icon

Je to uhniezdenie alebo nie?

mrsbntm
24. jan 2024

Som 7. den po ovulacii (odsledované testmi) a mám zlvláštne, mierne pichavé kŕče/bolesti v podbrušku. Včera skôr na lavej strane, dnes už celkovo. Nie je to nič hrozné, ale cítim to. K tomu ešte biely taký hustejší výtok, a častejšie močenie. Najmä ráno, po zobudení ihneď musím bežať aj keď v noci a ani pred spaním nepijem. Ms by som mala mať cca o 8 dní.
Ak to mal niekto podobne na kolkaty den vam ukazal nieco test, aj keď aspon slabo?
Ďakujem za názory.

biglovemom
•
24. jan 2024

To je skor prechladnutie.
Na mocovy mechur ti nema co tlacit.

Ja som bola 5x tehotna(2x uspesne tehotenstvo)
Raz ma na 7 dpo tusim- raz zapichlo poriadne v podbrusku a na 11dpo bol duch na teste.

mrsbntm
autor
•
24. jan 2024

@biglovemom ďakujem, prechladnutie neviem lebo ak niečo chytím raz za uhorský rok, tak to sú maximálne sople a teraz si aj dávam vacsí pozor.. samozrejme sa nikdy nedá nič vylúčit 😊 skôr ten výtok a pocity v podbrušku sú tie hlavné príznaky.

zuzanockamt
•
24. jan 2024

@mrsbntm 8 DPO uhniezdenie (potvrdené na grafe BT) a na 9 DPO pozitívny test.

nevenka
•
24. jan 2024

@mrsbntm ak mas pozitivny test, tak ovu mohla byt az 2 dni po pozitivnom teste, tak kludne mozes byt len 5 dpo.
Ja som citila podpbne pri prvom dietati, ale az spatne som pochopila, co to bolo, ja som nadavala, ze zas mam zapal mocaku a este aj mykozu k tomu. Ale odvtedy som to mala xy krat a tehotna som pochopitelne, vzdy nebola. Hoci mam 4 deti.

deti95060810
•
24. jan 2024

pri uhn. som mala slabučké krvácanie.
omylom som to považovala za menzes - test kúpil mm, len neviem v ktorom týždni som bola - samozrejme ukázal dve čiarky , len my sme sa zhodli že je to nejaká blbosť a test sme hodili do koša.

mrsbntm
autor
•
24. jan 2024

@nevenka áno to viem, cca tak si rátam.. takze 7DPO plus minus jeden deň som aktuálne.

biglovemom
•
24. jan 2024

@mrsbntm urob test o 3-4 dni 👌🏻 silno drzim palce nech mas dusika😊

mrsbntm
autor
•
24. jan 2024

@biglovemom ďakujem🤞🏽

sany4554
•
24. jan 2024

@mrsbntm mam momentalne presne tento isty “problem” pobolievanie v podbrušku a som 6. Den od ovulácie … podla mna to nieco znamena ked to nemam len ja ale radila som sa tu aj ja s babami a hovoria ze to je skoro na príznaky tak neviem 🤷🏻‍♀️

pet888
•
24. jan 2024

@mrsbntm ono toto su aj priznaky PMS.Telo sa viac prekrvuje a castejsie chodime na wc.A pobolievanie bruska je bezne.Ono priznaky tehotenstva a PMS su takmer identicke☺️A takto skoro je este dost skoro na priznaky tehotenstva,ale drzim palce☺️

mrsbntm
autor
•
24. jan 2024

@sany4554 a máš odsledovanú ovu? Alebo ideš iba podľa tabuliek? Ja tak viem, že uhniezdenie je od 5 až 10 dpo.
Držím palce aby si to mala tehu 😊
@sany4554

sany4554
•
24. jan 2024

@mrsbntm podla kalendara 🤷🏻‍♀️😄 a ďakujem, aj ja tebe drzim palce 🙏🏼

hendikep
•
24. jan 2024

@mrsbntm presne to mam aj ja ale tehotna nie som 100% pockaj na meskanie MS

mrsbntm
autor
•
24. jan 2024

@sany4554 jooj nato by som sa nespoliehala… mne kalendár vyrátal ovuláciu na 14.deň a mala som ho nakoniec až na prelome 17/18 dňa podľa ovulačných testov. To je dosť veľký rozdiel. Ak náhodou nie si v tom skús si to odsledovať. Ja som zacala asi 11-12 deň vždy v rovnakom čase raz doobeda a raz poobede… a testovala som aj po pozitívnom teste.
@sany4554

sany4554
•
24. jan 2024

@mrsbntm ano mam to v plane ked nebudem mat pozitivny tehotenský o par dni tak zacnem si robit ovulacne aby som vedela 😊

zuzka1120
•
31. jan 2024

@mrsbntm Ahoj, môžem sa spýtať, tobila si si test?Ako to dopadlo?😊

mrsbntm
autor
•
31. jan 2024

@zuzka1120 Ahoj, nakoniec žial som dostala ms, ono to je asi naozaj tak, že človek keď sa snaží o bábätko tak viac vníma svoje telo.. Symptómy ktoré bežne ignorujem som vnímala viac, a bol to PMS. Ale nevadí nový cyklus nová šanca😁

zuzka1120
•
31. jan 2024

@mrsbntm Milá @mrsbntm , prešla som si tým aj ja, predne rok som sa takto sledovala a dúfala, že sa to už podarí.
Podarilo sa a už je veľký škôlkár.
Tým Ťa chcem povzbudiť a popriať veľa šťastia. Príde to keď to budeš naozaj najmenej čakať.
❤️
( téma ma zaujala pretože je pre mňa znovu aktuálna, síce ja práveže dúfam v príchod ms😒)

mrsbntm
autor
•
1. feb 2024

@zuzka1120 Ďakujem pekne veľmi milé od teba❤️😊 Aj ja tebe držím palce nech je všetko tak ako si to želáš🍀

bessdonna
•
13. jún 2024

@zuzanockamt ahoj.ako si podla grafu prosim vedela,ze kedy bolo uhniezdenie?

zuzanockamt
•
13. jún 2024

@bessdonna Podľa poklesu BT.

bessdonna
•
13. jún 2024

@zuzanockamt jej to som mala aj ja pri predoslom tehu.no budem poctivo merat dalej a uvidime.