsim testom, aky kupis.
woman secret baby 🙂
chvíľku sa mi zdá,že tam niečo veľmi slabé bude,potom zas nie.Mamine sa zdá,že áno.
ja tam teda nič nevidím
nie som v 11tt,niečo som zadať musela 😉

podla mna je ten test negativny
nemusela si kvoli nemu zakladat novu otazku, stacilo to dat na nastenku, tam by ti rovnako zienky poradili