icon

Je to tehotenstvo?

lenkaver2018
18. apr 2021

Prisim vás chcem sa spýtať .... snažíme sa o druhé dieťatko ,menštruáciu mávam pravidelnú ,dcéru (3r) kojim na spánok .... Dr mi povedala že keď kojim že mozem mat doprehadzovane aj ovu .... čiže ja ani neviem kedy ju mám.... menštruáciu som mala dostať 13.4. Nedošla ,ale 14.4 poobede sa mi dostavilo spinenie a trochu červenej krvi ... ale kramy to neboli lebo tie som vždy mala silne a úplne iné bolo toto čo som mala teraz ....mala som to 3dni .... ale veľmi slabé ,take že na deň stačila slipova vložka....inak menzes mávam 5-6dni a silný ..... robila som si aj teh testy .... štyri testy boli pozitív vždy ráno .....včera ráno tiež krásne palice a neviem čo má to lákalo vcera na večer že si urobím test a bol negatív ..... dnes ráno som si urobila z raného mocu a je tam druha palica síce slabšia ako prvá ale je .....
neviete mi poradiť ? Nemáte niekto takúto podobnú skúsenosť ? Dakujem ❤️🙏🏼za každú odpoved a blbe komentáre si nechajte ☺️

cookie29
18. apr 2021

Co hovorí návod? Aj slabá čiarka znamená pozitívny test. A ranný moc je koncentrovanejsi. Pre istotu by som zopakovala zajtra, z prvého ranného moča