Je to tehotenstvo alebo niečo iné?
Zdravím, pred pár dňami som sem písala príspevok. Môj muž je dosť času na cestách kôli práci, ale snažíme sa o mimčo, nemám pravidelný cyklus a ani ovu nesledujem lebo dávame to zatiaľ na náhodu keďže sa snažíme len keď je doma. Robili sme to 10,17,18 a 22 deň cyklu čiže dnes. Pred 2dňami som mala taký výtok do hnedá ale našla som si ho len raz a bolo ho malinko (odvtedy pohode) dnes asi hodinku po sexe som išla na wc a keď som sa utrela tak samozrejme ejakulat a v ňom taký pásik krvy (čerstvej-čisto červeň farby) od vtedy som nezaznamenala nič. Pred mesiacom som vysadila hak, ale brala som ju len 2mesiace na lepšie upravenie cyklu, po potrate. Ms mi má prísť za 6dni, myslite že by mohlo ísť o tehotenstvo, som slabá posledné 3dni a jeden deň jem všetko doradu a druhý skoro nič lebo mi neni dobre (viem že to ešte nemôžu byt príznaky tehotenstva) ale nejaká zmena hormónov alebo niečo. A ešte ak náhodou sa zadarilo a spraví sa do mňa nemôže to ublížiť keďže som počula že to môže vyvolať potrat alebo Predčasný pôrod. Testovať budem asi až keď bude meškať ms ale som celkom nedočkava. Budem rada za normálne odpovede a vaše príbehy.
@anjelicek26 pred potratom keď som mala pravidelný cyklus tiež som sa riadila len podľa kalendára tak ovu 14ty deň a 4alebo5 dni pred tým sme mali sex a podarilo sa. Teraz ak by to sedelo tiež, na ten 14ty deň tak toho 10 by mohlo vyjsť. Budem len dúfať 🙃 tu ms som tiež napísala len podľa kalendára, neni to presne. Ďakujem 🙂

Tak ak mas o sest dni dostat menstruaciu, tak ste ovulaciu asi netrafili..... ak je dnes len 22.den, je na priznaky ake mas prilis skoro, to by si musela skutocne otehotniet ten 10.den tak by priznaky uz mohli byt, ale , ak by to bolo len 4 dni dozadu (17.den ked ste mali sex), tak vajicko este veselo plava dolu vajcovodom... krv nikdy nie je dobry znak, ani spinenie, ani cerstva krv, nie opakovane. Jednorazovo by sa to dalo este spojit s uhniezdenim, ale to ti nesedi s ani jednym terminom, kedy ste spolu spali... Pfu celkovo... unava, rozhodene hormony, to moze byt kadeco, aj ten nepravidelny cyklus pred HAK moze byt znakom hormonalnej nerovnovahy, ja mavam toto iste, mne strasne vadi v druhej faze cyklu hormonalna zmena, unava, je mi zle, bolia ma prsia, tehotna som teda nebola kazdy mesiac ;) Sprav si o tyzden test a uvidite, co s toho bude... a nie, dalsi sex babatku neublizi, ked je silne, tak je proste silne. Drzim palce.