Slabý hnedý výtok a meškajúca menštruácia: Čo robiť?
Ahojte, 10.4. večer som mala jednorazové veľmi slabé také oranžové spinenie, potom to viac nepokračovalo. 11.4 som mala dostať MS (cyklus 30-dňový), neprišla. 13.4 večer a 14.4 znova veľmi veľmi slabé hnedé špinenie, skôr ako obyčajný výtok iba zafarbený do svetlohneda. Test som si robila pondelok ráno a bol negatívny. Mali ste niekto takúto skúsenosť a čo to nakoniec bolo? Či mám utekať k doktorke alebo počkať. Ďakujem za odpovede
počkaj ešte týždeň. Pár dní meškania je nič
@sisska96 skôr narážam na to spinenie, nie na meškanie, MS sa mi doteraz vždy rozbiehala naraz prvým silným dnom krvácania, nikdy som pred MS nemala hnedý výtok
@anonym_autor môže to byť čokolvek, veď choď ku gynekologovi
Príčina môže byť kdekoľvek, boli ste chora? Aj infekcia môže oddialiť MS, hormonálna nerovnováha, nadmerný stres počas mesiaca. Kým nemáte teplotu alebo bolesti počkala by som ešte týždeň, spravila by som si ešte jeden test a potom by som šla k lekárovi.
Zatiaľ by som k lekárovi neutekala ak nemáš výrazne bolesti alebo teplotu, môže to byť kľudne rozbiehajúca ms . Počkaj pár dní, či sa rozbehne ms, ak nie skús opäť test. A potom zavolaj k lekárovi. Stačí výkyv hormónov, stres, choroba a hneď sa môže zmeniť cyklus

počkaj ešte týždeň. Pár dní meškania je nič