icon

Je to tehotenské bruško?

17. sep 2022

caute zeny..je toto tehotenske brusko? ms naposledy 26.8-31.8. vid fotos

Je to tehotenské bruško?Je to tehotenské bruško?Je to tehotenské bruško?
mandzula
17. sep 2022

@beatrixx1525 toto je skor biologia 7. rocnik ZS. Alebo neschopnost citat a chapat.

lenqua_12325
17. sep 2022
lenkasarka
17. sep 2022

Ak má človek s tak primitívnou otázkou právo voliť. Nečudujem sa už ani tomu koho mame vo vláde.

matabb73
17. sep 2022

@poopsie ja mám dcéru v deviatej triede a žiadnu sexualnu výchovu na škole nemajú. Dokonca ani rozmnožovanie človeka na biológii nestihli prebrať, lebo mali vďaka dištančnému vzdelávaniu sklz. Keby sa ja s nou nebavim o týchto veciach, ani by netušila ako to funguje. Sexuálnu výchovu zrušili vďaka katolíkom vo vláde už dávno. Ani syn o 9 rokov starší ju nemal.

nelca84
17. sep 2022

@autorka nie, to je normalna pneumatika 🙈

lilope
17. sep 2022

@autorka možno ti poradí táto slečna, očividne s tým máte väčšie skúsenosti ako komentujúce 🤭
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/je-to-tehotenske-brusko/

nikusa1113
17. sep 2022

Sprav si test a uvidíš.....hoci ja by som robila až keď mi meškala pár dní ms.....teraz ti ešte nemusí ukázať

a_andrejka4
17. sep 2022

Nie ozaj to nefunguje tak, že spermia sa este len zakusne do vajička a uz sa ti nafukne brucho🤣

drahomirrra
17. sep 2022

@andrea_prestastna Mna odvalilo na Mars 😁😁😁

zuzsat
17. sep 2022

Kamoska tiez mala taku hrcu a gynekolog.zistil.ze v maternici sa jej vytvoril myon a narastol do velkosti 5m.plodu. moze to byt aj tvoj pripad. Treba navtivit lekara alebo si dat espumisan. Toto brucho s tehotenstvom nema nic spolocne.
Nepisala si par tyzdnov dozadu to iste plus podobne fotky? Tiez ti zeny pisali ze neexistuje aby to bolo tehotenstvo... Kolko krat dookola to potrebujes vidiet cierne na bielom?
Sup.k lekarovi a ak to je nador tak na operaciu.

hivanik
17. sep 2022

Je možnosť, že si tehotná a máš normálne menštruáciu ( to nas na Biológii ale naučili a niektoré ženy to ani doteraz netušia keďže sa s týmto ešte nestretli ). Mam kolegyňu, ktorá mala normálne menzes a bola už v 3 mes....Lenže ako druhorodicka už tušila, že je tehotná podľa iných príznakoch....Takže bud si urobíš test alebo skočiť rovno ku gynekológovi...Pretože tam môže byť aj iný útvar ako plod

zuzanaete
17. sep 2022

@beatrixx1525 Myslim, ze na toto staci biologia.

elizabet173
17. sep 2022

@lilope to si zariskovala! Keď sa tieto dve spoja, vieš čo to tu bude za témy?! 🙈

elizabet173
17. sep 2022

@autorka, to nie je tehotenské bruško, ale slanina aj podľa tých strií na boku

h2
17. sep 2022

Autorka, ak aj si tehotná, na tvojom bruchu to začne byť vidieť možno tak o 3 mesiace.

petricka22
17. sep 2022

Ja neverim, ze niekto moze byt takyto hlupy. Zas si tu robi srandu z MK.

anshelia
17. sep 2022

Áno, je to tehu brucho. Každým dňom čakaj pôrod 🤦
Toto sa fakt pýta nejaká dospelá žena? Kam táto spoločnosť speje....ach

queen_mary
17. sep 2022

Je to falda

xena0
17. sep 2022

@beatrixx1525 na to netreba ani sexuálnu výchovu do škôl ale úplne postačuje biológia ktorá sa na ZŠ učí , tu není chýba v škole ale v autorke - nedávala zrejme pozor na hodinách

ivkarel
17. sep 2022

Prosím, pre dobro všetkých, chráňte sa pri sexe ešte veľmi dlhú dobu 🙏

bessie12
17. sep 2022

To si robíš srandu z nas ?? Nie, toto nie je tehotenské bruško 🤦‍♀️

alina765
17. sep 2022

pekne fotky😂..

christinka1
17. sep 2022

Samozrejme že áno, gratulujem 🍼👏 ja mám síce o hodne väčšie a tehotná niesom ale určite ty si, presne hentak má vyzerať tehotenské bruško 👌

any_soj
17. sep 2022

@beatrixx1525 to, čo vo vláde nazyvas katolibanom, sa snažilo presadiť výchovu k manželstvu a rodičovstvu - čo je niečo, vďaka čomu viem o fungovaní ľudského tela z pohľadu plodnosti oveľa viac, než väčšina návštevníkov tejto stránky (o vplyve hormónov, symptomoch plodnosti, lutealnej fáze, životnosti vajíčka a tak ďalej). Sexuálna výchova, o ktorú sa svojho času jednalo, mala učiť deti navliekat kondómy, nie poznať a chápať ľudské telo.

kitycat
17. sep 2022

Nerozsirujte vas geneticky kod 🤔

mikadooo
17. sep 2022

Pri prvom dieťati začína rásť tehotenské bruško okolo 4-5 mesiaca 😁. Takže, myslím si, že to je obyčajné bruško, či už v ňom to mini bábo je, alebo nie. Držím samozrejme palce.

svetlonos
17. sep 2022

Nie, nie je 🙂 To je tuk. Aj ja som chcela par krat verit, ze je to u mna tehotenstvom a figu 😂 Len mi chutilo jest, hlavne o pol noci pol kila cokolady, hmmm 😀

katus226
18. sep 2022
kittykat22
18. sep 2022

@katus226 autorka rozhodne tucna nie je.

kittykat22
18. sep 2022

Baby ja chapem, ze vam mozno tato otazka nepride v poriadku. Ale je nutne autorku ponizovat a zhadzovat? Mi nepiste, ze niekedy nemate blbu otazku.