Je to tehotenstvo alebo cysta?
ahojte. zacnem s tym , ze máme 8m dieťatko, ms mi nabehla po 4 mesiacoch od pôrodu. Minuly mesiac mi ms meskala 2 tyzdne, prisla po agolutine. maly sme styk ale vobec netusim ci to bolo pocas ovulacie alebo nie, bolo to cca 8 dni pred moznou ms, ale ms mi neprisla. mala som krce tak som si spravila test pred 4- mi dnami, ktory vysiel so slabou ciarkou, potom som testovala dalaje a nasledne boli po par slabych ciarkach testy negativne. dnes mi meska ms 4. den tak som skusila este jeden a vysiel tak ako na fotke. otazne je ci by toto mohlo byt tehotenstvo alebo skor cysta. nesedi mi to lebo najprv boli testy slabo pozitivne potom negativne a teraz zase slabe ciarky. mate skusenost?
Mamatesty, slunicka a pepino to robievaju. Uvidis ďalšie dni, keď tak skoč na krv
A nie je to jedno? Sexujes si ako chces, tak bud si alebo nie si.
Do buducna maj pripravene mena pre obe pohlavia
@kitycat nikto nepovedal ze sexujem ako chcem. bohuzial nam praskol prezervativ. ak aj budem tehot a tak budem rada, neviem naco takyto komentar, nieco som sa len spytala
A preco by mal tehotensky test indikovat cystu? Produkuje tehotensky hormon?
@vanilkovazmrzka dočitala som sa, ze niektore cysty môzu produlovat hcg
Aka je to značka testu ?
@vanilkovazmrzka strasne vela veci moze urobit falosne pozitivny test, aj cysta, aj menopauza, aj infekcia aj rakovina napriklad ( napriklad rakovinu prostaty u muzov moze odhalit)
Autorka ak nepride menzes skoc k dr. Alebo skus digitalny test s ukazovatelom tyzdna, tie su jasnejsie, stale to moze byt tehotenstvo
Pri meskani ms nemoze test vykazovat takto zdrave tehu. To uz musia byt kolajnice. Nakolko sa to opakovalo, tak je cas zajst na gyndu a pozriet usg co sa deje. Taketo testy mozu kludne robit endomerialne cysty, myomy. Ale moze to byt aj ciste neprosperujuce tehu. Za mna to dat mrknut
@vanilkovazmrzka ano niektore cysty a myomy produkuju HCG c Lebo telo na zaciatku nevie, co v non rastie a tak produkuje HCG skrz cely ten system rastu. To neznamena, ze zena je tehotna. Rovnako ako tehu produkuje onkomarkery v nejakej hodnote ( Lebo nieco rastie v maternici). Samozrejme zdrave tehu ma iny level HCG ako tieto cysty
ah žienky teraz sa bojim..mala som preventivku minuly mesiac, robila mi usg aj ster z krčka maternice a vsetko som mala ukazkove. ale samozrejme som si toho vedoma, ze sa to moze vytvorit aj tesne po kontrole... ja som mavala ms tak cca v strede mesiaca, ale minuly mesiac kedze mi 2 tzydne meskal tak som sa dostala az ku koncu mesiaca s ms no a zajtra je uz novy mesiac a nikde nič. Bolia ma prsia, občas mam nejake slabe krče ale nič ine. Pockam este par dni a zas mozem volať na gyndu.. normalne mam z toho stres kedze moja gynekologicka nie je z najprijemnejsich zien.
moze to byt cokolvek.. cysta... tehotenstvo.. mimomaternicove, biochemicke... na toto takto skoro s takymto testom a bez krvi od lekara su to vsetko len domnienky...
Autorka neboj sa. Ziadna rakovina to nebude, ved ti robila teraz ster. Netreba sa nicoho obavat - prave naopak, spozorovala si malu odchylku a hned to riesit, to je skvele! Keby kazda zena pristupovala k svojmu zdraviu ako ty! Strachu z gynekologa rozumiem, ja som menila. Neviem ci ty mas tu moznost, ale teda doktor tu ma byt teba, nie naopak
@kitycat takéto blbé komentáre a jediní/ jediná si blbý/blbá ty robí vám to dobre len sa pýta od skusenejšich čo je na tom veď predsa pre tu je tu ten modrý koník aby sme sa každý jeden z nás pýtal a vyhľadal svoju odpoveď vieš nie každý chce utekať k dr.ked vidí slabú čiarku a preto si ich radšej urobí 100 vieš pre niekoho to je citlivé lebo niekto deti mať nemôže ja ich mám 3 a som strašne vďačná lebo niekto sa strašne snaží aspoň o jedného a nedá sa nemôžu sú už na dne a strácajú svoju dôveru a usilie ale niekto to pochopiť nevie ako vidím sú to viac taketo blbé komentáre ako odpoveď a pochopenie pre ostatných proste premena sú to 👹👹👹🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Hmmm testy by mali silniet.
Kazdopadne hlavne ak mas "blbu" lekarku tak ju bud vymen alebo bud rovnaka ako ona 😉

Nepriložila si foto . Ja z mojej skúsenosti , som cystova od mala .. a nikdy mi pozitívny test nevyšiel .