Je toto kanálik?
ahojte 28.1 som krvacala den menzesu mozem povedat ze normalne asi.druhy den spinenie take krv zmiesana s vodou a odvtedy len hnede spinenie ale skor len na wc papier.je toto kanalik?
@magdalena1996 no mne to uz konci toto je 5den.
Nič nevidím.
Negatívny test akurát.
Pozri ja viem že asi tam chces niečo vidieť... Ale môžeš to odfotiť aj z ktorejkoľvek inej strany a prehnať cez X filtrov, je negatívny 😕😕😕
@malinoismum praveze neviem co si mysliet
@li1 na foto sa mi to zda lepsie ako tu
baby a to nepouzivate lepsie testy? vsade vidim len tieto, co tak si kupit nejake poriadne? :D mi pride ze tieto su strasne kazove a este k tomu vyvolavaju velakrat dojem ze je zena tehotna...
Ja tam tiez nic nevidim
@katulastraka veľa krát ten dojem robia aj baby tu... napr tu to skresľuje aj pozadie kde je test položený pritom test jasne negatívny do Toho mala autorka menzes =neviem čo sa rieši ďalej... :/
@malinoismum je to mozne, ale zakazdym ma udivuju tieto diskusie s tymito testami, kde je jasne vidiet ze je to negativne...ako ja chapem, ze tie zeny chcu babatko, ale proste ked mam pocit ze je tam duch, tak pockam dva dni a urobim si znovu test, ak som tehotna tak ta ciarka bude vyrazna....a najlepsie su tie co si robia test 3 dni pred kramami...ach...proste jak keby necitali navody na pouzitie tych testov...neviem co im to pomoze ked im tu zacnu baby davat nadej ze oni tam vidia ducha, ze asi je tehotna...proste mna by to potom o par dni este viac sklamalo keby vidim na teste ze sa to nezlepsuje...radsej ziadne falosne nadeje, proste dve ciarky su istota...a musi ich byt riadne vidiet
@katulastraka veď jasne že dávajú falošné nádeje... neviem čo je nepochopiteľne na teste ktorý je buď + alebo -
Ako som napísala, je mí jasne že chce to tam vidieť ale niektoré tu už aj normálne test rozoberali prehnali cez filtre ako keby ho chceli nejako zmeniť to už je podľa mna príliš....
Preboha živého veď to jasný negatívny test, to si zase niekto robí srandu alebo čo je toto veď je to jasné ako facka a to že ti mešká alebo že máš len špinenie može byť spôsobené iným problémom
Dievcata, ved je uplne ok, ked tam nic nevidite. Zdielali ste svoj nazor, mozte ignorovat 🤷♀️ Ci je slecna tehotna alebo nie sa dnes ani z tohoto testu nedozvieme, ale vycitky asi nepotrebuje..
Ja tam tu ciarku vidim, ale nepride mi ako tehotenska. Skus zasa zajtra 🙂
@malinoismum je tam niečo. Asi kanálik. Fakt tam nevidíš vôbec nič?
@any_soj nie 🙂
@any_soj
Sorry baby 🙂)) takto ma vyzerať pozitívny test. Nemali by sme čo hľadať... sorry za sfarbenie ale ma 4 roky 🙂
@katulastraka suhlas.
a este dalsia vec, aky ma vyznam fotit test, ked nie som si ista nazivo, ci je pozitivny, pricim fotak ten test skreli takym sposobom, ze stlmi farby aj kontrast,c ize na fotke vidno este menej,a ko nazivo.
@malinoismum toto su najlepsie testy, tam nemas kde hladat a domyslat si druhu ciarku proste :D bud tam je alebo tam nie je :D
@katulastraka No mi hovor tie koľajnice ma “vykoľajili” 😁😁😁
A nepýtaj sa ma koľko mi meškali, ja som nemala menzes 2 roky a Bach toto... mám PCOS a že nebudem mat dieťa prirodzenou cestou - no jo... vidím 😀🙈
@malinoismum tak to je super nie? :D a co ta teda motivovalo urobit si test? ci nejake tehotenske priznaky? :D
@katulastraka Nenormálne ma boleli prsia a akosi som si pripadala pekná (ehm🙂) no ani by mi nenapadlo že bude pozitívny prisaham
@malinoismum pekna? :D dobreee, ja koncim siedmy mesiac a pekna si nepripadam vobec...este aj suseda mi potvrdila ze som skareda 😂
@katulastraka no to je, prepáč, brzda...

To som mala i ja.. rozbieha sa menstruacia.