icon

Je toto kanálik alebo pozitívna čiarka?

18. feb 2023

Ahojte. Idem si k vám po radu, lebo nemám s týmto skúsenosť. Styk sme mali pred 6 dňami - áno viem čo hovorí teória biológie, že na testovanie je priskoro, ale je mi už tretí deň na vracanie a taký divný pocit. Mám 20 mesačného syna, ktorého ešte kojím, MS ešte nemám. Stále mi je na vracanie, a tak že urobím si test, zo srandy, veď nemôže ešte ukázať, že som tehotná, aj keby sa niečo deje. A včera aj dnes som urobila test z ranného moču a ukázali takéto pásiky. Ukázalo ich v limite testovania. Jasné počkám a urobím ďalšie, a aj inú značku. Skôr by ma zaujímalo, máte niekto s týmto skúsenosť? Toto sú tie kanáliky? Či? 😀 Pri prvom tehu mi test ukázal silné koľajnice ešte pred očakávanou MS.
Pozerala som aj iné diskusie, ale som zmätená z toho. Otázku dávam anonymne, lebo sú členovia z mojej rodiny, a nemusia to riešiť 😀 ďakujem

Je toto kanálik alebo pozitívna čiarka?
Strana
z2
katuskamala1
4. mar 2023

Nooo mozno dvojicky 🙂 blahozelam!zvladnes neboj

autor
6. mar 2023

@majamat ahoj. Dnes na sone ukázalo len hrubú sliznicu maternice, teda som tehotná, ale lekár nevidel nič iné. Je vraj 50% šanca, že ide o mimomaternicové

majamat
6. mar 2023

och, to je smola,. inak dr by ta takto strasit nemusel. mimomaterncove tehu su ucite castejsie, ako by bolo dobre. no aj napriek tomu je ovela vacsia pravdepodobnost, ze je jednoducho skoro na to,a by bolo nieco vidiet.

autor
6. mar 2023

@majamat bol milý, ale zase sám povedal, že mi povie všetky možnosti, jedna aj že môže byť ešte skoro aby niečo videl, a druhá mimo. Zobral mi krv na hCG, a o týždeň na sono. Pri prvom tehu po IUI videl vačok po asi 3 týždňoch od oplodnenia.

Strana
z2