Je to tehotenstvo?
Ahojte MS som mala na čas presne som 9 dní po MS .
Ako mi skončila MS bolesti v podbrušku mam krče na 4 den po MS som mala troška spinenie aj 7 dni pred MS som mala troška krvacanie večer ale strašne malo.
Dnes na obed som si spravila test vyšiel takto
Je to duch,kanálik?
@julkakratka 🙃 až keď mi meškala, som si uvedomila, že zrazu prsia sú iné, citlivé, väčšie, už po meškaní 2 dní mi vyšli pekné viditeľné čiarky, potom už aj podruško ma bolelo, kým sa to malé nezahniezdilo do maternice.
To vracanie Ti nechcem písať, bola to hrôza, ale to prišlo neskôr ,tiež pachy, všetko mi smrdelo.
Je pozitívny. 🙂
@julkakratka je pozitívny. 🙂
@ankare dnes rano zas slabucka ciarka tak uz len pockam na meskanie MS
A určite si skúšala zas tú istú značku, čo duchuje...
@christinka1 podla mna by tolko testov neduchovalo aj v lekarni som ukazala test a ze 4 testy by neduchovali
@ankare kúpila som si iné testy, skúsim cez víkend.🙂
Aj autorka,aj @julkakratka mate pozitivne testy. Hcg stupa obden,takze ak budu silniet tak je to jasne 😁
To he v poriadku ze tam su 2 ciarky. Tehotna si ale u lekara naozaj nemas co robit kym ti nemeska ms
Uvidíš, sprav test o 2 dni, pokiaľ čiarka zosilnie je to ok, pokiaľ bude stále slabá v poriadku to asi nebude.
@julkakratka mne sa zdalo ze je nieco ine ked ma boleli prsia a chodila som cikat kazdu pol hodinu😀 a zapal som nemala
@1mimka18 ja tiež chodím samizda častejšie, stále mám cez deň a večer nevoľnosť a pobolieva ma podbruško... uvidíme 🤷
@julkakratka no ja som nevolnosti nemala asi ani nepridu uz kedze som v 6mesiaci🥰
@1mimka18 robila som si teraz test a už je negatívny
@julkakratka ak je test biely a ms stale nedorazila navstiv lekara aby vylucil nieco vaznejsie
@julkakratka zavolaj doktorovi ak mas stale nejake tazkosti moze to byt aj nejaka cista alebo nieco nedajboze vaznéjsie , urcite chod na gyndu
@gertys tak dnes som volala mam 7 dni do MS len tolko povedala nad 2 mam Hcg a v stredu nech volam zas koli dalsim odberom a musela zlozit tak co to znamena
Nepovedala ti presne cislo? 7dni do ms je dost vela. A ak mas taku mini hladinku hcg je uplne v poriadku ze test je negativny. Kedze hcg stupa obden kludne skus v den ms alebo den rped si urobit test mal by byt pozitivny ak si tehotna. Su len 2 moznosti. Si tehotna a hcg sa ti rozbieha alebo si mala biochemicke a je to len zostatkove hcg. Ja som tak raz mala zostatkove 4 jednotky. Ako ti aj dr povedala az dalsie odbery ukazu. To cakanie je najhorsie. Drzim palce nech je vsetko tak ako si prajes a urcite daj vediet
@gertys ved toto ale tak naco robila pred ms odber nechapem
@gertys 9 dni po ms mi 4 test vysli tak uvidime.ale nedavam tomu nadej pravdaze.
A nepovedala presne kolko . Ja sa v tom ani nevyznam kolko treba mat aby sa to bere za pozit?
Prepac,ale pises strasne zmatocne. Cize toto uz bude druha ms po potencionalnom otehotneni? Lebo ak 9 dni po ms si mala pozit testy,musela si otehotniet este pred nou,ci? To znamena ze by si mala byt uz 5-6tt,takze uz by malo byt hcg riadne vysoke si myslim...ak mas negat test a hcg 2, tak asi nic si myslim...
@lienkazuzu ahoj ano ano ale podla gynekolocky by to bolo len 2tt tehotenstva ak by
Takze ak si 2tt test neukaze resp teoreticky by mohol no naistejsie je az 3tt. No ale skus led tak si spravit este jeden rano a uvidis aky bude ak by to nebolo tehotenstvo mal by byt snehobiely. Zase po biochemickom sa nedrzi dlho hcg v tele
@gertys jasne ja uz stym ratam len pri namahe troska ma zacne tahat podbrusko potom vajecniky raz jedna raz druha strana prsia bolia ale ok som pred ms
Ja som mala rovnaku ciarku a diagnodtikovanu neplodnost a ta moja ciarka na zeste ma uz 2.5r
@kulumulu123 ja viem ale tak ked hcg nad 2 tak neviem vsak pockam do ms ale neverim
@kulumulu123 4 testy by pochybili? Posledny
Ale to aj mna taha aj mna pobolieva az na tie prsia tie vobec. To su ako priznaky pms tak priznaky tehotenstva. Ja si nemozem pomoct ale nedava mi to zmysel podla mna si tehotna. Ale samozrejme ak ciarka ilnie tehotenstvo zacina ak slabne tak konci

@gertys rano si spravim test a uvidim ked zas viarky tak to by bolo divne ze tolko testov by duchovali