Ducha nevidím a chvála bohu inak by som sa bála
Ano, je tam slaba ciarka, skus znovu zajtra. A kto ju nevidi, je slepy alebo zakerny.
Ano, je tam slaba ciarka, skus znovu zajtra. A kto ju nevidi, je slepy alebo zakerny.
@anonym_33aa8c neviem čo je horšie. Či napísať to, čo nechce nečitať (ten test proste nie je pozitívny, ani ked sa na hlavu postavíš ). Alebo písať milosrdné lži.
@anonym_33aa8c neviem čo je horšie. Či napísať to, čo nechce nečitať (ten test proste nie je pozitívny, ani ked sa na hlavu postavíš ). Alebo písať milosrdné lži.
@martinka13 tak sa na nu postav, lebo ja tam slabu ruzovu ciarku vidim, ak si tu fotku zvacsim.
@anonym_autor Ja tam tiež vidím náznak druhej ružovej
Naznak tam je, a ruzovy... uvidis o par dni, tieto testy nie su nic moc, skus iny.
@anonym_autor ja práveže nechcem aby bol pozitívny momentálne by sme to vôbec neočakávali ani nechceli ak mám tak škaredo povedať 😁 a ja tam vidím slabú čiarku tak mám stresy 😂😂😂
Mozno len kanalik. Meska ti uz ms?
@anonym_autor ak je to pepino test, tak ten aj z vody urobí silnejšiu čiarku. Skúsila by som iný. Za mňa je, ale tento negatívny
@martinka13 tak sa na nu postav, lebo ja tam slabu ruzovu ciarku vidim, ak si tu fotku zvacsim.
@anonym_33aa8c ale stale je to Pepino test a mala som regulerne ciarky na nom a tehotna som nebola. A ze som tych testov porobila...toto su najhorsie testy. Keby to bol iny test, tak este beriem...
Ved duchovia chodia strašiť v noci, nie? 👻
@anonym_autor aký duch? Duch svätý?
Nope nevidím tam nič. Ak je taká slabá že ani tam nie je tak asi nebudeš tehotná 😂
@anonym_33aa8c najzakernejsie je davat plane nadeje…
Test je negativny, co neznamena ze sa to nemoze o par dni zmenit.
@anonym_autor Ja tam tiež vidím náznak druhej ružovej
@anonym_ae6f4a to je kanálik
Hlavne tato značka testu robí falosne ciarky takže ak by tam aj bola ciarka ..určite to brat s rezervou a poistiť to inou značkou.

@anonym_autor ja tam bohužiaľ nevidím žiadneho ducha