Je to tehotenstvo?
Ahojte MS som mala na čas presne som 9 dní po MS .
Ako mi skončila MS bolesti v podbrušku mam krče na 4 den po MS som mala troška spinenie aj 7 dni pred MS som mala troška krvacanie večer ale strašne malo.
Dnes na obed som si spravila test vyšiel takto
Je to duch,kanálik?
@elenka.k čo to je Mko?
Je to GS test
m-ko je menštruacia
Nemyslim si ze si tehotná skus iny test lepsi nejaky digitalny
ja myslím, že je to jasná čiarka 🙂
Ano urcite
@mamka1984 uvidíme urobím si o pár dní taký istý 🙂
@julkakratka bola som v lekarni si kupit test na zajtra ukazala som test a ze vidi tam sancu ze je to mpzne
Zjavila sa tam postupne tiež trošku neskôr ale idem si kúpiť ďalšie testy a o pár dní skúsim.
O 2 dni si sprav znova test ak ciarka bude silniet tehotna si. Alebo jednoducho chod k doktorovi
Ďakujem každopádne dám vedieť 🙂
@julkakratka skus iný test, nejaká baba tu dávala tieto a mala tam pekne čiarky a tehu nebola, digitálny clearblue je najspolahlivejsi
@7kikuska7 kúpila som si teraz iné veru pretože som niečo podobné videla tiež, vďaka za radu☺️☺️
autorka, na tom teste nieco je, ako ti radili, otestuj o dva dni.
co sa tyka tvojho opisu cyklu, z toho sa meda vymotat, udaj o dnoch po ms je nepresny,kedze nikto nevie dokedy ti trvala ms jasnejsie je uvadzat den cyklu od prveho dna cyklu,nie od prveho dna po skonceni ms🙂
@janetinka27 tak ms som mala od 16 maja do 21 taku normalnu som mala a na presno som mala nemeskala MS
@janetinka27 hádam 3 testy by mi neukazalo 2 ciarky 1 slabsia ale viditelna
Tieto duchuju, takže si môžeš takých aj 6 urobiť a čiarka bude ale tehotenstva mo to byť nemusí, skús inú značku
Ja by som sa esre netesila, skus o par dni znova a nejaky lepsi
Pri mne takáto čiarka akurát sedí takže možnosť tam je 🙂
@sima1415 tesit sa netesim ved zatial neni z coho v strefu idem k dr na krv to je naj istejsie
K lekarovi chod az ked ti bude meskat ms. Ale ciarka tam je tehotna budes
Na doktora mas este casu, ja som mojej volala ked mi meskali 2dni ale ja som mala silne dve ruzove ziadny duch a ma objednala az o 2tyzdne
Žienky, vy ktoré už máte detičky. Pamätáte si či ste sa počas tehotenstva cítili inak? Myslím na začiatku. Či ste cítili, že sa vám to podarilo. Aké boli pocity? Ako ste to cítili? ☺️

ak si mala M-ko, je je skôr chybný test