Je to tam - som tehotná??
Bsby snažíme sa o druhé mimi už dlho. Vidíte niekto tu čiarocku? A mate skúsenosti s testom od LadyMax? Ďakujem 🤦🏼♀️❤️❤️
@nmhc keď ma zmiatol ten negatívny clearblue ❤️🤷♀️🤷♀️
@micha_ella16 ešte ako zaschol ta čiarka je. Krásne ružová Zreteľna 🤷♀️❤️
@micha_ella16 uvidis 🙂
@giuli gratulujem 🎊
@lenicka777 dakujem🤗
Ja som mala dneska ráno takto a to mam mat zajtra menštruáciu takže deň pred očakávanou menštruáciou test poz. Aspoň ze sa môžem pochváliť tu a dostať radosť zo seba von nikomu nemôžem ešte povedať nakoľko v októbri som prezradila hneď a nakoniec ostalo sklamanie(mimomaternicove teh.) Hádam terás bude všetko v poriadku.
@sonia1990 to. Je parádne gratulujem a neskúšala si aj digitálny?
Nie neskúšala iba obyčajne palickove a na tom mi tiež ukázalo slabulinka len na foto to nieje vidno ale som rada ze mi to ukázalo ešte pred MS niektorým dievcencom ukázalo aj po týždni meškania. Hádam bude dobre keď tak skoro ukazalo
Ale mala som aj také pocity bolesť vaječníkov, stále chodím na WC strašne neduvanie, vetry, pálenie záhy a strašne dina chuť v ústach. Inak zatiaľ nic
@lisa200 MS ti ma prist o 2 tyzdne a uz testujes??? Ved to este nemoze byt nic vidiet. Este by sa vajicko ani nestihlo uchytit.
@majoranka24 po menzese ma pichalo pod bruchom ako v čase ovulky zato!
@micha_ella16 ja som mala tak isto spravila som digitalny a ukazalo negativny a bola som tehotna. Pockaj par dni a skus znovu. Drzim palce ❤️
@maltinta100 tak teraz si ma potešila, zajtra ráno skúsim klasický 🙏🙏❤️
@micha_ella16 urcite testuj z ranneho. Je tam najvyzsia koncentracia HCG. Aj Digi mozes, ale rano... zatial.. po par dnoch meskania , mozes digi aj cez den. Vlastna skusenost. Drzim palce
@doory v čera pozom digi neukázal, a mam doma už len paličkoý tak urobím ráno.
@micha_ella16 áno, videla som, no bol robeny skoro a hlavne nie rannym mocom-ako si aj písala. Ranny moc je takto skoro najlepsi
@doory skúsim zajtra, akurát mi písala kamoška, že jej digitálny neukazal ani pri jednom tehotenstve a normálne áno 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
@nika3136 @doory Nie nutne. Mne pri oboch tehotenstvach vychadzali silnejsie ciarky poobede, nie rano. Na zaciatku tohto tehotenstva dokonca az tak, ze rano som mala skoro snehobiely test a poobede peknu ciarku. V Snazilkach ma tuto skusenost viacero zien, tak asi nie som unikat 🙂
Hore ranný, dole poobedný
Baby ms ešte nikde, už som si dala aj vložku čo som si myslela že je už tuna a nič, a prsia ma aj bolia 🙄to nezvyknú
@sonia1990 to je úžasné, ani ja menzes nikde ale pocit menzesu bol uz som behala aj s vložkou a nic, taktiež prsia... Zajtra kupim test a otestujem
@sonia1990 ešte raz gratulujem kedy ideš ku dr ❤️
Myslím ze k Dr mam čas v menštruačné apke mi vychádza ze som 4t+4dni takže stačí keď pôjdem okolo 22.3 nejakom 6tt aby už bolo aj niečo vidiet

@micha_ella16 no do.... Tak som sa predčasne tešila