Je to tehotenstvo?
Ahojte 17.1 som potratila mala som spontánny potrat vyčistila som sa sama krvacala som týždeň menstruaciu som mala dostať pred týždňom14.2 a stale ju nemam chcela som sa opýtať mali ste to niektorá že vám meškala a po koľkých týždňoch vám prišla?
Po spontannom som ju mala rozhadzanu ešte 2-3 cykly. Raz meškala 10 dní, potom prišla o týždeň skôr.
@sarus30 ja sa skôr čudujem, že sexovali tak skoro po potrate. Mne bolo povedané, že aspoň 3 cykli by sme nemali sexovať. Určite sme to nedodržali presne na deň ale minimálne 2 sme nesexovali určite. A hlavne ani otehotnieť mesiac po potrate nieje bohviečo. Ja som po potrate otehotnela 4 mesiace a dr mi povedala, že je to celkom skoro.
@monika259200 ak sa vycistila sama, nemusi cakat 2-3 mesiace. Ine je kyretaz, kedy sa nasilne otvori krcok.
@monika259200 mne na kontrole gynekologička povedala ze som vycistena a krasne zahojená ze mozme sa už snažiť o babätko
@sarus30 meškala mi 12 dní... Dočítala som sa že mešká aj cez 2 týždne. Je to normálne
@veronikaszabova aha. No ja som sa tiež vyčistila sama ale aj tak mi odporučila počkať. Ale tak každý doktor to asi inak berie. Neviem.

Stále hovorím, že je potrebné používať čiarky, prepáč, nedá mi to :D Celý text je jednoliaty, strácam sa v tom. Každopádne si myslím, že je to normálne, tvoje telo je zmätené, akoby v šoku ešte stále, dostáva sa z toho. Je to obrovský zásah, chvíľku potrvá, kým sa to dá do poriadku.